Masajda kadin sart mi?

Biz eşimle yaptırdık. Ayrı odalarda kese köpük yaptırdık gerçekten balili kız yaptı sonra aynı odada masaj. Fırsat olsa bir daha yaptırırım harika bir deneyimdi. Kadın sadece işini yaptı kimse de orgazm falan olmadı. Sevgilinize güvenmiyorsanız, her durumda her kadına hallenecekse gitmeyin. Kadınlar sonuçta sevişmiyorlar işlerini yapıyorlar

Sevdiğiniz adama
Hayat arkadaşınıza
Eşim dediğiniz insana bakışınız ne kadar çirkin
Erkekler bu kadar basit varlıklar değil ya
Bir tutturmuşsunuz Türk erkeği zayıftır, hallenir bilmem ne ne kadar çirkin düşünceler
Bu kadar zayıfsa, bu kadar gevşekse neden evlendiniz o zaman bu kadar basit bir varlıkla
Etmeyin ama ya yapmayın

Size adam masaj yapsaydı eğer
Eşinizde ben sevgime aşkima güveniyorum adam karıma masaj yapabilir dermiydi
hemde gözlerinin önünde çok merak ediyorum

Bu kadar rahatlık hiç etik degil
Asıl bunun altında sevgisizlik vardır

Sevgisizlik kime neye? Anlamadığımdan soruyorum.

Evliliğin deontolojisi diye bir kitap mı var? Orada mı yazıyor benim düşüncemin etik olmadığı?

Bence herkesin doğrusu kendisine. Size uygun değilse yaptırmayın, ben kendime göre yorumladım.

Sırf sizinle aynı düşünmüyorum diye yok etik değilmiş yok sevgisizmişim falan demeyin bana. He deyin geçin ya da demeyin bir şey.

Bu konuya geldiyseniz muhattap olacağınız kişi ben değilim konu sahibine fikir beyan edin.

Balili kızlar diye abartmayın gözünüzde. Bize gelenler iki tombul kadındı internette, sokaklarda artık her şey var. Görür de etkilenir yani bu düşüncenin sonu yok. Ama hazmedecek gibi durmuyorsunuz bence başka hediye seçin

Söylemeden edemeyeceğim. Sevgili ıslaksu,
Benim ve alıntıladığım diğer mesaja kızgınım ifadesi bırakmışsın. Halbuki beğenmedim diye de bir şey var. Bence bu bile başkalarının fikirlerine tahammülsüzlüğünü gösteriyor. Çünkü beğenmemekle kalmamış bir de bize kızmış sinirlenmişsin

1 begenmedim yok artık
2 neden bu kadar zorunuza gitti hee deyip geçin

naylonprenses seni yanlışlıkla alıntıladım üst mesajımda kusura bakma

Yillardir eşimle birbirimize spa da bir gun hediye ederiz. oyle beraberde değildir genelde. Kimin gunu ise o gider. Kimse kimseye helallenmedi daha. Esiniz kendisine masaj yapacak kiza heycanlanacaksa zaten bence o adamdan bir numara olmaz. O iliskidende.

Baķin en sondaki boşlukta begenmedim ifadesi yok görünmüyor
Ama uzerine tıklayınca begenmedim oldu

Ayyy yorumların bazılarına şok oldum. Temmuzda eşimin doğum günü vardı. Ben de hediye olarak ikimize spa günü organize ettim. Masözlerimiz yabancı idi. Özellikle böyle bir seçim yapmadım ama aklıma gelse de kesinlikle yabancı isterdim. Doğru dürüst türkçe konuşamadıkları için ingilizce anlaştık.eşimle sohbet muhabbet masajımızı yaptırdık. Eminimki eşimin aklından bir an bile yanlış bişey geçmemiştir. Neticede eşi yanında yani. Ayrıca masör seçmeniz bence sizin açınızdan daha zor olur. Üstünüzde peştemalle bi ön bi arkaya dönmek falan. Siz rahat edemezsiniz. Ayrıca ilk 5 dakikanın gerginliğinden sonra emin olun zaman, mekan gibi unsurların önemi kalmıyor.
Bence güzel ve işe yarar bir hediye. Bir erkeğin de hoşuna gidecek organizasyon. Emin olun evde mum ışığı eşliğinde yemek yiyip dans etmekten daha çok keyif alacak, unutulmayacak bir hediye olacak

Eşimle defalarca masaja gittik aklımdan hiç böle şeyler geçmedi.Hatta bir seferinde 5 seans erkek yaptı bana.Sağlıkla ilgili bir konu gibi bakın bence olaya

Ne var ki bunda anlamadim gayet guzel bi hediye bence. Hatta ben de dusunebilirim. Biz de epeydir dusunuyorduk. Dogum gunu iyi fikir

Eşimde gidiyo, çoğu zaman yüzünü görmüyorum zaten diyo masaja odaklanıp başka şeyler düşünmediğinden sorun olmazmış. O tür masajı abartan sapık adamlarla kıskanç kadınların bir hurafesiymiş
Birşey olmaz beraber gidicekmişsiniz zaten güzel bir gün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…