yoğurt daha kötü yapar renny tablet çiğneyebilirsin bileşenleri magnezyum ve karbonat yani soda içsen daha fazlası var zaten but tabletler gebelere uygun üretiliyor..
ben o yanmaları çekip yaşam kalitemi düşürüp bebeğimi strese sokana kadar bir tablet çiğniyorum zannnnk diye kesiliyor yanmalar
22haftalik olduk hamd olsun 🐣
Ben yanma ıcın rennıe duo surup ıcıorum okadar ıyı gelıyorkı ıcer ıcmez gıdıor yanma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yakiniz ne guzel bende 21+3 bugun 10 aralik dogum diolar. Keske oyle olsa ne guzel tarih olur ... 10.12.14
Artik. Doğumdan korkmuyorummm:))))))
Ben doktora sordum corba ic bol bol dedi ilac vermedi :)
Normal dogum mu dusunuyorsun
Nasil ozeniyorum senin gibi sut icenlere keske bende icebilsem :)
CANIM benim midem zaten yarım yamalak sürekli kramplar geçirilmiş ülser tedavileri o yüzden zorlamamam gerek renny duo nun yan etkisi bile yok bana bunu veren prof.
karambole vereceğini sanmıyorum
Tabiki..:)) sonuna kadar normal doğum herkezede onu diyorum çok korkuyorum artik hic korkmuyorum tatlim.. Sen ne dusunuyosun.
Bende 20+4 bu dörtlü test ne oluyor ve nezaman yapiliyo kizlar..
Yakiniz ne guzel bende 21+3 bugun 10 aralik dogum diolar. Keske oyle olsa ne guzel tarih olur ... 10.12.14
seninle ayniyiz cnm :) sata göre bir hafta erken dedi doktor dogum tarihinegercektende güzel tarih ve ilk cocuk genelde gec geliyor :) tuturuz insAllah :)
Bende normal dogum istiyorum ki burda baska sansim yokcoook korkuyordum taaa ki arkadasimin dogumuna ona destek olmak icin katilana kadar... Kiz cok korkuyordu acilar desen oyle dogum bi basladi biraz ikinmayla bebek geldi iki dikis atip kucagina verdiler... Hemen ayaga kalkti sanki bes dakka once doguran o.degildi... Ki onunda ilk bebegi... Bana da onu gorunce bi cesaret geldi bende yaparim die :)
3 lü test yaptırdım ben sonuclar ıyı cıkınca 4 lü test yapmaya gerek duymadı doktorum kızımda da oyle oldu
3 lü test yaptırdım ben sonuclar ıyı cıkınca 4 lü test yapmaya gerek duymadı doktorum kızımda da oyle oldu
Canim benim birincisi benimde ilk bebegim;:)) normal doğum kotu olsa dayanilmiyacak kadar annelerimizin dogurmazdi biz beş kardeşiz annem 5 daha dogururum der hep.:)) çok korkuyodum taki anlamla konuşana dek oda benimle ayni 5 aylik ikinci çocuğuna ablam diyo ablasi korsan ne olacak onu doguracaksin o krdan cikicak.. Bide dayimin kiziyla konuştum sezeryani anlatti artik sezeryandan korkuyorum şuan sadece bebeğine odaklandim bi an önce onu kucagima almak istiyorum.. Bu düşünceyle olursan sende korkmazsin canim
Ben herseferınde gırıorum ultrasona ayrıntılı dıe ayırmadı doktorum en son temmuzda gıttım sımdı eylul bası gıdıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?