Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

günaydın canım ayrıca tüm kızlar günaydın
ok ağustos 12si gibi gidicem avm ye o zaman bakıcam zaten tekrar gitmem gerek ıvız zıvır için resimlerini çeker buradan yollarım sana... içini ferah tut buluruz elbet :)

Gunaydınnn meraklı annişlerr😀😀😀nasılsnz bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydin hamisler 🐣

nasilsiniz bakim? bugün öyle korkunc bir Rüya gördümki aglayarak uyandim

Rüyamda hastahanedeydim ve sancilarim varmis, esimle bekliyorduk, ayni odada bir hamile daha vardi ve onun sancilari sihti yani heran dogurabilirdi. Bana ise doktor sancilarin seyrek erken dogum habercisi diyip igne vurdu, onun igne vurmasiyla lavoboya gittim ve biraz kanla karisik parca ett geldi ve göbek bagi fln. onlari bir havluyla elime aldim doktora göstermek icin, sonra baktimki bu bebegim basi kopmus, kolu kopmus parcalanmisti yavrum ayni su gazzedeki yavrularimiz gibi

hala etkisindeyim

Allah korusun....
Rabbim savaşta olan ülkelerin yardımcısı olsun.
Bu arada rüyada kan görmek rüyayı bozar derler. Yani yorumlanmaz içini ferah tut. Büyük ihtimalle haberlerin etkisinde kaldın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah ne muradin varsa versin cnm ya, rahatlatin, insAllah öyledir, rüya tabirlerine baktim ama tam olarak birsey bulamadim

Amin Rabbim o kardeslerimize sabir versin insAllah, o kadar dehsetiki

Günaydın hanımlar

Nasılsınız , bebişler nasıl ?

Zeyno kötü haberleri cok izleyemeyecek calış canım bilinç altın etkilenmiş belli ki Allah bizi de yavrularımızı da korusun inşallah ..

Bende bu gece huzursuz rüyalar gördüm hayırlara vesile olsun inşallah

Gunaydınnn meraklı annişlerr😀😀😀nasılsnz bakalım

günaydın sibelcimm iyiyim sen nasılsın bakalımm

günaydınnn canımm hiç korkma,iyiye yor rüyanı,allahım hepimizin bebeğine sağlık versin...hamilelikde normal böle rüyalar,sen birazda gazzedeki bebişlerden etkilenmişsin,allah onlarında yardımcısı olsun,yapabileceğimiz bişi yok dua etmekden başka

günaydınn şekerimm aynen ne kadar kötü düşünürsek rüyalarda o kadar korkunç oluyo,boşver sende unut rüyalarını iyi düşünelim ki iyi olsun herşeyy

herkese cevap yazdım birde kendim yazayımmmm,hem size sorum olucak canlarrr,çok ayıp ama dün eşimle ...... ve ben beklemeden fazla banyoya girdim,banyomu yaptım çıktım oturdum içimden böle akıntı gibi bişi geldiğini hissettim,lavaboya gittim sildim hemen,ara ara geldi o yattım uyudum şimdi bişi yok,akıntı mıydı neydi o anlayamadım:44: banyodan çıkınca uzanmıştım benimm kendini pek hissettirmeyen oğlum 3 kere sağlam tekmeler attı, o kadar güzeldi ki,eşim yine yetişemedi sabahda 1-2 kere hafif hissettim böle güzel bişi yokk

Canım ilişkiden sonra zaman zaman gelir o ıslaklık cok normal.

Bizimki de sürekli tekme atıyor babası bi kere daha yakaladı o kadar :)

Canım ilişkiden sonra zaman zaman gelir o ıslaklık cok normal.

Bizimki de sürekli tekme atıyor babası bi kere daha yakaladı o kadar :)

bende öle düşündüm baktım netten gelebiliyomuş
demii atarlar,şimdiden diyolar biz çok yaramaz olcaz diyee

bende öle düşündüm baktım netten gelebiliyomuş
demii atarlar,şimdiden diyolar biz çok yaramaz olcaz diyee

Hemde ne yaramaz :)

Bu arada biz herseyimizi aldık erken mi oldu bilmem ama :)

Şimdide odasının duvar kağıdını yapıcak babası

Siz aldınız mı kızlar yoksa tek acele davranan ben miyim :)

Amin cnm benim Rabbim hayirlara vesile etsin insAllah.

Sorma rüyasi bile böyle aciyken, gercegini yasayan kardeslerimize Rabbim sabirlar versin

Sen nasilsin? Bayram Tatiline gidiyonmu Memlekete? Temizlik basladinmi? ben kendime geleyim öyle kalkayim

Hemde ne yaramaz :)

Bu arada biz herseyimizi aldık erken mi oldu bilmem ama :)

Şimdide odasının duvar kağıdını yapıcak babası

Siz aldınız mı kızlar yoksa tek acele davranan ben miyim :)

ahandaa maşallahh hani bize resimleri göstermek yok mu bazılarımız hiç başlamadı,bazılarımız yarıladı,sen bitirmişsin yaa ben daha bişi almadım biraz daha geçsin öle alcamm allahımm duvar kağıdı da varmış onun

aminn inşallahh....
iyiyim çok şükürr canım yaaa evet annem 1 saatlik mesafede akrabalarda gelecek,eşim beni bayramda brakacak kalıcam 3-4 gün bakalımm temizlik mi vala arada yapıom ama bayram için özel bi temizliğim yok açıkçası zaten kimse gelmez ki biz gideriz

Canm koyu degılse akıntın sıkıntı yapma arada banada oluyo. Ahh benmki hala mınık tekmeler atıyo. Cok sukur onu duyyorum tabiki. Bayramdan sonra bızımde hem aşımız hem detaylı ultrasonumuz var inşş bence dıger hamişler guzel gaberlerle donerız buraya.

Valla şöyle oldu aslında bi arkadasımız da burda hamile 2.5 aylık herseyi almaya başladılar hatta biz beşik bakmaya gittiğimizde onlar beşiği almış bebek arabası bakmaya gelmişler düşün :)

Biz de gec kaldık herhalde dedik bi heves herseyini aldık işte fotolarını çekince atarım kuzum :)

Sende başla yavaş yavaş annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…