Kıskanıyorum ama hıhhhhh)
:)) kiskanma kiz seninkide oynamistir kesin.:)))) allahim bebrklerimizi saglikli bi şekilde kucamiza almayi nasip etsin isanlah
Amin canım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder rabbim)
Ay çok teşekkür ederim canım ya.bizim burdakinde yok 1 ay önce bakmıştım gerçi bende mothercare bir daha bakıyım hatta başka avm ye bakıyım.bende sepet istiyordum ama bunuda görünce çok hoşuma gitti daha kullanışlı geldi.
Günaydin hamisler 🐣
nasilsiniz bakim? bugün öyle korkunc bir Rüya gördümki aglayarak uyandim
Rüyamda hastahanedeydim ve sancilarim varmis, esimle bekliyorduk, ayni odada bir hamile daha vardi ve onun sancilari sihti yani heran dogurabilirdi. Bana ise doktor sancilarin seyrek erken dogum habercisi diyip igne vurdu, onun igne vurmasiyla lavoboya gittim ve biraz kanla karisik parca ett geldi ve göbek bagi fln. onlari bir havluyla elime aldim doktora göstermek icin, sonra baktimki bu bebegimbasi kopmus, kolu kopmus parcalanmisti yavrum ayni su gazzedeki yavrularimiz gibi
hala etkisindeyim
Allah korusun....
Rabbim savaşta olan ülkelerin yardımcısı olsun.
Bu arada rüyada kan görmek rüyayı bozar derler. Yani yorumlanmaziçini ferah tut. Büyük ihtimalle haberlerin etkisinde kaldın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydınnn meraklı annişlerr😀😀😀nasılsnz bakalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydin hamisler 🐣
nasilsiniz bakim? bugün öyle korkunc bir Rüya gördümki aglayarak uyandim
Rüyamda hastahanedeydim ve sancilarim varmis, esimle bekliyorduk, ayni odada bir hamile daha vardi ve onun sancilari sihti yani heran dogurabilirdi. Bana ise doktor sancilarin seyrek erken dogum habercisi diyip igne vurdu, onun igne vurmasiyla lavoboya gittim ve biraz kanla karisik parca ett geldi ve göbek bagi fln. onlari bir havluyla elime aldim doktora göstermek icin, sonra baktimki bu bebegimbasi kopmus, kolu kopmus parcalanmisti yavrum ayni su gazzedeki yavrularimiz gibi
hala etkisindeyim
Günaydın hanımlar
Nasılsınız , bebişler nasıl ?
Zeyno kötü haberleri cok izleyemeyecek calış canım bilinç altın etkilenmiş belli ki Allah bizi de yavrularımızı da korusun inşallah ..
Bende bu gece huzursuz rüyalar gördüm hayırlara vesile olsun inşallah
herkese cevap yazdım birde kendim yazayımmmm,hem size sorum olucak canlarrr,çok ayıp ama dün eşimle...... ve ben beklemeden fazla banyoya girdim,banyomu yaptım çıktım oturdum içimden böle akıntı gibi bişi geldiğini hissettim,lavaboya gittim sildim hemen,ara ara geldi o yattım uyudum şimdi bişi yok,akıntı mıydı neydi o anlayamadım:44: banyodan çıkınca uzanmıştım benimm kendini pek hissettirmeyen oğlum 3 kere sağlam tekmeler attı, o kadar güzeldi ki,eşim yine yetişemedi sabahda 1-2 kere hafif hissettim böle güzel bişi yokk
Canım ilişkiden sonra zaman zaman gelir o ıslaklık cok normal.
Bizimki de sürekli tekme atıyor babası bi kere daha yakaladı o kadar :)
bende öle düşündüm baktım netten gelebiliyomuş
demii atarlar,şimdiden diyolar biz çok yaramaz olcaz diyee
günaydın sibelcimmiyiyim sen nasılsın bakalımm
günaydınnncanımm hiç korkma,iyiye yor rüyanı,allahım hepimizin bebeğine sağlık versin...hamilelikde normal böle rüyalar,sen birazda gazzedeki bebişlerden etkilenmişsin,allah onlarında yardımcısı olsun,yapabileceğimiz bişi yok dua etmekden başka
Hemde ne yaramaz :)
Bu arada biz herseyimizi aldık erken mi oldu bilmem ama :)
Şimdide odasının duvar kağıdını yapıcak babası
Siz aldınız mı kızlar yoksa tek acele davranan ben miyim :)
Amin cnm benim Rabbim hayirlara vesile etsin insAllah.
Sorma rüyasi bile böyle aciyken, gercegini yasayan kardeslerimize Rabbim sabirlar versin
Sen nasilsin? Bayram Tatiline gidiyonmu Memlekete? Temizlik basladinmi? ben kendime geleyim öyle kalkayim
herkese cevap yazdım birde kendim yazayımmmm,hem size sorum olucak canlarrr,çok ayıp ama dün eşimle...... ve ben beklemeden fazla banyoya girdim,banyomu yaptım çıktım oturdum içimden böle akıntı gibi bişi geldiğini hissettim,lavaboya gittim sildim hemen,ara ara geldi o yattım uyudum şimdi bişi yok,akıntı mıydı neydi o anlayamadım:44: banyodan çıkınca uzanmıştım benimm kendini pek hissettirmeyen oğlum 3 kere sağlam tekmeler attı, o kadar güzeldi ki,eşim yine yetişemedi sabahda 1-2 kere hafif hissettim böle güzel bişi yokk
ahandaa maşallahhhani bize resimleri göstermek yok mu bazılarımız hiç başlamadı,bazılarımız yarıladı,sen bitirmişsin yaa ben daha bişi almadım biraz daha geçsin öle alcamm allahımm duvar kağıdı da varmış onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?