Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Sunuda soylemeden gecemıcem bı arkadasım yakınından gormus bana tavsıye ettı doguma gıtmeden bır gun once humana alıp ıcmıs ertesı gunu hemen sutu gelmıs bu sefer onu denıycem doguma gıtmeden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ama sımdı oyle oglanı emzırecek kımse yok :)

Bunu soyledigin iyi oldu bende alim belki bende de ise yarar... Bide bebegin gazi icin bisiler almayi dusunuyorum doktora danisip

Ben kızda kullanmıstım gece cayı olmayan cocuga gaz yaptım yınede sen doktora danıs

Tamm benımde aklımda bulunaun sorarım ben rezene kullandım dıe hatırlıorum

Öyle yaptım ıste bana da cocugada delı gaz yaptı o

Hıc takıntı yapma bence allah buyuk doktorun olucak buraya yazarsın konusuruz allah yardımız olsun

Yogurdu denemedm ama mayadan dolayi daha cok yakabilir. Sık disini ic cnm ilac almaktan daha iyi. Ben kendimi alistirdim gunde 1 lt iciyorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sut icemiyorum yogurt yesem fayda eder mi acaba?

yoğurt daha kötü yapar renny tablet çiğneyebilirsin bileşenleri magnezyum ve karbonat yani soda içsen daha fazlası var zaten but tabletler gebelere uygun üretiliyor..
ben o yanmaları çekip yaşam kalitemi düşürüp bebeğimi strese sokana kadar bir tablet çiğniyorum zannnnk diye kesiliyor yanmalar

Ben yanma ıcın rennıe duo surup ıcıorum okadar ıyı gelıyorkı ıcer ıcmez gıdıor yanma

Yogurdu denemedm ama mayadan dolayi daha cok yakabilir. Sık disini ic cnm ilac almaktan daha iyi. Ben kendimi alistirdim gunde 1 lt iciyorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil ozeniyorum senin gibi sut icenlere keske bende icebilsem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…