Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok degil cnm, olum orucu diyeti yapmiyoruz. Yediklerinde zararli bisey goremedim. Hem yakarsin...Icini rahat ettirmek istiyosan biraz bacak hareketi falan yap oturdugun yerde. olsun bitsin.
selam kızlar
haftasonuna geldik yine
pazartesi bakalım ne olacak tartı sonuçları
ben hiç spor yapamıyorum bazılarınız yapıyor sanırım
evde ne gibi hareketler yapabilirim
varsa bildiğiniz hereketler bana da tarif edebilir misiniz
Yağ yakımını hızlandırmanın yolları?
Metabolizmanızı hızlandırıp, vücudunuzun yağ yakma oranını çoğaltmak istemez misiniz?
Spora gidemiyorum, uzun süre aç kalmaya dayanamıyorum, diyet yapsam da çok yavaş kilo veriyorum diyenlerdenseniz, uzman tavsiyelerine kulak vermenizde fayda var!
Özellikle beslenmesine dikkat edemeyenler, atıştırmalık gıdalarla açlığını giderenler gün geçtikçe vücutlarındaki yağ oranını çoğaltarak kilo alımına neden oluyorlar! Uzmanlar, normal insan metabolizmasının günlük olarak yaktığı kalori miktarının 1800-2200 arasında olduğunu belirtirken, bu rakamı dengeli ve düzenli olarak çoğaltmak elinizde! Örneğin; yiyeceklerde sıklıkla kullandığınız limon suyu vücutta yağ birikimini engelleyerek kilo verilmesine yardımcı oluyor. Buna ek olarak özellikle bol su tüketimi ve size zor da gelse yapılabileceğiniz akşam yürüyüşleriyle yağ yakıcı etkiyi maksimum seviyeye çıkarmanız mümkün.
İşte limonun şifresi;
• Kalsiyum, C ve B vitamini desteği sağlayarak metabolizmanın hızlı ve efektif çalışmasını yardımcı olur. Böylece kalori ve yağ yakımını çoğaltır.
• Vücutta birikimini engelleyerek kilo kontrolüne yardımcı olur,
• Yavaş çalışan sindirim sisteminin daha hızlı ve verimli çalışmasını sağlayarak metabolizmayı hızlandırır.
• Özellikle gece saatlerinde yavaşlayan sindirim sisteminin sabah çalışması için uyarılmasını sağlayarak
• Aynı zamanda limon suyu ekstresi mükemmel bir detoks aracıdır.
• İçerdiği yüksek miktardaki lif ve pektin sayesinde gıdalarla alınan şekerlerin vücuda alımını- emilimini- yavaşlatarak alınan kalori miktarını azaltır. Bu şekilde kilo kaybını hızlandırır.
Benim evde kondisyon aletim yok. Ben de her pozisyonumuharekete cevirmeye calisiyorum.
1-kanepeye ya da yere uzan, bacaklarini karnina dogru cekip bisiklet cevirme hareketi yap. Yatarak pedal cevir yani.
2-Ip atla
3-Dizi falan seyrederken bacak hareketleri yap, koltukta otururken. Iki bacagini birlestirip indir kaldir yapabilirsin.
4-yan yatip bacak indir kaldir hareketi yapabilirsin her iki bacak icin ayri ayri.
Evde yapabilecegimiz cok hareket var. Biraz yaratici dusun, sen de bulabilirsin daha fazlasini.
Sabahlari sirkeli su yerine biraz limon damlatilmis ilik su icsek de faydali olabilir.
evet bir dönemde onu denemek lazım...
güzel öneriler canım bunları yatmadan önce yapıyorum bazen
bir ara spor salonuna gitmiştim orada yaptıklarım kadar zorlamıyor işe yaramıyor mu acaba diye düşünmeye başlamıştım
geçmişten biraz okudum da ip atlamak ve popoyu duvara vurmak güzelmiş onları da yapayım bari
zayıfım, zayıfım, zayıfım,
hiç göbişim yok tahta gibi oldu dümdüz
![]()
hoşgeldinMerhabalar arkadaşlar =) bende aranıza katılmak isterim.Salı gününden beri diyet yapıyorum. Sabahları 1 elma veya 1 dilim ekmek ve domates yiyerek geçiştiriyorum çünkü kahvaltı edemiyorum,sevmiyorum. Öğle yemeği olarakta bazen 2 haşlanmış patates veya 1 meyveli yoğur Danone yiyorum. 1 - 1.5L su içiyorum. Akşamları da meyve veya et,pilav falan yiyorum ekmeksiz. 4 gündür diyetteyim 67.8 olarak başladım bu sabah 65.6 olarak uyandım.Umarım 1-2 ay içinde 55 kiloya ulaşırım. =)![]()
yeni yaşın kutlu olsun simurcum. nice mutlu yıllara canımGunaydin arkadaslar.
Aramiza yeni katilanlar, uzun bir aradan sonra tekrar donenler, hosgeldiniz.
19 mayista calistim maalesef, Cuma tatilinde de kacaklarim var, ama ufak tefek, cok degil yani.
Persembe aksami onceki aksamdan kalan 1 tabak yengec-karides corbasi+1 minik kiymali borek. Fatmagulu seyrederken 1 waffle, bol meyveli, az cikolatali.
Cuma sabah guzel bir kahvalti. menemen+2 dilim kadar ekmek+cay.
Oglen 1 saat kadar yuzdum. Yanaklarim pembish oldu, biraz yandim. Yuzup eve gelince 1 waffle yedim, cok acikmistim. Yine az cikolatali, bol meyveli.
Aslinda fazladan waffle yedim, onun disinda normal.
Aksam mangal yaktik bahcede. Yaninda bol salata yedim. Tatli olarak da ananas yedim.
Bu sabah dayanamadim, tartildim 57 gordum. Bilmiyorum ne derece dogru...Farkedilir derecede kilo verdim, cok mutluyum. Bu haftasonunu da 2 waffle kacagiyla atlattim.
Ama bgn benim dogum gunum...1 dilim pasta yemeyi hakettim sanirim.![]()
Bu arada midemde bu aralar eksime ve bulanti var. Sirkeli suya ara vericem daha iyi hissedene kadar.Hamilelik bulantilari nezamandan itibaren baslar bilen varmi...
hoşgeldinseninle aynıyız kilo yönünden. birlikte vereceğiz bu kiloları buna inan
![]()
yeni yaşın kutlu olsun simurcum. nice mutlu yıllara canım
hamile olabilirmisin ki acaba ? bulantılar kişiden kişiye dğeişir. heyecanlandım bak şimdi bebek olabilirmi ki acaba
![]()
dün öğle birşey yemedim. bir bardak çorba içtim.
akşam dürüm arası çiğköfte ayran yedim.
kahvaltı yapmadım.sirkeli ballı su içtim. sabah eşim tuhaf uyandı. tavırlı nedense. birşeye kızmış yine konuşmuyor. tarip atıyor. bıraktım kendi haline.
bugün inşallah istanbula kardeşime gidecez. bu akşam orda kalacaz. ne çabuk büyüdüde evlendi gitti![]()
Amaaan, seninki de bay trip yani...Bi erkek bukadar trip atarmi yaa...Bence tribi kadin daha cok atar. Kocam bana trip attiginda, "senin agzini burnunu kirarim, trip atma lann" diyorum, aninda guluyo, barisiyoruz![]()