Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

cok tatlisiniz masAllah :) Rabbim saglicakla pasani kucagina almayi nasip etsin insAllah 🐣
Aminn canimm. Hepimiz insallah. Bi an once aralik gelsede alsak kucaklarimiza..

kızlar benim de aralık sonu olacak inş. buradan hergün bebek İNDİRİMLERİNİ PAYLAŞALIM MI?

Hosgeldin canimm. Allah sagligiyla kucagina almayi nasip etsin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Basarmaya calisiyorum canim.ama eskiye gore daha cok alistim sanirim

Aminn canimm. Hepimiz insallah. Bi an once aralik gelsede alsak kucaklarimiza..

Hosgeldin canimm. Allah sagligiyla kucagina almayi nasip etsin insallah

Amin, dimi aynen zaman gectikce insan dahada sabirsizlaniyor :) bide su ara 3x arkadasim dogurdu :) hevesleniyorum

Amin, dimi aynen zaman gectikce insan dahada sabirsizlaniyor :) bide su ara 3x arkadasim dogurdu :) hevesleniyorum

Benden 2 ay once kiz kardesim dogurcak. Onu gorunce o 2 ayda gecmez simdi

Benden 2 ay once kiz kardesim dogurcak. Onu gorunce o 2 ayda gecmez simdi

olsun cnm o zamana kadar yigyenini seversin, ilk yigyeninmi bilmiyorum ama, yigyenler kadar tatli birsey yok tabi taki anne olana kadar, sonra bebegin hepsinden önce geliyor :)

Arkadaslar ben bebisimi genelde yattigim zaman hissediyorum... Sizde de oyle mi oluyor ???

Bugün itibariyle 19+2 haftalık gebeyim.İzmirde ayrintili ultrasyon çeken neler var biliyor musunuz? Ve hangi doktora gidiyorsunuz?

Son düzenleme:
Kizlar 252,89 grm beş aylik bebek normalmi benim kimin kilosu çok kafaya taktim.. Birde 5 ayda bebegin boyu olculmuyomu yoksa sadece vücut ilculerinemi bakiliyo doktorun öyle demisti . bebek artik büyüdüğü için ultrasyonda tam olarak aljnmaZ dedi.. Birde bana hicbir ilacta vermedi sadece agri kesici magnezyum ilaci verdi başka ilaç vermesi gerek miyim uydu ki???

Canim her bebegin gelişimi farklidir.bize ortalama değerleri söylüyorlar.5 aya kadar baş popo mesafesi ölçülür bacaklar kivrik durumda olduğu için ama 5.aydan itibaren boyu ölçülebilir.benim doktorun demir ilaci ve multivitaminler verdi. Boy kiloyu sorun etme sağlikli olsun yeter bebek o farki kapatir

Ggunaydin canim.bana bayram haftasi 280 gr demisti boyu da soledi ama hatirlamiyrm.20.haftanin icindeyim.multivitamin kullaniyorum decavit bi de omega vermisti balik yiyemiyorum diye.vitamini herkese veriyolar.bi sor sen doktoruna

Slm canm bebegının kilosu olması gerektıgı gıbı. Boyu ölçuluyo niye ölçulmesnkı. Bende 20 haftalıgım olctu doktorum ölculmez diyede bişey demedi. Buarada genelde vitamin yads kan demir ilacı verır doktorlar. Extra takviye olsun diye. Niye vermedi bilemem. Magnezyumyda benm doktorum kramp girmedıgı sürece kullanma dedı. Agrı kesıcıde kullanmamaya calışıyorum cok agrım oldugu zaman bile dayanmaya calışıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Boyunu olcmedi bebegimin fotografini bile vermedi bana moralin çok bozuldu inan..

Evet boyunu olcmedi sadece kilosuna vakti birde kafa bacak kol beden olcumu yaptı bana ne kadar boyu olduğunu söylemedi.. İlacta vermedi bana.. Sadece daha önce doktorun decavit vitamini vermişti hala bitmedi onu kullaniyorum çok kafama taktim. Moralin çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…