• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dün test yaptım kızlar, sonuç: gene negatif..uğraşımicam ben artık, belliki hayırlısı bu..ağlamaktan yoruldum..hayatıma bakıcam artık adet olmayı bekliyorum, gidip saçlarımı boytayım diyorum lazere falan gideyim, bulurum bişiler..

Ben 27 martta yaptirdim canim benim sadece bir yumurtayla asilama yapildi. Bilmiyorum ki ihtimal artiyor mu artmiyor mu doktorun progestan verdi mi sana
selam canim bende 28inde oldum sana progestana bakildimi canim ben ayin 8inde cagrildim sen ne zaman cagirdilar betaya bakmak icin

selam canim bende 28inde oldum sana progestana bakildimi canim ben ayin 8inde cagrildim sen ne zaman cagirdilar betaya bakmak icin
Doktor bana fitil olarak verdi progestanı canim beni daha gec cagirdi normalde ayin 11 yada 12 si gibi adet olmam lazim doktor bana gecikirsen ayin 23 yada 24 gibi gel dedi

Dün test yaptım kızlar, sonuç: gene negatif..uğraşımicam ben artık, belliki hayırlısı bu..ağlamaktan yoruldum..hayatıma bakıcam artık adet olmayı bekliyorum, gidip saçlarımı boytayım diyorum lazere falan gideyim, bulurum bişiler..
Hakkında hayırllısı olsun biz çabalıyoruz ama Allah ol demeyince olmuyo biraz kafa dağıt kendine vakit ayır umarım tez zamanda kavuşursun bebeğine üzülme demicem elinde değil biliyorum ama kendini yıpratma sen iyi olucaksın ki Rabbim de tamam bu sınavıda geçti dicek duaya devam sabır🌼🌼

Korkuyorum erkenden hastalanıcam diye iyice çöktüm 😔 duadan başka yapılıcak bişey yok inşallah dediğin gibidir
Genelde öyle hissediyorlar arkadaşım adet olacağım diye Pet taktı sonra gecikince baktı hamile bende de bazı hisler var ama hem ilaçlardan bende psikolojik diye kendimi de kandırmak umutlandırmak istemiyorum

Adet olduğunda hep aynı his keşke o kafa dağıtma konusunu becerebilsek hayırlısı olduğunu düşünmekten başka çare yk bir tanıdığım 2,5 sene uğraştı hamile kaldı eşi aldattı ayrıldı böyle durumlarda hep onu getiririm aklıma

Hayırlısı de daha 2. Aşılaman hemen pes etme.Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.Ben şu an 5. Aşılama sürecindeyim ve bundan önceki 4 aşılamamda da hüsran yaşadım ağladım ama hayırlısı diyip bismillah diyip önüme baktım.Çok yorulduysan bir kaç ay ara ver ama pes etme Allah zamanını biliyor ve zamanı geldiğinde bu günleri unutacağız inşallah 🙏

Arkadaşlar 25 martta aşılama oldum ve hiç ama hiç belirtim yok.. 2 gün kaldı regl olmama.. Normalde reglden önce kasıklarım ağrırdı belim falan ama onun belirtisi bile yok.. Napacam ben nasıl geçecek bu bekleme süreci? 🤔 😞

Arkadaşlar 25 martta aşılama oldum ve hiç ama hiç belirtim yok.. 2 gün kaldı regl olmama.. Normalde reglden önce kasıklarım ağrırdı belim falan ama onun belirtisi bile yok.. Napacam ben nasıl geçecek bu bekleme süreci? 🤔😞
Belirti olayı biraz saçma zaten günlerdir araştırıyorum tutanlar hamilelik belirtisini yazmış tutmayanlarda belirtiler aynı belirti aramak yanlış o yüzden yarın idrar testi yapsan silikte olsa çıkma ihtimali var canım innnşallah tutmuştur benim 8.günüm iğnenin etkisi var mı diye yaptım ilk idrarla anında te çizgi çıktı

Belirti olayı biraz saçma zaten günlerdir araştırıyorum tutanlar hamilelik belirtisini yazmış tutmayanlarda belirtiler aynı belirti aramak yanlış o yüzden yarın idrar testi yapsan silikte olsa çıkma ihtimali var canım innnşallah tutmuştur benim 8.günüm iğnenin etkisi var mı diye yaptım ilk idrarla anında te çizgi çıktı
Evet yarın ilk idrarla test yapacam sonra da 2. Çizgi silik de olsa çıkarsa hemen hastaneye koşarım inş güzel sonuçlar alırız 🙏🙏

10.günümdeyim test yaptırmak istiyorum yarın 11 oluyor ama emin olamadım
Aşılamanın 2.gününden beri göğüslerim (uç ve süt bezleri) sürekli ağrıyor çok fazla hemde uykusuz kaldığım dahi oldu kasık ağrılarım da var iğnenin etkisinden bu kadar ağrıdığını artık düşünmüyorum özellikle göğüslerimin

Back
X