Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Ay yok kasimiyorum zaten 40 pinar gurescileri gibi yagli gezdigim icin kasinmaya firsat kalmiyor:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktorunla gorus canim magnezyum verebilir.ondan olurmus kramplar.tam kac haftaliksin?

Canım bendede gece cok kramp oluyodu. Çıglıkla uyanıyodum resmen. Doktorum magnezyum berdı. Toz seklınde suya katıp içiliyo. Bi hafta kullandm. Sonra kram gırdıkce içtim. Şimdi çok şukur cok rahatım. Kramp falan yok. Doktorunu ara oda muhtemelen aynı ilacı verıcektr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin kizlarr,
Bu kabuslar beni oldurecek uyanmaya korkuyorum resmen.her gece bebekle dogumla ilgili bi kabusdogimdan cok korkuyorummmmmm ondan galiba
Pofffff

Gunaydin kizlarr,
Bu kabuslar beni oldurecek uyanmaya korkuyorum resmen.her gece bebekle dogumla ilgili bi kabusdogimdan cok korkuyorummmmmm ondan galiba
Pofffff

Bende ayni şekilde canim.. Sanada gunaydin bende bi kaç gün görmedim sadece yoksa hep goruyorum .. Farklı farklı kabuslar psikolojik ama. Doğum korkusu var bendede aslında tatil bi korku ama bu horminlarimi farklıetkiliyor. KKaç haftalık hamilesin canim

Sanırım bu haftalar korku haftaları bnde aklıma geldıkce çarpıntım tutuyo hayattan çekılıyorum sankı kızlar bı de bnm ıkıncı olucak nasıpse bnm daha tecrubelı olmam gerek ma zor ıste anlık bır olayı 5 aya mâal etmıyelım ya tadını cıkarmaya bakalım zaten hatırlıyorum o son gecemi yeter be dedım cıksında bı rshat uyuyayım bel agrısı son gun coktu çişim hıc durmadı ameliyathaneye ooh gelıyosun dıye gırdım :) sakınlesın sızde son gun Allah tarafından cesaret hapı yutmuş gıbı olucsksınız

Ahh bu hormanlar...hic sevmedim onlarimahvettiler beni.20 haftaligim canim.biraz oyalaniyim evimi temizliyim diyorum tatilden dondum ama bugune kadar hic yapmadim.yapabilir miyim acaba?ssiz yapiyo musunuz kizlar ya?ya da sole soratim neleri yapmiyosunuz?

Insallah canim ya ama benim kaygi duzeyim cok yuksek galiba.cok sey istiyom hamilelik bir an once bitsin ama sonrasi da cookk kolay olsun:))

Ev isimi yapmadin canim onu soruyosan.:) ben saniye durmam gergin isimi gücümü yaparim sonra alirim elisimj acarim TV mi cayimi içerim :)) takmiyorum artik canim alistim.. Sende benim gibi yap kafani dagit dogum korkusuna gelince korkmak ne faydao ordan cikicak:)) korksak ne olur korkmasak ne olur bos verr

Valla cnm gecen gun yaptım temzlık. Supurge actım ama bastrmadan yuzeysel yani. Viledayla sildim. Ama her 5 dkkada bir uzandm bel agrısından duramadım. E bide toz. Onun dışında bişey yapmıyrm. Bunlarıda cok uzun süredr yapmıyodum eşim yapıyodu hep. Ama ertesi gun fena kasık ve bel agrısı çektım.mutlaka dınlenerek ara vererek yap.

dogruu cikacak ordanneyse ben de kalkiyorum simdi biraz bisiler yapiyim.yazarim yine temizlik arkasi genel durumu)

Kızlar istanbulda olupta hamiş pantolonları için tavsiye edeblcgnz biyer varmı. Defacto ve waikikiden bakıyorum geziyorum. Kocamanlar eşimde benle beraber girer içine yani. Şaşırdim altıma bişey bulamıyorumya. Nettende cesaret edemiyrm almaya olurmu olmazmı diye.

Gunaydin guzel anneler. Yattigim zaman karnimdaki sislik deve kuşu yumurtasi kdr oldu. Beyfendinin popo yine sagda :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen öyle kalk yap temizliğini sonra al çayını tekrardan yaz görüşürük canım

Azicik bisiler yaptim canim.banyoyu tuvaleti yikadim.evi ustten supurdum.ara vere vere ama yoruldumyine de.yemek de yaptim.baya olmustu is yapmayali.hala yavas da olsa yapabilmek guzel.ama uzuluyorummm;(ben o eski ben degilim;(

Canim ben h&m aldim 3tane, baska bir yerde bulamadim yada üzerime oturmadi begenmedim. bi bak istersen insAllah begenirsin sende

Gunaydin kizlarr,
Pofffff

cnm cok endiselendigin icin görüyorsun hamileler cok görürmüs bebisle dogumla ilgili rüyalar. bende korkunc seyler görüyorum bazen, bebegimi kaybetigmi fln ister istemez etkileniyorsun fakat elinden geldigince zamana birak, tadini cikart hamileligin, güzel dogum hikayeleri oku :)

kızlar benim de aralık sonu olacak inş. buradan hergün bebek İNDİRİMLERİNİ PAYLAŞALIM MI?

hamislerim nasilsiniz bakim? bayram tatilindemisiniz daha? ortalik cok sakin :) yarin insAllah ayrintili ultrasyonumuz var, güzel dualarinizi eksik etmeyin insAllah hayirli haberlerle dönelim :)

Slm ... Bende araniza yeni katildim... Allah kismet ederse bende aralik annesi olucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…