- Konu Sahibi 16_peri_16
-
saclarım cok duz masa yapıyorum hemen bozuluyo ....ne önerırsınız kalıcı ve dayanıklı kalmasını saglayan :)))))
evet ya tecrübesi olan cevap verebilir mi benım de saçlarım düz ve ince telli maşa yapıyorum 1 saate kalmıyor gidiyor benimkinin markası braun ama tutmuyor saçım bir türlü
aynı sorun bende de var .saclarım dalgalı ınce tellı .masa yapmadan once sacımı duzlestırıyorum kı ,elektırıklı masa goruntusu olmasın dıye .duzlestırdıkten sonra masa yapıyorum .yaptıktan sonra cok guzel oluyor .ancak gun ıcınde acılıyorlar dumduz oluyorlar.sanırım benım de koruyucu kullanmam lazım .saca masa yapmadan once kuru saca kopuk sursem sonra masa yapsam kalıcı olur mu ? kuru saca kopuk surunce sacı yakar dıyorlar dogru mu acaba ? ben sert spreyı de sevmıyorum .umusak olsuun ıstıyorum
normal saç şeklin nasıl? ben de devamlı maşa yapıyorum ama hiç bozulmuyo yani extra bişey sıkmıyorum sadece saçımın ön kısmı için kullanıyorum spreyi. saç düzleştiricisinin de etkisi var kesinlikle bu konuda ama eğer iyi bi saç spreyi istersen ben taft ı öneririm cnm :)
normal saç şeklin nasıl? ben de devamlı maşa yapıyorum ama hiç bozulmuyo yani extra bişey sıkmıyorum sadece saçımın ön kısmı için kullanıyorum spreyi. saç düzleştiricisinin de etkisi var kesinlikle bu konuda ama eğer iyi bi saç spreyi istersen ben taft ı öneririm cnm :)
lorealin mor kapaklı spreyini kullanıyor kuzenim.maşadan sonra 3 gün bile bozulmuyor saçları süpeerrrrr
Ben de taft kullanıyorum sertliklerine göre de numarası var 5'e kadar ben 4 numarasını kullanıyorum. Maşa yapıcam zaman geceden hafif nemli olan saçımı örerim sabah kıvır kıvır oluyo (bu arada benimde saçlarım çok düz, eskiden çok fönlerdim saçlarımı) ve saçlarımın tepesini düzleştirdikten sonra maşa işlemine geçiyorum çok kalın tutamlar alırsan o da bukleleri bozabiliyo, her maşa yaptığım tutamı işlemden sonra hemen sprey sıkarım, sıcaklığı gidip bozulmaya yüz tutmamışken yani :) ben de remington kullanıyorum gayeeet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?