Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Ewt bende almaliyim cok berbat bi durum

Ben doktora sordum corba ic bol bol dedi ilac vermedi :)

CANIM benim midem zaten yarım yamalak sürekli kramplar geçirilmiş ülser tedavileri o yüzden zorlamamam gerek renny duo nun yan etkisi bile yok bana bunu veren prof.
karambole vereceğini sanmıyorum

Nasil ozeniyorum senin gibi sut icenlere keske bende icebilsem :)

Walla kendimi bu havalarda kendim yaptigim soguk kakaolu sute bi alistirdim ki baska bisey icemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

CANIM benim midem zaten yarım yamalak sürekli kramplar geçirilmiş ülser tedavileri o yüzden zorlamamam gerek renny duo nun yan etkisi bile yok bana bunu veren prof.
karambole vereceğini sanmıyorum

Yurtdisinda vermiolar az kaldi Turkiyeye gelim bi torba ilac alicam resmen liste tutuyorum :) kimyasal die ilacla isleri yok sanirim corba ic ilik su ic deyip duruyorlar

Tabiki..:)) sonuna kadar normal doğum herkezede onu diyorum çok korkuyorum artik hic korkmuyorum tatlim.. Sen ne dusunuyosun.

Bende normal dogum istiyorum ki burda baska sansim yok coook korkuyordum taaa ki arkadasimin dogumuna ona destek olmak icin katilana kadar... Kiz cok korkuyordu acilar desen oyle dogum bi basladi biraz ikinmayla bebek geldi iki dikis atip kucagina verdiler... Hemen ayaga kalkti sanki bes dakka once doguran o.degildi... Ki onunda ilk bebegi... Bana da onu gorunce bi cesaret geldi bende yaparim die :)

seninle ayniyiz cnm :) sata göre bir hafta erken dedi doktor dogum tarihine gercektende güzel tarih ve ilk cocuk genelde gec geliyor :) tuturuz insAllah :)

Ahh keske tutsa olmazsa kizima diycem az bekle 14.12.14 de gel bu tarafa
Ama olmaz ki kizlar erken gelio diolar

Canim benim birincisi benimde ilk bebegim;:)) normal doğum kotu olsa dayanilmiyacak kadar annelerimizin dogurmazdi biz beş kardeşiz annem 5 daha dogururum der hep.:)) çok korkuyodum taki anlamla konuşana dek oda benimle ayni 5 aylik ikinci çocuğuna ablam diyo ablasi korsan ne olacak onu doguracaksin o krdan cikicak.. Bide dayimin kiziyla konuştum sezeryani anlatti artik sezeryandan korkuyorum şuan sadece bebeğine odaklandim bi an önce onu kucagima almak istiyorum.. Bu düşünceyle olursan sende korkmazsin canim

Off bılıorumm gelıceksın ama gec kalmıs deılsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 lü test yaptırdım ben sonuclar ıyı cıkınca 4 lü test yapmaya gerek duymadı doktorum kızımda da oyle oldu

Ben ikili test yaptirmistim.. Sonucu iyi cikti ben ayrintili ultrasyonu dörtlü test zannediyorum canim ayrintili ultrasyon ne zaman peki

Cooook guzel bi duygu
Gunler cabuk gecsin kucagima alim istiyorum.

Ben herseferınde gırıorum ultrasona ayrıntılı dıe ayırmadı doktorum en son temmuzda gıttım sımdı eylul bası gıdıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…