- 18 Ağustos 2014
- 126
- 304
- 78
- 36
Slmm bayanlar burda uzun yillardir herkesin bayildigi masali sac seklimin sirrini paylasicam aslinda cok eski ve basit bi yontem ve bilenler vardir ama ben intetnette pek bilgiye rastlamadım bugune dek. Oncelikle belirteyim benim saclarim cok gur, cok kuru ince telli ama sac teli olarak fazla olan yani kuaforlerin sende3 kafalik sac var dediği cinsten bi sac turu. Hal boyle olunca bi masa yapmak 3saat surer ve ben taa lise sonda kendi kendime bu yontemi kesfederim
. Anlatiyorum; saci yikayip tarayip kurutuyorum ve saclarimi pelik yapacakmis gibi iki omzumun ustunde ikiye ayiriyorum. Bu iki tutami elimde duzelterek cok cok az olacak sekilde joleliyorum ve elimle disa dogru cevire cevire simsiki dolamaya basliyorum. Doladigim bu saclari kulagimin ustunde iki siki topuz yapip uclarini tel tokalri caprazlama citerek sabitliyorum. Bu sacla sabaha kadar yatarsam en guzel sonucu aliyorum ve spreye bile gerek kalmiyor. Acelem varsa yine bi 15-20dk topuzu bekletirken giyinme makyaj fln halledip biraz ustunden fon tutup oyle aciyorum. Acarken nazik hareketlerle yine parmaginiz ile bukle seklini vererek acip salin ve uzaktan spteyleyin. Bende masadan daha guzel ve saglikli bukleler olusuyor enaz omuz hizasindaki tum saclar kullanabilir bunu. Bu koca yarmagul topuzlariyla uyumak zor olursada dolama yaptigim iki tutami kagamin tepesi etrafinda sarip buyuk kiskacli toklar ile tutturuyorum. Sacim yagsiz oldugu icin 2-3gune kadar kullanabiliyorum. Dalgalar gittikce acilsada isi kullanilmadigi icin acildikca bukleden hafif dalgali fone dogru bi bozulma oluyr.umarim acik secik anlatabilmisimdir.olmadi foto ceker paylasirim. Yorumlari bekliyorum