martta hamile kalıp aralıkta doğum yapacaklar burada toplanalım

bende dün ziyaret edeyim dedim ama çok karışık geldi ben burayı daha çok beyendim tek bir konu var martta hamile kalanlar...

arkadaşlar merhaba sayımız artıyo maşallah 7.haftada kese tam görünür kalp atışıda olur oyüzden en iyisi 7. haftada gitmek

Ben de varim bu grupta;-)) Umarim bir aksilik cikmaz. Bizimki tup bebek ve bu ikinci denememizdi. Ilkinde ektopik (dis) gebelik olmustu. 26 Martta transfer oldu. 21 Nisan a ultrason randevusu verdi dr. bHCG degerlerim ise; 10. gun 160, 12. gun 407.. 21 Nisan a kadar beklemekten baska yapacak birsey yok. HErkese hayirli hamilelikler. Sarildim herkese

sonunda meleğine kavuşmuzsun tebrik ederim sağlıklı doğumlar patly..

merhaba arkadaşlar bende hamileyim..... 1,5 aylık.. sizinle paylaşmak istedim. desteklerinizi bekliyorum...

herkese marhaba.bende uzun uğraşlardan sonra çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim hala inanamıyorum,mükemmel bir duygu.allah olmayanlarada nasip etsin.herkese hayırlı hamilelik dönemi diliyorum.

benim de sat 11 mart 4+3 hamileyim. ama kalp atışlarını duymadan inanamıyorum açıkcası . ama keseyi gördüm. inşallah herşey çok güzel olur bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…