Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Ins kızlar gule gule yapariz vakti geldiginde saglikla dogumlarimizi. Bu arada bnm bebis az oynuo dr gidiyorum oynuo ama sen hissetmiosun dio sizdede boyle oluo mu Rabbimiz in izniyle 22+3 oldum arada oynuo oglusum ama cok az gunde 5 alti kezzz

Ins kızlar gule gule yapariz vakti geldiginde saglikla dogumlarimizi. Bu arada bnm bebis az oynuo dr gidiyorum oynuo ama sen hissetmiosun dio sizdede boyle oluo mu Rabbimiz in izniyle 22+3 oldum arada oynuo oglusum ama cok az gunde 5 alti kezzz
olsun canım o na da şükür, bi gün bi günü tutmuyo benim bazı oynamalar çok net bazıları çok hafif oluyo, benimde dün hareketlendi yine,ondan önce azdı bi kaç gün

canım çok normalmiş... geçen dr gittim bende bi gün boyunca hissetmeyince korktum. herzaman aynı olacak diye bişey yok diyo. daha yeni başladığı için hareketleri zayıf olabiliyormuş. sakın telaşlanıp benim gibi hüngür hüngür ağlayıp kendinide bebeğinide üzme.. tecrübeyle sabitleşti artık :)) gün içersinde yoğunluktan da hissetmiyor insan ama eve gidip uzanıp kendini dinlediğinde hissediyorsun.

Canm bizde çikolata veya tatlı yeyince hareketleniyoruz ayaktayken cok hissetmiyorum her zaman aynı olmuyor hareketler merak etme

Tsk kizlarr bu arada bizim topige nee olmusss boyleee oncee bigun girmesem ertesi gun yazilanlari okumak icin saatlerim geciodu simdiysee tek sayfaaa bu arada.bu cuma dgl.onumuzdeki cumaa kontrolum var birbirimize dua edelim. :) ben oglusuma daha bisey alamadimm korkudan babasi goruntulu.aramayla goruo her zamanki gibi yanimda dgl. Bunada sukur amaa Rabbimizden merhamet diliyorumm hepimiz icin Allah imiz yardimcimiz olsun ins

Kizlarr bide benim bebiss oynadigi.zamann afedersiniz sanki.vajinaninn icindemisss gibi oynuoo.bi.turlu gobek deligimin uzerinde oynamio sizin bebislerin oynama hareketleriniz nasıl oluyor

Kizlarr bide benim bebiss oynadigi.zamann afedersiniz sanki.vajinaninn icindemisss gibi oynuoo.bi.turlu gobek deligimin uzerinde oynamio sizin bebislerin oynama hareketleriniz nasıl oluyor
Canım gunaydın .. Benımde bazen hsrekrtlerınff senin dediğin gibi hıssedıyorum doktora sordum yer değiştiriyor artık rahatlıkla ondan öyle hossedıyorsun dedi ama bende göbek deliğim üstünde hıssetmedım hiç .. Yenı kontrole gıttım sıkıntı yoktu cok şükür

Cok tsk canimm bende rahim anomalim oldugu icin erken dogum riskim varr ondan dolayı korkuyorum isteee Rabbimiz büyük

Kizlar nasilsiniz? Sesimi duyan varmi? Buranin böyle tadi kalmadi kimse pc acipta basinda oturmuyor, cepten yoldayken bile giriyorduk ne güzel, civil civilde ve paylasimlar coktu. simdi ise günde 4-5 paylasim sadece Adminnn duyurulur ltf, su bitkisel hayatan cikart sh Forumu

Kesınlıkle haklısın ama düzeleceğim yok sanırım

bu arada bugün Sekertestimiz vardi, korkmaniza gerek yok kizlar. ben günlerce o sekerli seyin tadi agzimdan gitmez diye korkuyordum ama sükür o an icinmis o böhhhh ighhhh ler :) iki saat sürüyor toplam. Sonuclarimizi yarin alicaz insAllah hayirli haberler aliriz. Darjs
Kesınlıkle haklısın ama düzeleceğim yok sanırım

aynen benimde pek umudum kalmadi

Gunaydın cpk şükür ıyıyız sen nasılsın.. En son ayrıntılıya gittik ama Hanfendi yüzünü kapattı hep 2 kere denedik yok ama guzel seyler dediler ii sevindirdi ..

haftaya salı bende gideceğim.
özellikle sormam gereken birşey varmı? dr görünce soracaklarımı unutuyorum da :) ne kadar sürüyor neler söylüyor çok merak ediyorum insallah güzel şeyler söyler.. üniversitenin özel muayenesine gideceğim. prof a.. cd falan veriyorlar mı?

Canım bizim ayrıntılıya radyoloji bölümü baktı bi sure konuşmadan kendi baktı . Daha sonra konuşarak anlattı durumunu .. Benim biraz gostermeyınce cd vermedi zaten kendi doktorum bi daha baktı renkli yıne kapadı .. Bı yarım saat sonra tekrar bakalım dediler bizi eşim işe gıtcek dıye dedik sonraki muayenede denerız şansımızı.. Normalde cd veriyorlar benımki karambole geldi . Bi dahaki muayeneye inşallah .. Bende sen gibi unutuyorum artık yazıyorum soracaklarımı yazmak en dogrusu oluyo :) bu arada bizimki yarım saat -40 dk arası tuttu

Hadi güzel haberlerle gelirsin insallah :)benim buraya da gelmem geç oldu galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…