Aminn canimm. Hepimiz insallah. Bi an once aralik gelsede alsak kucaklarimiza..cok tatlisiniz masAllah :) Rabbim saglicakla pasani kucagina almayi nasip etsin insAllah 🐣
kızlar benim de aralık sonu olacak inş. buradan hergün bebek İNDİRİMLERİNİ PAYLAŞALIM MI?
cnm cok endiselendigin icin görüyorsunhamileler cok görürmüs bebisle dogumla ilgili rüyalar. bende korkunc seyler görüyorum bazen, bebegimi kaybetigmi fln ister istemez etkileniyorsun fakat elinden geldigince zamana birak, tadini cikart hamileligin, güzel dogum hikayeleri oku :)
Slm ... Bende araniza yeni katildim... Allah kismet ederse bende aralik annesi olucam :)
Aminn canimm. Hepimiz insallah. Bi an once aralik gelsede alsak kucaklarimiza..
Hosgeldin canimm. Allah sagligiyla kucagina almayi nasip etsin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar Ankarada 4 boyutlu ultrasonda tavsiye edebileceginiz bi yer var mi.
Ahmet erdem, ali ipek
18 agustosta Ankarada olucam. 24 haftalik gebeligimde detayli iyi bi ultrason istiyorum...
Yerleri ve fiyatlari hakkinda da bilgi verirmisin.
coooooook tesekkur ederim yardimin icin
Hosgeldinn canim..
Amin, dimi aynen zaman gectikce insan dahada sabirsizlaniyor :) bide su ara 3x arkadasim dogurdu :) hevesleniyorum
Benden 2 ay once kiz kardesim dogurcak. Onu gorunce o 2 ayda gecmez simdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar 252,89 grm beş aylik bebek normalmi benim kimin kilosu çok kafaya taktim.. Birde 5 ayda bebegin boyu olculmuyomu yoksa sadece vücut ilculerinemi bakiliyo doktorun öyle demisti . bebek artik büyüdüğü için ultrasyonda tam olarak aljnmaZ dedi.. Birde bana hicbir ilacta vermedi sadece agri kesici magnezyum ilaci verdi başka ilaç vermesi gerek miyim uydu ki???
Kizlar 252,89 grm beş aylik bebek normalmi benim kimin kilosu çok kafaya taktim.. Birde 5 ayda bebegin boyu olculmuyomu yoksa sadece vücut ilculerinemi bakiliyo doktorun öyle demisti . bebek artik büyüdüğü için ultrasyonda tam olarak aljnmaZ dedi.. Birde bana hicbir ilacta vermedi sadece agri kesici magnezyum ilaci verdi başka ilaç vermesi gerek miyim uydu ki???
Slm canm bebegının kilosu olması gerektıgı gıbı. Boyu ölçuluyo niye ölçulmesnkı. Bende 20 haftalıgım olctu doktorum ölculmez diyede bişey demedi. Buarada genelde vitamin yads kan demir ilacı verır doktorlar. Extra takviye olsun diye. Niye vermedi bilemem. Magnezyumyda benm doktorum kramp girmedıgı sürece kullanma dedı. Agrı kesıcıde kullanmamaya calışıyorum cok agrım oldugu zaman bile dayanmaya calışıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm canm bebegının kilosu olması gerektıgı gıbı. Boyu ölçuluyo niye ölçulmesnkı. Bende 20 haftalıgım olctu doktorum ölculmez diyede bişey demedi. Buarada genelde vitamin yads kan demir ilacı verır doktorlar. Extra takviye olsun diye. Niye vermedi bilemem. Magnezyumyda benm doktorum kramp girmedıgı sürece kullanma dedı. Agrı kesıcıde kullanmamaya calışıyorum cok agrım oldugu zaman bile dayanmaya calışıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?