Canım özel takip ettiklerim arasındasın sen fizik ve kilo bakımından çon benziyoruz, sen de 71 sin ben de bu hafta ikimiz aynıyız, ben bu hafta 69 lu rakamları görmek istiyorum ama azim gelsin hepimize...
Bu arada birisi yaş sormuştu geçmiş sayfalar da ben de 82 doğumluyum, genelce 80 kuşağı var bu topikte sanırım..
patlıcanları közleyipte yaparsanız kızartmanın kalorisinden kurtulmuş olursunuz
hem lezzetli hem de hafif
karnını sıkıp bırakıyormusun canım?başka ne yapıyorsun?
patlıcanları közleyipte yaparsanız kızartmanın kalorisinden kurtulmuş olursunuz
hem lezzetli hem de hafif
ara öğünüm : 4 kayısı
bu arada bu masabaşı hareketleri işe yarıyor galiba karnım sıkılaştı sanki
Köz patlıcanla güzel oluyor gerçekten. Birde annemin kızartmadan yapma yolu var. Patlıcanı kızartmadan içharcını dolduruyor. Üstünede bol domatesli ve sarımsaklı sosunu yapıp önce tencerede patlıcan yumuşayıncaya kadar pişiriyor sonra kapağını açıp fırına sürüp birazda fırında kızartıyor. Nefis oluyor.
Selam kızlar ben daha yeni geldim aranıza, bende akşama kadar masa başındayım. Ve 103 kiloyum malesef. Napcem şimdi ben :):2:
Selam kızlar ben daha yeni geldim aranıza, bende akşama kadar masa başındayım. Ve 103 kiloyum malesef. Napcem şimdi ben :):2:
hoş geldin cnm...emin ol burda kilo vermek için can atıcaksın ve vericeksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?