• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
10.günümdeyim test yaptırmak istiyorum yarın 11 oluyor ama emin olamadım
Aşılamanın 2.gününden beri göğüslerim (uç ve süt bezleri) sürekli ağrıyor çok fazla hemde uykusuz kaldığım dahi oldu kasık ağrılarım da var iğnenin etkisinden bu kadar ağrıdığını artık düşünmüyorum özellikle göğüslerimin
Crinone kullanıyorsan o da yapıyorsun canım aynı ağrıları kafanı hiç karıştırma bence 12. Günü başla test yapmaya ben öyle yapıcam

10.günümdeyim test yaptırmak istiyorum yarın 11 oluyor ama emin olamadım
Aşılamanın 2.gününden beri göğüslerim (uç ve süt bezleri) sürekli ağrıyor çok fazla hemde uykusuz kaldığım dahi oldu kasık ağrılarım da var iğnenin etkisinden bu kadar ağrıdığını artık düşünmüyorum özellikle göğüslerimin
Canım ben ilaç çatlama iğnesinde 10. Gün kan verdim dayanamadım değerim yüksekti heveslendim düştü 14 gün olmadan yapma az daha sabret bence hayal kurup gidince daha kötü oldum ben

Canım ben ilaç çatlama iğnesinde 10. Gün kan verdim dayanamadım değerim yüksekti heveslendim düştü 14 gün olmadan yapma az daha sabret bence hayal kurup gidince daha kötü oldum ben
Ben 12. Gün yapıyım diyorum odamı erken olur beklemek çok zor

Bende ondan kullanıyorum yan etkilerine bak internette var aynı hamilelik belirtileri maalesef o yüzden ayırt edilmiyo
Doktoruma sormuştum ve ilaçlarla ilgili olamaz demişti az önce baktım göğüs ağrısı ve uykusuzluk diyor 1 buçuk haftadır uyuyamıyorum ve göğüs ağrım felaket şuan doktorumu sorgulamaya başladım gerçekten bu akşamdan itibaren bırakıyorum mahvoldum günlerdir

İlk ve son tedavi oldu zaten benim için 2 tane meleğim var cennette vermiyorsa vardır bir bildiği vücudum kaldırmıyor hele birde çalışıyorken

İlk ve son tedavi oldu zaten benim için 2 tane meleğim var cennette vermiyorsa vardır bir bildiği vücudum kaldırmıyor hele birde çalışıyorken
Bu da bizim sınavımız ama pes etmemek lazım Allah sevdiği kuluna dert verirmiş bakalım tevekkülmü edicek sitemmi edecek diye en azından sağlıklıyız umut var hayat varsa umut hep vardır biliyorum söylemesi kolay yaşaması zor olan şeyler bunlar ama Allah beterinden korusun herşeyin zamanı var hem herkes isteyince doğursaydı nüfus patlaması olurdu 😀😀 şaka bir yana bende yıprandım yaş gidiyor eşim gözümün içine bakıyo ne zaman müjdeyi vercem diye ama önemli olan Allah ailemize sağlık versin sakın umudunu kaybetme sabret dua et kalbini temiz tut Allah mükafatsız bırakmaz hem daha günün bile geçmemiş bekle mucizeyi gör😉

Kızlar 2 gün gecikti adetim ve cidden çok heyecanlıyım ama crinone jelden dolayı da gecikmeler olabiliyor yazmış arkadaşlar.. 4 gün gecikip negatif olanları duydum :( çok çok çooook merak ediyorum ama korkudan yaptıramıyorum testi.. Bugün 14. Günüm.. Hiçbir belirtim olmadı sadece 2 g0ndğr regl olacak gibi sancılarım var o kadar.. Sizde durumlar nasıl?

Kızlar 2 gün gecikti adetim ve cidden çok heyecanlıyım ama crinone jelden dolayı da gecikmeler olabiliyor yazmış arkadaşlar.. 4 gün gecikip negatif olanları duydum :( çok çok çooook merak ediyorum ama korkudan yaptıramıyorum testi.. Bugün 14. Günüm.. Hiçbir belirtim olmadı sadece 2 g0ndğr regl olacak gibi sancılarım var o kadar.. Sizde durumlar nasıl?
İdrar testi yaptınmı

Eklentiler

• 155465746987126014357.webp
    155465746987126014357.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 37
Hemen umitsizlige kapilma canim biraz daha bekle bakalim allahtan umit kesilmez
Zaten regl belirtilerim var dr a sprdum jeli bırakınca olursun dedi.. En son sabah kullandım ve akşamkini kullanmayacam bıraktım bakalım hayırlısı neyse o olsun ama idrarda hiç umut yok :( ama Rabbim büyük tabiki bekleyip görecez inş hayırlısı olur 🙏

Jel bir çok kişide gelmiş tajriş ediyormuş içeriyi benden gelmedi ama sanki küçük bir yaramsı bişey var hissediyorum kırmızıları görene kadar umut var
Ben jel kullanmadim progestan kullaniyorum vajinadan oda geri geliyo jelin de geri gelmesi normal aynen daha umut var umutsuzluga dusmek yok bu sefer olmazsa bi dahakine deneriz ama insallah rabbim cok ugrastirmazlar bizleri hakkimizda hayirlisi olsun bu arada benim cok belim agriyo ama kasiklarimda hic agri yok bugun birazda midem bulandi sende belirti var mi canim

Zaten regl belirtilerim var dr a sprdum jeli bırakınca olursun dedi.. En son sabah kullandım ve akşamkini kullanmayacam bıraktım bakalım hayırlısı neyse o olsun ama idrarda hiç umut yok :( ama Rabbim büyük tabiki bekleyip görecez inş hayırlısı olur 🙏
Insallah hayirlisi olur canim regl olursanda sakin uzulme bu yolda yilmak yok evet uzulucez agliycaz ama hic bir zaman yilmiycaz bu arada sen ne kadar zamandir ugrasiyodun canim

Back
X