- 31 Temmuz 2014
- 172
- 23
- 33
Esim kacinci haftada hissetmeye baslar peki bi bilginiz var mi ?
Ahh keske tutsa olmazsa kizima diycem az bekle 14.12.14 de gel bu tarafa
Ama olmaz ki kizlar erken gelio diolar
Walla ben 19+4teyim dunden beri az az hissetmeye basladim. Babalarin hissetmesine daha var herhalde. Ama bebisler is birligi yaparmis baba elini koyunca susarmis:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen katiliyorum :) ben gecen video cektim sanki baliklama atliyor karnimda :) güzel yakaladim ve babasina gösterdim :) o hisedene kadar videosuyla yetinsin :)
aynen katiliyorum :) ben gecen video cektim sanki baliklama atliyor karnimda :) güzel yakaladim ve babasina gösterdim :) o hisedene kadar videosuyla yetinsin :)
Ultrasonunu mu cektin videoya ... Super yaaa ... Bende istiyorumm
Ben 20+2 yim. Bebişim cok hareketli maşallah. Elini koydugunda eşimde hissediyo artık net. Kuvvetlı tekmeler atıyo artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyy masAllah her gecen zaman kuvetleniyorlar :) bende artik daha net hisediyorum ve cok hosuma gidiyor onun tekmeleri :)
Aynen canmya. Hiç inanmazdm biri tekme atınca bukadar mutlu olucagım😃😃sırt ustu yatınca çoşuyo benimki resmen. Artık dönüşlerinide tekmelerınıde net hissediyorum. Eşim gelince hemen duruyodu. Gecen gün sessizce elini koydum karnıma oyle yakaladık
dimi :) inanilmaz bir duygu, kendilerini unuturmuyorlar :) ben kolunu ayagini basini neresiyle tekmeledigni ayirt edemiyorum ama hisediyorum ve göbegimi izledigimdede görüyorum :) senin taktigni bizde uyguluyak, yavasca babasi bi ellesin :)
Uygula işe yaradı bizde. Resmen şebek ettı bizi cimcime.
🎀prenses cimcime 💗
Slm bayanlar ben de tam 31 aralik dogum gorunuyoo simdilik
Yurtdisinda vermiolar az kaldi Turkiyeye gelim bi torba ilac alicam resmen liste tutuyorum :) kimyasal die ilacla isleri yok sanirim corba ic ilik su ic deyip duruyorlar
Aynen canmya. Hiç inanmazdm biri tekme atınca bukadar mutlu olucagım😃😃sırt ustu yatınca çoşuyo benimki resmen. Artık dönüşlerinide tekmelerınıde net hissediyorum. Eşim gelince hemen duruyodu. Gecen gün sessizce elini koydum karnıma oyle yakaladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?