Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Inan bana suana kadar 3 kere gıttım doktorum herseferınde cagırmıyo :) tabı senınkı kadar az da deıl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esim kacinci haftada hissetmeye baslar peki bi bilginiz var mi ?

Walla ben 19+4teyim dunden beri az az hissetmeye basladim. Babalarin hissetmesine daha var herhalde. Ama bebisler is birligi yaparmis baba elini koyunca susarmis:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Walla ben 19+4teyim dunden beri az az hissetmeye basladim. Babalarin hissetmesine daha var herhalde. Ama bebisler is birligi yaparmis baba elini koyunca susarmis:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen katiliyorum :) ben gecen video cektim sanki baliklama atliyor karnimda :) güzel yakaladim ve babasina gösterdim :) o hisedene kadar videosuyla yetinsin :)

ben geldim kızlarrr,kısa bi tatil arasından dönüş yaptımm nasılsınız, sizlerin tatili nasıl geçti bebişler nasıl?
benim oğluşum bu aralar çok hareketli,sürekli hissediyorum...o kadar güzel bişi ki bu artık karnımda büyümeye başladı,saklanmıyooo

aynen katiliyorum :) ben gecen video cektim sanki baliklama atliyor karnimda :) güzel yakaladim ve babasina gösterdim :) o hisedene kadar videosuyla yetinsin :)

Ben 20+2 yim. Bebişim cok hareketli maşallah. Elini koydugunda eşimde hissediyo artık net. Kuvvetlı tekmeler atıyo artık

Ultrasonunu mu cektin videoya ... Super yaaa ... Bende istiyorumm

ikili taramada cekmistim :) özledikce ona bakiyorduk, dün ayrintili yani renkli tarama vardi onuda doktor cd cekip verdi bir kac resimle beraber :) ona bakiyorum simdi :) esimede kendim karnimi cektim bebegin tekmesini :) beni kirmamak icin söylemesede o daha hisetmiyor cünkü :) nezaman karnimi oksasa bebek sakin duruyor :) anlasilan anneci melegim

Ben 20+2 yim. Bebişim cok hareketli maşallah. Elini koydugunda eşimde hissediyo artık net. Kuvvetlı tekmeler atıyo artık

oyy masAllah her gecen zaman kuvetleniyorlar :) bende artik daha net hisediyorum ve cok hosuma gidiyor onun tekmeleri :)

oyy masAllah her gecen zaman kuvetleniyorlar :) bende artik daha net hisediyorum ve cok hosuma gidiyor onun tekmeleri :)

Aynen canmya. Hiç inanmazdm biri tekme atınca bukadar mutlu olucagım😃😃sırt ustu yatınca çoşuyo benimki resmen. Artık dönüşlerinide tekmelerınıde net hissediyorum. Eşim gelince hemen duruyodu. Gecen gün sessizce elini koydum karnıma oyle yakaladık

dimi :) inanilmaz bir duygu, kendilerini unuturmuyorlar :) ben kolunu ayagini basini neresiyle tekmeledigni ayirt edemiyorum ama hisediyorum ve göbegimi izledigimdede görüyorum :) senin taktigni bizde uyguluyak, yavasca babasi bi ellesin :)

dimi :) inanilmaz bir duygu, kendilerini unuturmuyorlar :) ben kolunu ayagini basini neresiyle tekmeledigni ayirt edemiyorum ama hisediyorum ve göbegimi izledigimdede görüyorum :) senin taktigni bizde uyguluyak, yavasca babasi bi ellesin :)

Uygula işe yaradı bizde. Resmen şebek ettı bizi cimcime.

Yurtdisinda vermiolar az kaldi Turkiyeye gelim bi torba ilac alicam resmen liste tutuyorum :) kimyasal die ilacla isleri yok sanirim corba ic ilik su ic deyip duruyorlar

ılık su değil de zeytin yağı iç en keseni o olur
ben arada içiyorum kilo almaktan korktuğum için bu ara çok içemiyorum ama en sağlıklısı hem.. biliyorum avrupa öyle Allah kolaylık versin aslında yavaş yavaş burada da sıkıyorlar bazı şeyleri ama en son bir kadına zorla normal doğum yaptırıp bebeğini kaybettirince biraz esneklik kazandı sezeryan en azından..
ben hiç istemiyorum av. birliğine girmeyi bile gerçi siz o birlikten değil daha üst düzey bir ülkeden sesleniyorsunuz
:) zeytin yağı için bana dua edeceksin o kadar eminim
bu arada kaç aylık bebişin?

oh ne güzel :) sevindim senin adına
benim bebek babacı bana oynamadığı atmadığı tekmeleri babasına öyle bi hissettiriyor ki şaşıyorum dün gece dirseği karnıma değiyordu ama sağ tarafımda bir nokta bebek gitti yuvarlana yuvarlana başladı babasının dirseğini tekmelemeye 10dk uğraştı kocam hemen fark etti kasıtlı elini başka yere koyuyor bebeğimiz kıvrıla kıvrıla o noktoya gelip eşimin eline vuruyor çok denedik hem aynı sonuç önceden inanmazdım iletişime ama cidden hissediyor önce elini koyanı birazz bekletiyor seslenmeye başlayınca o yöne doğru ilerliyor.. bir de dün sarımsak yedim bol miktarda :) bugün tüm gün hıçkırdı yavrum doktoru aradık olurmuş sarımsak yaparmış hıçkırık :) eğer tekmeler can acıtıyorsa sarımsak bayıyo bebeği hemen uykuya geçiyor ama tabii hıçkırık tutması cabası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…