- Konu Sahibi Nemooyuncaq
Fark etmez 17. Günde iki teste doğru sonucu gösterir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi çıkar 14. Günden itibaren çıkıyorBisey soğumak istiyorum bayanlar ben catlatma iğnesi oldum ve bugunn17 .günüm sizce kan veya test yapsam çıkar mı
Erken gebelik testi yapsam olur mu canimm
Erken gebelik testi yapsam olur muErken gebelik testi yapsam olur mu
Direk kan verdim 2 satte çıkar dediler bekliyorum bakalım rabbim isteyen herkeze nasip etsinTabi çıkar 14. Günden itibaren çıkıyor
Burdan bize yaz canım sonucuDirek kan verdim 2 satte çıkar dediler bekliyorum bakalım rabbim isteyen herkeze nasip etsin![]()
Amin inşallah güzel haberler alırsınızDirek kan verdim 2 satte çıkar dediler bekliyorum bakalım rabbim isteyen herkeze nasip etsin![]()
Kaçıncı günün kuzu bugün32 cıkmış sonucum![]()
16.gün canim ve adetime 2 gün var dahaKaçıncı günün kuzu bugün
İğneden sonraki kaçıncı gün
Maşallah çok sevindim ne güzel bir haber darısı başıma32 cıkmış sonucum![]()
Amin canım inşallah rabbim tez zamanda sanada nasip etsinMaşallah çok sevindim ne güzel bir haber darısı başıma
Amin canım inşallahAmin canım inşallah rabbim tez zamanda sanada nasip etsin![]()
Sen oldun mu catlatma iğnesi falan başladın miAmin canım inşallah
Evet 2 kere oldum ama olmadı malesefSen oldun mu catlatma iğnesi falan başladın mi
Rabbim erteliyosa guzellestiriyodur sabret herşeyin hayırlısıEvet 2 kere oldum ama olmadı malesef
Öyle tabi herşeyin hayırlısı senin ilk ignenmiRabbim erteliyosa guzellestiriyodur sabret herşeyin hayırlısı![]()
Ilk kuzum benim ben klomen kullandim günde 2 kere 10 gün kullandim sonra yumurtalarim biri 18 mm olmuştu biri 16mm olmustuÖyle tabi herşeyin hayırlısı senin ilk ignenmi
İkiz olabilir ozaman inşallah öyledirIlk kuzum benim ben klomen kullandim günde 2 kere 10 gün kullandim sonra yumurtalarim biri 18 mm olmuştu biri 16mm olmustu
Inşallah eşimin taraftan ikizler varİkiz olabilir ozaman inşallah öyledir