Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

daha şimdi geldim eve 3 saattir mağaza gezdim,eve hiçbişi almadan döndüm, bu ne yaa bişi yok hiç elbise giyiyom olmuyo tşört bakıom olmuyo bayilicimm

Gecen hafta bende yasadm o olayı cnm. Oyuzden internete sardım.alışveriş için.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecen hafta bende yasadm o olayı cnm. Oyuzden internete sardım.alışveriş için.

bende netten alayım diyorum hemen eşim atlıyo yok alırsan üstüne olmazsa,yok denesen daha iyi olmaz mı heh denedik de ne oldu, yine alamadık bişi

bende netten alayım diyorum hemen eşim atlıyo yok alırsan üstüne olmazsa,yok denesen daha iyi olmaz mı heh denedik de ne oldu, yine alamadık bişi

Aynen oyle. E onuda degıstrebiliyosun. Sadece bıraz daha uzun sürüyo. 😃😃

Aynen oyle. E onuda degıstrebiliyosun. Sadece bıraz daha uzun sürüyo. 😃😃

zaten bu gidişle bişi alamıcam,varsın uzun sürsün yaa bakıcam artık bi çaresine

nası????? Ne oldu peki şimdi !!!! Aaaaaa şok oldum nasıl değişti cinsiyet???
Yaa ole oldu iste..ayrintili da bakcax artik hangisi dogru cikacak...
Bu arada ben doktoruma sormustum gogus icin krem 7.aydan sonra demisti.aile hekimi ebem bana bebe yagina badem yagi karistir sur gogus uclarina da sur bi zarari yok dedi onu suruyom ama kremm de var.pragnacare.unutuyorum banyodan banyoya.insallah catlamm.daha hic kilo almadim ama gobek iice cikti.siz hergun suruyo msunuz??

Üşengeçlikten her gün sürmüyorum iki günde bir sürüyorum çok önemsemiyorum sanırım kremleri ama meme ucum çatlamasın acısı çok kötüymüş bir de bebeğim sürekli emsin istiyorum o yüzden..
şimdi cinsiyete ne dediler kız mıydı erkek mi çıktı ne oldu çok merak ettim

Bana doktorum kremi düzenli olarak hergün sürmemi söledi yoksa faydası olmazmış.doğumdan 2 hafta önce çatlakları oluşan tanıdıklarım var . Keşke hiç çatlak oluşmasa ama çok düşük bir ihtimal . Kilo alımıda ilk 4-5 .ayda kilo almayanlar hızlı kilo alırmış genelde okuduğum ve arastırdığım kadarıyla .Artık kilo alsakda doğumdan sonra hep beraber birimize destek olarak veririz )

ne durumdasınız kızlar

Ne durumdami... Şişkinlik karnim her gecen gün daha çok buyuyo ve bu beni rahatsız ediyor.. Patlicak gibi oluyorum ama bebegim oynadigi zaman geciyo dun siskinlikten agladim cok rahatsiz etti beni uyuyamadim.. Benim gbi olan varmi kizlar varsa bana cok iyi gelicek cunku bitek benmisim gibi geliyo ama bebegimide cooooookkk seviyorum tabi:))

crib beşik bunların adı bence çok güzel hem bebeği yatırdıktan sonra üzerine tül de örtebilirsin hemde sallanıyor istersen sabitleniyor

Evet crib beşik .Benimde hoşuma gitti valla foksiyonel bir beşik ama birde yakından görmek var inşallah bulurum burda

En son 2gun once kiz dedi baska doktor..bi de beni dusun catlicam meraktan ayrintiliya kadar

Ne güzel konuştunn.. Benimde asiri siskinligim var canim kilom yok ama karnim aldi basini gidiyor her gecen gün daha çok buyuyo.. Dun gece siskinlikten agladim resmen gece uyuyamadim bi Oyama döndüm bi buyana sizdrde oluyomu canim:)

Deme yaa( bi anda alirsam psikolijim temelli gider.boyum da uzun iice yarmagul olurum artik
Meme ucu catlamasindan ben de cok korkuyorum.zeytinyagi surelim madem kreme erkense dogal cozum

Tek değilsin canım aynı durum bendede var. çok sıkıntılı bir durum karnım patlıycak gibi kabızlıkda cabası rezene iç şişkinliğe iyi gelir ben ara ara içiyorum.ama günde 1 fincanı geçmeyecek

Uzulme canim ben de ayniyim patlicak gibi hissediyom ozellikle aksam yemekten sonra mahvoluyorum.herkes dalga geciyo bu aydan hamile gibi geziyon diye.ama olirmus bole.hatta son aylarda daha da artcakmis

Hemen aldiriyim eşime ozaman.. Karnin çok buyudjmu benim buyudu . cinsiyet ne bu arada? Birde bas agrisi oluyomu benim şiddetli bi şekilde oluyoda..

Hemen aldiriyim eşime ozaman.. Karnin çok buyudjmu benim buyudu . cinsiyet ne bu arada? Birde bas agrisi oluyomu benim şiddetli bi şekilde oluyoda..

Karnım büyüdü canım.Cinsiyetimiz kız bugünden sonra değişmezse tabi.21 haftamızı bitirmek üzereyiz .Baş ağrısı hamilelikde normalmiş ama dayanılmıyacak boyuttaysa doktorunla konuş ilaç verir genelde parol veriyorlar ama ben ilaç kullanmama taraftarıyım.Ilık bir duş al istersen rahatlıyor insan birazda olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…