Gebeliğe Hazırlık Mart'ta çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım🥰
15 martta çatlatma iğnesi oldum. Bu tarihte veya umumen çatlatma iğnesi olanlar ve hamile kalanlar anılarını, belirtilerini söyleye bilirler mi? (Azerbaycanlıyım yalnış yazdıysam affola) 😘😘😘
12.martta iğne oldum başlarda kasık ağrısı oldu şimdi hiç belirti yok 26 mart iğnenin 14.günü olacak test yapacagım umarım hamile kalırız

12.martta iğne oldum başlarda kasık ağrısı oldu şimdi hiç belirti yok 26 mart iğnenin 14.günü olacak test yapacagım umarım hamile kalırız
Merhaba bende 8 Mart'ta oldum 22 Mart'ta test yapmayı planlıyorum hiç belirtim yok sayılır umarım güzel sonuçlar alırız sizin ne gibi probleminiz vardi

Merhaba bende 8 Mart'ta oldum 22 Mart'ta test yapmayı planlıyorum hiç belirtim yok sayılır umarım güzel sonuçlar alırız sizin ne gibi probleminiz vardi

Sonucu paylaş lütfen bizimle♥️

8 aylık evliyim 8 aydır olmuyordu doktora gittim sorun yok dedi progesteron 3 çıktı normal 5 10 olması lazımmış klomen ve çatlatma iğnesi yazdı şimdi bekliyorum bakalım zaman geçmiyor

Bende 9 unda vuruldum iğneyi bi kaç gündür bacak ağrısı ve kabızlık var sizde durumlar ne
Karnımın içi inanılmaz sancılanıyor afedersiniz ama böyle kabız gibi sıcak su torbası yaptım 6. Gün bugün karnım çok şiş kasıklarım şiş

Karnımın içi inanılmaz sancılanıyor afedersiniz ama böyle kabız gibi sıcak su torbası yaptım 6. Gün bugün karnım çok şiş kasıklarım şiş
Hayıır sıcak su torbası kullanmayın karın bölgenize sıcak suyla bile yıkanmak iyi değil bu dönemde

Back
X