Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Ggunaydin canim.bana bayram haftasi 280 gr demisti boyu da soledi ama hatirlamiyrm.20.haftanin icindeyim.multivitamin kullaniyorum decavit bi de omega vermisti balik yiyemiyorum diye.vitamini herkese veriyolar.bi sor sen doktoruna

Bendede o ilaç var onu kullanıyorum bende ama tahlil istedi benden ona gore ilaç vercem dedi yaptirdim gerek yok dedi.. En çokta boyunu ssöylememesini taktim kafama yasa((

Benim sağ kalcamda çok kramp oluyor oyuzden verdi.. Ama ben sadece boyunu dusuniyorumm.. Moralin çok bozukkk kizimi görmeye gittim fotosunu be vermedi banaaa

Sorsanki özel hastane nesi özel ya para basiyosun adam gibi ilgilenmiyolar heleki doktorlar yeminle artik doktora gitmek bile istemiyoruz hevesle gidiyorum hüsranla donuyorummmm((

Son düzenleme:
Bendede o ilaç var onu kullanıyorum bende ama tahlil istedi benden ona gore ilaç vercem dedi yaptirdim gerek yok dedi.. En çokta boyunu ssöylememesini taktim kafama yasa((

Canim benim kendi doktorum bugune kadar ne boy ne kili soyledi bana.bu soyleyen tatilde gittigim baska doktordu.benim de doktorumla ilgili kafam karisti.cok iyi bi doktor ama yetetince bilgilendirmiyo sanki.haftaya ayrintili ultrosonum var.baska bi doktor daha arastiriyorum

Bende arastiriyorum.. Degistiricem doktorumuz.. Birde bu dörtlü test ne oluyor canim

Benim sağ kalcamda çok kramp oluyor oyuzden verdi.. Ama ben sadece boyunu dusuniyorumm.. Moralin çok bozukkk kizimi görmeye gittim fotosunu be vermedi banaaa

Benmde bacaklarıma gırıyodu kramp. Bir hafta duzenlı kullan dedi. Sonra kullanma agrın olursa kullan dedi. Takma cnm bidahakine sorarsn boyunu falan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benmde bacaklarıma gırıyodu kramp. Bir hafta duzenlı kullan dedi. Sonra kullanma agrın olursa kullan dedi. Takma cnm bidahakine sorarsn boyunu falan

Birde bu benim kendi doktorun değil... Nöbetçi doktor kendi doktorun tatilde pazartesi geliyor sizce kendi doktoruna tekrardan gideyimmi canim sen olsan gidermiydin?

Bende arastiriyorum.. Degistiricem doktorumuz.. Birde bu dörtlü test ne oluyor canim

Kendi doktorunla gorus bence de canim ole karar ver.dortlu test yine down sendromu icin yapilio.uclunun yerine artik dirtlu yapiyolar.ama genelde ikili trmiz cikinca temiz oluyo.bu arda benim de kuyruk sokumu agrim var bana da bacak agrilari icin magnezyum vermisti hic kullanmadim kullansam kuyruk sokumu agrisina iyi gelir mi acaba

Birde bu benim kendi doktorun değil... Nöbetçi doktor kendi doktorun tatilde pazartesi geliyor sizce kendi doktoruna tekrardan gideyimmi canim sen olsan gidermiydin?

Kendi doktorun nasıl ilgilimi. Benmde ilk doktorum hiçbişey anlatmıyodu. Yuzeysel bakıp gonderıyodu. Hemen degıstrdm. Şimdiki cok ilgili şükür. İçerı gırer grmez bı sıkıntın varmı diye sorar. Hangı haftadaysam bilgilendrme yapar. Sonra asıstanı kılomu tansıyonumu ölçer ultrasona hazrlar. Doktorum gelir bakar her detayını anlatr bilgilendrır. Sonra ilac yazıcaksa yazar böyle yani. Doktorun yapması gerekenler bunlar. Bunu yapıyosa degıstrme. Bilgilendırmıyosa ilgilenmiyosa her detayla degiştir

olsun cnm o zamana kadar yigyenini seversin, ilk yigyeninmi bilmiyorum ama, yigyenler kadar tatli birsey yok tabi taki anne olana kadar, sonra bebegin hepsinden önce geliyor :)

3 tane var canim kiz kardeslerim benden hizli cikti :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sakin boyu kiloyu kafaya takma
hem her doktor tam tutturamiyor hemde surekli buyuyo degisiyo kilosu
benimde ilk gebeligim 21+2 haftamdayim bana da 19+1 haftalik ultrasonda 290 gram demislerdi
haziranda bi arkadasim dogum yapti ve ozel hastaneye gitti daha iyi bakiyorlar diye
doktoru hep sezeryan yaptirsin diye 4300 civari bebegin dedi normal dogumu istiyordu arkadasim hep
sezeryani yapinca bi baktilar 3026 gr 46 cm kiz
bu yuzden kiloda boyda degisiyo kucagina alincaya kadar hiiiiiiiiiic takma

Gelir canim kullan bence.. ben sağ kalcamda kuram olduğu için istedim ama fazla kullanmicam sadece agridigi zaman icicem sende öyle yap sadece agri kuram olduğu zaman ic

Çok sagol. İçim çok rahatladi allah hepimize kolay doğumlar saglikli güzel evlatlar versin bi nefeste kurtuluruz isanlahh:))

Çok sagol. İçim çok rahatladi allah hepimize kolay doğumlar saglikli güzel evlatlar versin bi nefeste kurtuluruz isanlahh:))

insallah :)
bide doktorunuza previt positive diye bi vitamin var onu sorun
ben aldim cok memnun kaldim
bi kilo aldim simdiye kadar ki hamileligimde cok sikinti atlattim onun sayesinde astigimi dusunuyorum
arkadaslarim kullanmisti cok memnundular
bende doktorumun tavsiyesiyle aldim

daha güzel önce teyze hala olmak :) simdi senin ilk :) ayri bir ilgi görürsünüz anne bebis :)

Insallah ama yigenlerimde bana cok duskun. Kiz kardesim ilk dogumunu yaptiginda ablamin kizi cok uzaklasti kardesimden kiskandi biraz. Artik dozu ayarlamaya calisicaz:) cok ozledim bebişimi 2 haftadir gormuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm arkadaslar bende aralık annesıyım :) 19+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…