arkadaslar.bende hergun ne yemeği yediğimi neler yaptıgımı yazıcamsizlere..sizlerde doğru yanlıs diye beni yönlendiriseniz seviniirm..lütfen sizlerde paylasın..buugun kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek..yeşil zeytin biraz abarttım 10 tane 4-5 siyah zeytin birde yanında zeytinyağına bastırılmıs limon kabugu 2-3 adette ondan yedim..öğleyin 3-4 kasık pilav bir kepçe kuru fasulye salata ve tursu yedim.bukadar baska bişey yok bol su...az önce dayanamadım...bebe büskivisi yedim..birde meyveli soda içtim...kiraz sapı cayı içmeyi unuttum şimdide onu yapıcam.akşamada enginarlı iç bakla yanında yoğurt ve salata yemeği düşünüyorum..1 dilim kepek ekmeği...bi ark diyetisyeni demişki öğünlerinde mutlaka bir dilimde olsa ekmek yiyeceksin yememek kesin cözüm değil.bunu anlamadım ama makarna yediğim zamanlarda yerim diye düşünüyorum..benim işyerimde sorun olmuyor...ama eve gelince abu cuburlara saldırasım geliyor dayanamıyorum.onun için cıtır leblebi aldım yanında kuru üzüm...ara öğünleri pek uygulayamıyorum.sorunum bu...
hoşgeldin simurgh seni aramızda görmek ne güzel
neler yapıyorsun?
Hoşbuldumm...Kızlar henüz düzenli giremiyorum nete...Hayatımı düzene sokamadım henüz.İş bakıyorum.Yemek düzenimde kalmadı, ne bulursam yiyorum,karnımı doyurmak için bu ara. Ama çok yakında eskisi gibi düzenegirecek herşey...Simurgh hoşgeldin canım. Seni tekrardan burda görmek çok güzelll:124: Topla bizi Simurgh adapte olamadık bir türlü. Yaşasııııııııın topik yeniden canlanıyor.
merhaba güzeller. eski günlere dönüyorsunuz anlaşılan. ben ne güzel 9 kg vermiştim burada. ama şimdi 5,5 aylık hamileyim. artık bebekten sonra tekrar gelecem aranıza inşallah. size bu maratonda başarılar diliyorum
Arkadaşlar merhaba,
Konuyu uzun zamandır okuyorum bir haftadır da diyete başladım
beni de aranıza alır mısınız
hep beraber verelim kilolarımızı
çido merhaba hoşgeldin kimsecikler yok bu aralar ben de yeni döndüm tatilden sen nasılsın?
merhaba güzeller. eski günlere dönüyorsunuz anlaşılan. ben ne güzel 9 kg vermiştim burada. ama şimdi 5,5 aylık hamileyim. artık bebekten sonra tekrar gelecem aranıza inşallah. size bu maratonda başarılar diliyorum
hoşbulduk canım artık bende burdayım geçen sene 64 kg dan 59 a düştüm şuan 60 kg.inan bu 1 kilo bile beni çok kastı.
55 olcam kafaya koydum artık. havalar ısınınca da spor salonuna yazılcam.yaza düğün çok. gerçi herşeyden önce kendi mutluluğum için vermem lazım bu 5 kiloyu. inanın kızlar yaş ilerleyince çok zor oluyor kilo vermek. metobolizma yavaşlıyor irade çöküyor.
hazirana kadar 55 olcam kafaya koydum.
masa başı hareketlere de başladım 20 kez tekrarladım iyi oldu üşüyordum ısındım şimdi
kızlar günaydın,
ben bu sabah bir buçuk pişi ile güne başladım((( ama öğlene telafi edicem bu arada bişey sorucam kilo bildirimi yapacak mıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?