Saç Şekillendiriciler Maşa yaptığımda kalıcı ve hemen bozulmayan sprey önerir misiniz?

16_peri_16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
160
1
46
Bursa
saclarım cok duz masa yapıyorum hemen bozuluyo ....ne önerırsınız kalıcı ve dayanıklı kalmasını saglayan :)))))

normal saç şeklin nasıl? ben de devamlı maşa yapıyorum ama hiç bozulmuyo yani extra bişey sıkmıyorum sadece saçımın ön kısmı için kullanıyorum spreyi. saç düzleştiricisinin de etkisi var kesinlikle bu konuda ama eğer iyi bi saç spreyi istersen ben taft ı öneririm cnm :)

Benim saçlarım da pırasa gibi dümdüz. Dönem dönem çok sık maşa yaparım, aylarca elimi bile sürmediğim olur ama yaptığımda da çok bozulmuyo. Hatta ben 2. güne kalmış halini daha doğal buluyorum daha çok seviyorum elimle buklelerimi açmaya çalışırım o yüzden :) Babbyliss maşamın markası.

evet ya tecrübesi olan cevap verebilir mi benım de saçlarım düz ve ince telli maşa yapıyorum 1 saate kalmıyor gidiyor benimkinin markası braun ama tutmuyor saçım bir türlü

evet ya tecrübesi olan cevap verebilir mi benım de saçlarım düz ve ince telli maşa yapıyorum 1 saate kalmıyor gidiyor benimkinin markası braun ama tutmuyor saçım bir türlü

lorealin spreyi var bende canım ben memnunum sürekli kullanıyorum
sert yapıyor hayatta bozulmaz
bazen rüzgar falan çıkar benim saçlar aynen duruyor tabi uzaktan farkedilmiyor
ama cok sert olmasın dıyorsan zaten spreyler numara numaradır ona göre alırsın

aynı sorun bende de var .saclarım dalgalı ınce tellı .masa yapmadan once sacımı duzlestırıyorum kı ,elektırıklı masa goruntusu olmasın dıye .duzlestırdıkten sonra masa yapıyorum .yaptıktan sonra cok guzel oluyor .ancak gun ıcınde acılıyorlar dumduz oluyorlar.sanırım benım de koruyucu kullanmam lazım .saca masa yapmadan once kuru saca kopuk sursem sonra masa yapsam kalıcı olur mu ? kuru saca kopuk surunce sacı yakar dıyorlar dogru mu acaba ? ben sert spreyı de sevmıyorum .umusak olsuun ıstıyorum

spreylerin numaraları var sertliklerine göre sert olmayan bir şey alabilirsin ama ben hiç köpük kullanmadım onu bilemiycem

bir de yaptığın yanlış.çünkü fönlü saça maşa yaparsanız zaten tutmaz.fön çekmeden yapın bence.

saclarım yıkandıktan sonra fön cekmıs gbı dümdüzler ..ince telli uzun maşa sadece 1 saat falan duruyo salıyo kendını hemen :84:

saclarım yıkandıktan sonra fön cekmıs gbı dümdüzler ..ince telli uzun maşa sadece 1 saat falan duruyo salıyo kendını hemen :84:

yıkandıktan sonra fön çekmiş gbi düz ince telli uzun saçlarım var bazen güzel hosuma gıdıyo ama hep düz olmasıdan sıkılıyorum maşa yaptıgımdada tutuyo ama kalıcı olmuyo bozuluyo hemen :84:

lorealin mor kapaklı spreyini kullanıyor kuzenim.maşadan sonra 3 gün bile bozulmuyor saçları süpeerrrrr

Ben glıss kırmızı rengini kullanyorum
Memnunum ama saçımda 3gün falan bekletmiyorum akşam tekrardan yıkıyorum

Ben de taft kullanıyorum sertliklerine göre de numarası var 5'e kadar ben 4 numarasını kullanıyorum. Maşa yapıcam zaman geceden hafif nemli olan saçımı örerim sabah kıvır kıvır oluyo (bu arada benimde saçlarım çok düz, eskiden çok fönlerdim saçlarımı) ve saçlarımın tepesini düzleştirdikten sonra maşa işlemine geçiyorum çok kalın tutamlar alırsan o da bukleleri bozabiliyo, her maşa yaptığım tutamı işlemden sonra hemen sprey sıkarım, sıcaklığı gidip bozulmaya yüz tutmamışken yani :) ben de remington kullanıyorum gayeeet memnunum

Ben Taft kaşmir yumuşaklığı saç spreyi ve köpüğünü kullanıyorum çok memnunum , kutusu morlu siyahlı..

lorealin mor kapaklı spreyini kullanıyor kuzenim.maşadan sonra 3 gün bile bozulmuyor saçları süpeerrrrr

aaa cok güzelmiş . ama kuzenın sacları düz mu duzse cok daha ıyı bende kullanırım . hafıf dalgalı sac zaten herturlu tutyo gerek yok ....

oo sagol canım bılgılerın ıcın denıycem hemen bende ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…