ölee tabii, sen git bişi olmazzyok bgn doğumda olduğu için onada gidemedm yarın direk ondann almayı düşünüyorum vardır her işte bir hayr
olsun canım o na da şükür, bi gün bi günü tutmuyo benim bazı oynamalar çok net bazıları çok hafif oluyo, benimde dün hareketlendi yine,ondan önce azdı bi kaç günIns kızlar gule gule yapariz vakti geldiginde saglikla dogumlarimizi. Bu arada bnm bebis az oynuo dr gidiyorum oynuo ama sen hissetmiosun dio sizdede boyle oluo mu Rabbimiz in izniyle 22+3 oldum arada oynuo oglusum ama cok az gunde 5 alti kezzz
Ins kızlar gule gule yapariz vakti geldiginde saglikla dogumlarimizi. Bu arada bnm bebis az oynuo dr gidiyorum oynuo ama sen hissetmiosun dio sizdede boyle oluo mu Rabbimiz in izniyle 22+3 oldum arada oynuo oglusum ama cok az gunde 5 alti kezzz
Canm bizde çikolata veya tatlı yeyince hareketleniyoruz ayaktayken cok hissetmiyorum her zaman aynı olmuyor hareketler merak etmeIns kızlar gule gule yapariz vakti geldiginde saglikla dogumlarimizi. Bu arada bnm bebis az oynuo dr gidiyorum oynuo ama sen hissetmiosun dio sizdede boyle oluo mu Rabbimiz in izniyle 22+3 oldum arada oynuo oglusum ama cok az gunde 5 alti kezzz
Canım gunaydın .. Benımde bazen hsrekrtlerınff senin dediğin gibi hıssedıyorum doktora sordum yer değiştiriyor artık rahatlıkla ondan öyle hossedıyorsun dedi ama bende göbek deliğim üstünde hıssetmedım hiç .. Yenı kontrole gıttım sıkıntı yoktu cok şükürKizlarr bide benim bebiss oynadigi.zamann afedersiniz sanki.vajinaninn icindemisss gibi oynuoo.bi.turlu gobek deligimin uzerinde oynamio sizin bebislerin oynama hareketleriniz nasıl oluyor
Kesınlıkle haklısın ama düzeleceğim yok sanırımKizlar nasilsiniz? Sesimi duyan varmi? Buranin böyle tadi kalmadikimse pc acipta basinda oturmuyor, cepten yoldayken bile giriyorduk ne güzel, civil civilde ve paylasimlar coktu. simdi ise günde 4-5 paylasim sadece Adminnn duyurulur ltf, su bitkisel hayatan cikart sh Forumu
Gunaydın cpk şükür ıyıyız sen nasılsın.. En son ayrıntılıya gittik ama Hanfendi yüzünü kapattı hep 2 kere denedik yok ama guzel seyler dediler ii sevindirdi ..Günaydın kızlar nasılsınız bugün
Bizde iiyiz canm saol ii haberler aldigina sevindimGunaydın cpk şükür ıyıyız sen nasılsın.. En son ayrıntılıya gittik ama Hanfendi yüzünü kapattı hep 2 kere denedik yok ama guzel seyler dediler ii sevindirdi ..
Kesınlıkle haklısın ama düzeleceğim yok sanırım
Gunaydın cpk şükür ıyıyız sen nasılsın.. En son ayrıntılıya gittik ama Hanfendi yüzünü kapattı hep 2 kere denedik yok ama guzel seyler dediler ii sevindirdi ..
Canım bizim ayrıntılıya radyoloji bölümü baktı bi sure konuşmadan kendi baktı . Daha sonra konuşarak anlattı durumunu .. Benim biraz gostermeyınce cd vermedi zaten kendi doktorum bi daha baktı renkli yıne kapadı .. Bı yarım saat sonra tekrar bakalım dediler bizi eşim işe gıtcek dıye dedik sonraki muayenede denerız şansımızı.. Normalde cd veriyorlar benımki karambole geldi . Bi dahaki muayeneye inşallah .. Bende sen gibi unutuyorum artık yazıyorum soracaklarımı yazmak en dogrusu oluyo :) bu arada bizimki yarım saat -40 dk arası tuttuhaftaya salı bende gideceğim.
özellikle sormam gereken birşey varmı? dr görünce soracaklarımı unutuyorum da :) ne kadar sürüyor neler söylüyor çok merak ediyorum insallah güzel şeyler söyler.. üniversitenin özel muayenesine gideceğim. prof a.. cd falan veriyorlar mı?
Hadi güzel haberlerle gelirsin insallah :)benim buraya da gelmem geç oldu galibaabu arada bugün Sekertestimiz vardi, korkmaniza gerek yok kizlar. ben günlerce o sekerli seyin tadi agzimdan gitmez diye korkuyordum ama sükür o an icinmis o böhhhh ighhhh ler :) iki saat sürüyor toplam. Sonuclarimizi yarin alicaz insAllah hayirli haberler aliriz. Darj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?