Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ben de bugün ton balıklı ve haşlanmış makarnalı salata yapıcam koca bir kase yicem kimse beni tutamaz :)) ne de olsa light bi tabak olcak

damak tadlarımız birbirine yakın galiba. bende bayıldım menüne. ne zamandır yemiyorum.listeme ekledim.

günaydın kızlar...akşma ben 235 dilim börek yedim..ah ahhh ama yemememk imkansızdı..annem yapmış tepeleme tabakta duruyor..ıspanaklı peynirli patatelii..uff nasıl geri çevirebilirdimki..((ama spor yaptım akşma bacak çalıştım..umaım yaramamışdır...:))

canım banada luyor öyle arada..hatta ben ağlarken bir anda gülmeye başlıyorum ..sonra kendime gülüyorum....ama sonrasında çok rhatlıyorum...sanada iyi gelmiştir..

kızlar ya ne dicem.bu ayın sonunda tatile çıkıcaz..ama nereye belli diil ..balıkesir çanakkale izmir taraflarında gidipde memnun kalan varmı.varsaa.nerde canım yazarmısınız..

kızlar ya ne dicem.bu ayın sonunda tatile çıkıcaz..ama nereye belli diil ..balıkesir çanakkale izmir taraflarında gidipde memnun kalan varmı.varsaa.nerde canım yazarmısınız..

Canim ben heryerine gittim oralarin, ama sizin nasil bir tatil istediginiz onemli. Ben cok pahali, lux tatil koyu otellerinde de kaldim, cadir kampinda da, pansiyonda da. Hepsinin keyfi ayri. Ayrica plaj tatilimi, kultur tatili mi yapacaksin bu da onemli. Balikesir tarafinda, Ayvalik, Akcay, Assos,Altinoluk var. Burda cok lux yerler bulamazsin. Daha cok 3-4 yildizli, ama temiz yerler vardir. Ama cok guzeldir. Tarihi yerler de var. Bergama da oralara yakin yanlis hatirlamiyorsam. Canakkalede bozcaadaya falan gidebilirsiniz, cok keyiflidir. Tarihi yerler var ve denizi mukemmel. Ben canakkalede Kabatepe milli parkinda cadir kampi yapmistim 9 gun. sicak dus, yemek falan yok. Herseyi kendin goturup survivor gibi yasiyosun biraz. En keyifli tatilimdi ama. Izmirde Alacati cesme foca karaburun gumuldur falan var guzel yerler, Orda benim abim oldugundan hic otelde kalmadim, hep evdeydim, kalcak yer bilmiyorum.

balıkesir-ayvalık altınoluk. altınoluk süper tavsiye ederim.
o civarlarda sarımsaklı plajı var. oraya kadar gittim ama bu plaja gidemedim internetten bak harika ya.
zaten balıkesir ve çevresi çok güzel.

bu arada sade soda kesinlikle meyveli içmeyin hem şekerli hem zararlı diye duymuştum.

Günaydın Kızçeler..

Bu hafta pek yazamadım, baya kaçırdığım sayfa da var, pazartesi doktora gittim, rutinlerimi yaptırdım, eşim hepatit taşıyıcısı olduğundan hepatit bağışıklığıma falan baktırdım, sonuçlar çok güzel çok yüksek düzeyde koruyuculuğum varmış, bu aydan itibaren biz bebiş gelsin istiyoruz, hayırlısı inşallah, bu hafta düzenli beslenemedim, öğlenleri evden getiremedim, geçiştirdim ama kaçırmadım hiç,
sabah klasik hafif kahvaltımı yapıyorum, sonra form çayımı içicem bu hafta çok su içemedim, ben geçimişe gideyim zaman buldukça göz atayım arada çokk ilerlemiş sayfalar....

canım apart tarzı isemiyorumm..tatil köyüde olabilirsakıin güzel oluyor çünkü oralarıdaa. lüks otelde olabilir..internetten bakıyorum fakat tam emin olamıyorum...bifikrinizide almak istedim..kararsız kaldım çok ..

pınar sen naptın 235 dilim börek de ne demek.

Günaydınn. Offfff sayfalar almış başını gitmiş yine. Geldiğimden beri geçmişe yolculuk yapıyorum. Simurghcum memlekete dönüş başladıkça heyecan sardı heralde canım seni. Ağlamak rahatlatıyor insanı bazen. Akşam 4 kaşık kadar taze fasulye salata ve pul biberli yoğurt yedim. 50 tane ip atlayabildim sadece. 30 tane mekik çektim. Fazlasına bebişim izin vermedi. Yine çok erken yattım. Ama geceyi ayakta geçirdik, miniğim uyumadı. Kahvaltıda 2 dilim ekmek 3 zeytin biraz peynir yedim, uyku sersemliğiyle. Yarım litre suyum bitti.

günaydınn kızlar
yaa ben bu haftaya kötü başladım kötü gidiyo
dün akşam da mantı yedim
ama mantıdan az yemek için bol salata
ara öğün de yapmadım
kahvaltı : lor peynirine baharat katıp üzerine yumurta kırdım ve çay başka bişey yemedim
şimdi de form çayı içiyorum
korkudan sabah tartıldım
hala 71 kiloyum çok şükür

Canım kıyamam sana ya, mens döneminde yakın ya yiice duygusallaşmışsın, ben de öyleyim bu aralar havadanmıdır sudan mıdır, her şey üzerime geliyor sanki, çok durgunum başımda bir ağrı, bilmem neden, ağla rahatla boş ver, nasılsa az kaldı kavuşacaksın memlekete sevdiklerine, üzme kendiniz de eşini de salla gitsin su akar yolunu bulur unutmaaa....

Günaydın kızlar,

Ben akşam nuggatlı salatamı yedim sabahta yağsız tost.Şimdide şekersiz kavemi içiyorum ama itiraf edeyim kaçaklaım var dün şirkete pasta geldi hiç dayanamamdayanamaadım da zaten.

Günaydın,
Akşam ekmeksiz enginar yedim büyük bir porsiyon. Akşam yemeğinden önce de iki tane lokum.
Sabah kepekli ekmeğe sandviç. Ama itiraf ediyorum biraz büyüktü içinde de bir iki dilim salam vardı. :)))
Ama öğlen telafi ederim.

Günaydın kızlar,simurg adet gecikmesininde öyle bir sıkıntısı oluyor. Adet olamayınca hormonlar etkiliyor duygusal olarak sinirli sıkıntılı olabiliyor insan. Moralini yüksek tut.
Akşam menümü yazayım işten çıkınca 2 tane küçük nektarin yedim bir bardak suyumu içip hemen eşofmanları giyip yürüyüşe gittik eşim ve oğlumla. 40 dk yürüyüş ve birazda koşu yaptım. 1 saate tamamlayamadım oğlum rahat bırakmadı erken döndük.Eve gelince eşime ve oğluma karnıyarık pilav yaptım kendimede meyve tabağı.Meyvelerimi alırkende daha sert daha mayhoş olan meyveleri alıyorum. Çok tatlı meyve almıyorum. Yemekten hiç yemedim meyvemi yedim suyumu içtim çok iyi geçirdim akşamı.
Sabah bir bardak su, 2 dilim tahıllı ekmek, 1 yumurta,domates, biber yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…