Doktorunla gorus canim magnezyum verebilir.ondan olurmus kramplar.tam kac haftaliksin?
Gunaydin kizlarr,
Bu kabuslar beni oldurecek uyanmaya korkuyorum resmen.her gece bebekle dogumla ilgili bi kabusdogimdan cok korkuyorummmmmm ondan galiba
Pofffff
Bende ayni şekilde canim.. Sanada gunaydin bende bi kaç gün görmedim sadece yoksa hep goruyorum .. Farklı farklı kabuslar psikolojik ama. Doğum korkusu var bendede aslında tatil bi korku ama bu horminlarimi farklıetkiliyor. KKaç haftalık hamilesin canim
Sanırım bu haftalar korku haftaları bnde aklıma geldıkce çarpıntım tutuyo hayattan çekılıyorum sankı kızlar bı de bnm ıkıncı olucak nasıpse bnm daha tecrubelı olmam gerek ma zor ıste anlık bır olayı 5 aya mâal etmıyelım ya tadını cıkarmaya bakalım zaten hatırlıyorum o son gecemi yeter be dedım cıksında bı rshat uyuyayım bel agrısı son gun coktu çişim hıc durmadı ameliyathaneye ooh gelıyosun dıye gırdım :) sakınlesın sızde son gun Allah tarafından cesaret hapı yutmuş gıbı olucsksınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahh bu hormanlar...hic sevmedim onlarimahvettiler beni.20 haftaligim canim.biraz oyalaniyim evimi temizliyim diyorum tatilden dondum ama bugune kadar hic yapmadim.yapabilir miyim acaba?ssiz yapiyo musunuz kizlar ya?ya da sole soratim neleri yapmiyosunuz?
Valla cnm gecen gun yaptım temzlık. Supurge actım ama bastrmadan yuzeysel yani. Viledayla sildim. Ama her 5 dkkada bir uzandm bel agrısından duramadım. E bide toz. Onun dışında bişey yapmıyrm. Bunlarıda cok uzun süredr yapmıyodum eşim yapıyodu hep. Ama ertesi gun fena kasık ve bel agrısı çektım.mutlaka dınlenerek ara vererek yap.Ahh bu hormanlar...hic sevmedim onlarimahvettiler beni.20 haftaligim canim.biraz oyalaniyim evimi temizliyim diyorum tatilden dondum ama bugune kadar hic yapmadim.yapabilir miyim acaba?ssiz yapiyo musunuz kizlar ya?ya da sole soratim neleri yapmiyosunuz?
Ev isimi yapmadin canim onu soruyosan.:) ben saniye durmam gergin isimi gücümü yaparim sonra alirim elisimj acarim TV mi cayimi içerim :)) takmiyorum artik canim alistim.. Sende benim gibi yap kafani dagit dogum korkusuna gelince korkmak ne faydao ordan cikicak:)) korksak ne olur korkmasak ne olur bos verr
dogruu cikacak ordan neyse ben de kalkiyorum simdi biraz bisiler yapiyim.yazarim yine temizlik arkasi genel durumu )
aynen öyle kalk yap temizliğini sonra al çayını tekrardan yazgörüşürük canım
Kızlar istanbulda olupta hamiş pantolonları için tavsiye edeblcgnz biyer varmı. Defacto ve waikikiden bakıyorum geziyorum. Kocamanlar eşimde benle beraber girer içine yani. Şaşırdim altıma bişey bulamıyorumya. Nettende cesaret edemiyrm almaya olurmu olmazmı diye.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin kizlarr,
Bu kabuslar beni oldurecek uyanmaya korkuyorum resmen.her gece bebekle dogumla ilgili bi kabusdogimdan cok korkuyorummmmmm ondan galiba
Pofffff
19 +1 olduk paşamla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?