Ya mrb daha once cevap yazmıştım ama sanirim paylasmamis neden gözükmüyor anlamadim. kivi madan once tokayla toplamuyorum iz kalmasin diye. Iki pelik ayirdigim saci elimle toplayip disa dogru dondure dondure topuz yapip tutturuyorum.bi de canım birr şey soracaktım. sen direk önden başlayıp arkaya doğru mu kıvırıyorsun yoksa önce bir yukarda at kuyruğu gibi toplayıp mı kıvırmaya başlıyorsun? umarım anlatabilmşimdir :)
süperr yaa maşallah çok beğendim. bu yöntemle saçlar kıvırcıklaşır üste çıkıp kısalır diye düşünüyodum ama öyle olmamış çok güzel olmuş seninki. ben bi türlü doğal yöntemle böyle güzel şekiller veremiyorum saçıma.saçım ince telli ve az bir türlü açık kullanma yolunu bulamadımKonuyla ilgili ancak foto yukleyebiliyorum farkli zamanlarda yaptigim saçlar umarim birilerinin isine yarar ama cokta duzgun foto cekmemisim aslinda ;( hrkesin sac tipi ve tutma kapasitesi farkli ama yontem kolay oldugu icin bence denemeye degerEki Görüntüle 1235050 Eki Görüntüle 1235052 Eki Görüntüle 1235053 Eki Görüntüle 1235054
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?