martta hamile kalıp aralıkta doğum yapacaklar burada toplanalım

bennu beyzam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2007
374
1
96
Erzurum
arkadaşlar bende pazartesi günü kan testi yaptırdım sonucu bugün aldım 2 yaşında kızım var kısmetse yine hamileyim 470 bhcg hormonum yarın gidip doktoruma göstericem burada buluşup beraber geçirelim istedim 9 ayı inşallah kucağımıza almayıda görürüzdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:dance:

evet bende hamile olduğumu pazartesi öğrendim :))polikistik over vardı bende adetimin yine bu yüzden geciktiğini sandım. test yaptım çıkmadı. pazartesi doktora gittim 4 haftalık hamilesin dedi şok oldum:)))benimde 6 yaşında bi kızım var.

tebrik ederim burada buluşup hamileliğimizi beraber geçirelim

Bende yenİ anne adayıyım İlk bebeĞİm ama İÇİmde Çok korku ve endİŞe varr (

endişelenme kendine çok dikkat et bende yarın doktoruma gidicem bakalım ne diyecek ama geçen hamileliğimde ilaçları vitaminleri içememiştim bu hamileliğimde içicem kızım küçük olduğu için bende biraz endişeliyim ama ne yapalım kısmet yaşımız geçiyor çok mutluyum bebeklerimi çok seviyorum:dance:

Bende hamıle olduĞumu 3 nısanda ÖĞrendım ılk Önce evde bı test yaptım 2 Çızgı Çok sılık Çıktı ve hemen kan testı verdım ılk Önce 24 Çıktı gebelık var ama gerılemede olabılır geÇ dÖllenmede olabılır dedıler 5 nısanda tekrarladım testı 66 Çıktı bu cuma tekrar testı yınelıyeceĞız bakalım ne olacak duruma gÖre doĞum 8 aralık gÖzÜkÜyor ınŞallah kesemızı ne zaman gÖrmeye gıdeceĞımı bılmıyorum allah hepımıze kucaĞımıza almayı nasıp eder ınŞallah

Kızlar aramıza katılmak istermisiniz, aynı başlıktan bir kaç tane olmasın, biz de rhatça birbirimize ulaşabilelim, hem de topiklerimiz boşu boşuna kapanmasın

www kadinlarkulubu com/gebelik/358252-aralik-2010-anneleri-buraya.html

kızlar merhaba benim sat 2 mart bugün tam 6 tüp kan aldılar. bitmiş durumdayım. benimde inşallah 7 aralık gözüküyo doğum. hesaplamalara göre. tam nezaman olucağı nasıl olucağı belli olmaz tabi. herkese hayırlı hamilelikler.....

merhaba arkadaslar bende dün gece acılde ogrendım hamiş oldugumu..fakat ıdrar yollarımda enfeksıyonda varmıs cok endıslendım..benım sat'ım 5mart yarın doktora gıtcem tekrar..bu ay hamıs kalan butun arkadaslarıma saglılık bır sekılde bebıslerını kucaklarına almalarını dılıyorum..5ay once bos gebelık yasamıstım..umarım busfer saglıklı bı bebisımız olur ...

allah kucağına almayı nasip etsin değerlerin nasıl

ben henüz doktora gitmedim herşeyden çok korkuyorum nedense ama eninde sonunda gidecem bilmiyorumkii..hgiçbi konuda bilgimde yokkk...

bende dün öğrendim evde kendim test yaptım. benimde iki yaşında kızım var. Süpriz oldu cumartesi doktora gideceğiz. Bebekleriniz hayırlı olsun inşallah sağlık, mutluluk ve hayırlısıyla kucağımıza alırız.

allah kucağına almayı nasip etsin değerlerin nasıl

canım ayın 13 ünde alıcam sonuçları. değerleri bilmiyorum şuan. ama 2 hafta önce yani ilk kan testince 79 çıkmıştı. çok yeni demişti. şimdi daha yüksektir herhalde.

herkese hayırlı sağlıklı kolay gebelik diliyorum..bende mart ayında hamile kaldım ve dün keseyi gördüm:))

arkadaşlar aralık annelerinde yazışalım dedim ama orası çok karışık hamile olanlarda olmayanlarda geçenyıl doğum yapanlarda herkes yazmış biz burada yazışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…