canım ya bu soda meyvelimi yoksa sademi ben sadeyi içemiyorum arada unutmazsam hergün en az 1 tane meyveli içmeye çalışıyorum
hayır canım sade soda..meyveli çok şekreli ama diğer soda yağ yakmaya yardımcı oluyor..
ben de bugün ton balıklı ve haşlanmış makarnalı salata yapıcam koca bir kase yicem kimse beni tutamaz :)) ne de olsa light bi tabak olcak
Gunaydin kizlar...
Dun aksam 1 porsiyon iran kebabi (bol etli turlu gibiydi,sebzeli kebab)+1 light cola
Ama yurudum yoruldum yaktim.
Aksam eve gelince bir moral bozuklugum oldu nedensiz, hungur hungur agladim, kocam korktu ama buna ihtiyacim varmis gibi geldi bana, agladim rahatladim. Mide eksimelerim tekrar basladi, cok korkuyorum. Hic yaramadi bana buralar yaa, geldim geleli hep sikayet, hep sikayet. Neyse. Bugun keyfim yok hic.
Sabah salam+peynir sandwich ve cay
kızlar ya ne dicem.bu ayın sonunda tatile çıkıcaz..ama nereye belli diil ..balıkesir çanakkale izmir taraflarında gidipde memnun kalan varmı.varsaa.nerde canım yazarmısınız..
kızlar ya ne dicem.bu ayın sonunda tatile çıkıcaz..ama nereye belli diil ..balıkesir çanakkale izmir taraflarında gidipde memnun kalan varmı.varsaa.nerde canım yazarmısınız..
Canim ben heryerine gittim oralarin, ama sizin nasil bir tatil istediginiz onemli. Ben cok pahali, lux tatil koyu otellerinde de kaldim, cadir kampinda da, pansiyonda da. Hepsinin keyfi ayri. Ayrica plaj tatilimi, kultur tatili mi yapacaksin bu da onemli. Balikesir tarafinda, Ayvalik, Akcay, Assos,Altinoluk var. Burda cok lux yerler bulamazsin. Daha cok 3-4 yildizli, ama temiz yerler vardir. Ama cok guzeldir. Tarihi yerler de var. Bergama da oralara yakin yanlis hatirlamiyorsam. Canakkalede bozcaadaya falan gidebilirsiniz, cok keyiflidir. Tarihi yerler var ve denizi mukemmel. Ben canakkalede Kabatepe milli parkinda cadir kampi yapmistim 9 gun. sicak dus, yemek falan yok. Herseyi kendin goturup survivor gibi yasiyosun biraz. En keyifli tatilimdi ama. Izmirde Alacati cesme foca karaburun gumuldur falan var guzel yerler, Orda benim abim oldugundan hic otelde kalmadim, hep evdeydim, kalcak yer bilmiyorum.
günaydın kızlar...akşma ben 235 dilim börek yedim..ah ahhh ama yemememk imkansızdı..annem yapmış tepeleme tabakta duruyor..ıspanaklı peynirli patatelii..uff nasıl geri çevirebilirdimki..((ama spor yaptım akşma bacak çalıştım..umaım yaramamışdır...:))
pınar sen naptın 235 dilim börek de ne demek.
pınar sen naptın 235 dilim börek de ne demek.
yaaaa hayır.2,5 dilim demek istedim..aman allahım düşenemiyorum..235 den sonra kendimi..:)))
Allah iyiliğini versin Pınar. Ben de 2-3-5 derken Pınar hızını alamadı diye düşünmüştüm.
Gunaydin kizlar...
Dun aksam 1 porsiyon iran kebabi (bol etli turlu gibiydi,sebzeli kebab)+1 light cola
Ama yurudum yoruldum yaktim.
Aksam eve gelince bir moral bozuklugum oldu nedensiz, hungur hungur agladim, kocam korktu ama buna ihtiyacim varmis gibi geldi bana, agladim rahatladim. Mide eksimelerim tekrar basladi, cok korkuyorum. Hic yaramadi bana buralar yaa, geldim geleli hep sikayet, hep sikayet. Neyse. Bugun keyfim yok hic.
Sabah salam+peynir sandwich ve cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?