Gunaydin kizlar...
Dun aksam 1 porsiyon iran kebabi (bol etli turlu gibiydi,sebzeli kebab)+1 light cola
Ama yurudum yoruldum yaktim.
Aksam eve gelince bir moral bozuklugum oldu nedensiz, hungur hungur agladim, kocam korktu ama buna ihtiyacim varmis gibi geldi bana, agladim rahatladim. Mide eksimelerim tekrar basladi, cok korkuyorum. Hic yaramadi bana buralar yaa, geldim geleli hep sikayet, hep sikayet. Neyse. Bugun keyfim yok hic.
Sabah salam+peynir sandwich ve cay
Günaydın kızlar,simurg adet gecikmesininde öyle bir sıkıntısı oluyor. Adet olamayınca hormonlar etkiliyor duygusal olarak sinirli sıkıntılı olabiliyor insan. Moralini yüksek tut.
Akşam menümü yazayım işten çıkınca 2 tane küçük nektarin yedim bir bardak suyumu içip hemen eşofmanları giyip yürüyüşe gittik eşim ve oğlumla. 40 dk yürüyüş ve birazda koşu yaptım. 1 saate tamamlayamadım oğlum rahat bırakmadı erken döndük.Eve gelince eşime ve oğluma karnıyarık pilav yaptım kendimede meyve tabağı.Meyvelerimi alırkende daha sert daha mayhoş olan meyveleri alıyorum. Çok tatlı meyve almıyorum. Yemekten hiç yemedim meyvemi yedim suyumu içtim çok iyi geçirdim akşamı.
Sabah bir bardak su, 2 dilim tahıllı ekmek, 1 yumurta,domates, biber yedim.
günaydın canım
ağlamak iyi gelir insana ama simurgcum bence haftasonu gelmeden kan testini yaptır büyük ihtimalle hamilesin canım hormonlar coşmuş ağlama zırlama çok olur böyle zamanlarda
günaydın hanımlar,
akşam maalesef 2 dilim ince hamur pizza ve 1 kızarmış tavuk parçacığı yedim, üstüne de çikolata (muayyen günüm kızmayın :))) )
off çok yedim biliyorum bugün hemen kontrol etmeliyim, yine 1-2 petibörle başladım sabah acıktıkça çekmecemden ağzıma atıveriyorum küçük küçük..
öğleni de akşamı da sebzeyle geçirmeyi düşünüyorum..
Günaydın kızlar,simurg adet gecikmesininde öyle bir sıkıntısı oluyor. Adet olamayınca hormonlar etkiliyor duygusal olarak sinirli sıkıntılı olabiliyor insan. Moralini yüksek tut.
Akşam menümü yazayım işten çıkınca 2 tane küçük nektarin yedim bir bardak suyumu içip hemen eşofmanları giyip yürüyüşe gittik eşim ve oğlumla. 40 dk yürüyüş ve birazda koşu yaptım. 1 saate tamamlayamadım oğlum rahat bırakmadı erken döndük.Eve gelince eşime ve oğluma karnıyarık pilav yaptım kendimede meyve tabağı.Meyvelerimi alırkende daha sert daha mayhoş olan meyveleri alıyorum. Çok tatlı meyve almıyorum. Yemekten hiç yemedim meyvemi yedim suyumu içtim çok iyi geçirdim akşamı.
Sabah bir bardak su, 2 dilim tahıllı ekmek, 1 yumurta,domates, biber yedim.
bravo sana canım.bende akşam karnıyarık yapmayı düşünüyorum.ama yemeden nasıl durcam bilmiyorummm...çok severim...
günaydınn kızlar
yaa ben bu haftaya kötü başladım kötü gidiyo
dün akşam da mantı yedim
ama mantıdan az yemek için bol salata
ara öğün de yapmadım
kahvaltı : lor peynirine baharat katıp üzerine yumurta kırdım ve çay başka bişey yemedim
şimdi de form çayı içiyorum
korkudan sabah tartıldım
hala 71 kiloyum çok şükür
patlıcanları közleyipte yaparsanız kızartmanın kalorisinden kurtulmuş olursunuz
hem lezzetli hem de hafif
ALKIŞLAR SANA GELSİN YAĞMURCUM
ben akşam dayanamaz yer diyordum ama dünü güzel atlatmışsın.
ara öğünüm : 4 kayısı
bu arada bu masabaşı hareketleri işe yarıyor galiba karnım sıkılaştı sanki
esim bgn bana yuru bakiym soyle bi dedi, bakti bakti sen bayaa inceldin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?