Gebeliğe Hazırlık Mart'ta çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, mart değil ama 1 nisanda çatlatma iğnesi yaptım, reglymin 3. günü femara kullanmaya başladım 5 gün ikişer adet kullandım. 37 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum var aslında gebelik için bir problem gözükmüyordu ama yaş itibariyle bekleyip yaş dolayısıyla bir sıkıntı yaşamamak için femara ve çatlatma iğnesi kullandım. Biliyorum öğrenmek için çok erken ama merak ettiğim şu aslında; 5 gündür sürekli kabus görüyorum, normalde gece uyuyamam gece 02-03 de zorla uyurum şimdi geceleri erkenden uykum geliyor normalde sabah uyanamam, yataktan çok zor çıkarım ama şimdi sabah 5:30 gibi uyanıyorum sonra zorla uyuyup en geç 7:30-08:00 de ayaktayım, midem biraz bulanıyor, gaz var çok fazla, bu belirtiler çatlatma iğnesi veya femara sebebiyle olabilir mi? bugün miratecth erken gebelik testi yaptım sanki silik bir çizgi varla yok arasındaydı (gebelik testine çok güvenemedim ilk gebeliğimde de regly geçmiş olmasına rağmen çok silik bir çizgi görmüştüm). 16-17 nisanda regly olmazsam doktor gel dedi ama insan merak ediyor :)benden çok oğlum merak ediyor:)
Umarım hepiniz sağlıklı gebelik yaşarsınız ve sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız

Back
X