Saç Şekillendiriciler Maşa yüzünden yanık kokan saçlar

asli9443

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
2
0
6
Almanya
Merhaba hanımlar kızlar, daha yeniyim mesajım yayınlanacakmı bilmiyorum bile:S..sorum şu..geçen hafta kuaförde saçıma topuz yapıldı maşa kullanıldı bide iyide bi yaktı sacımı..ve bi hafta gecmesine ragmen hala kokuyo saclarım nasıl gidicek bu yanık saç kokusu yardımcı olun lütfen..hele yıkadıgımda sacları bu kötü koku daha da berbat bir hal alıyo napcam sasırdım vallahi :'( ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yakmış sanırım saçlarınızı :50: bakım yaptırın saçlarınıza ayrıca çok rahatsız oluyorsanız saç parfümleri satılıyor o tür bir şey alabilirsiniz

Son düzenleme:
Kurlar uyguluyorum kokudur ıvır zıvır ne varsa sürdüm ama kesin cözüm yok..kurtulmicammı ne bu kokudan :(kesmek de istemiyodum ya

Benimde saçım aynı şekilde yandı yıkayınca dahada fena kokuyor ne yapsak geçer acaba

Merhaba hanımlar kızlar, daha yeniyim mesajım yayınlanacakmı bilmiyorum bile:S..sorum şu..geçen hafta kuaförde saçıma topuz yapıldı maşa kullanıldı bide iyide bi yaktı sacımı..ve bi hafta gecmesine ragmen hala kokuyo saclarım nasıl gidicek bu yanık saç kokusu yardımcı olun lütfen..hele yıkadıgımda sacları bu kötü koku daha da berbat bir hal alıyo napcam sasırdım vallahi :'( ...

Tavsiyem şampuanınızın için 10 -15 damla çam esansı damlatmanız veya sadece çam esansını saçlarınıza sürüp 40 dk bekletebilirsiniz. Koku kalmaz ve ayrıca saçın en sevdiği bakımdır çam esansı diğer adıyla terebentin... Ayrıca düzenli kullanımda saçı da uzatır.

Back
X