- 25 Eylül 2018
- 1.045
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi osenolsanbari
-
Kizlar aslinda dert degil bu ama sizden fikir almak istiyorum. Eşime dogum günü hediyesi olarak spa merkezine goturup masaj haman falan hediye etmek istiyorum. Tabiki birlikte olcaz surekli ayni odada masaj yaptircaz. Ama masaji balili kizlar yapiyor ya ben kiskanirim sanirim oyle kizlar kocama dokuncak fln bide turk erkegi hoduna gider zevke fln gelir diye korkuyorum. Hic gitmedk daha once boyle biyere sizce bu hediye iyi fikir mi ?
Size adam masaj yapsaydı eğerBiz eşimle yaptırdık. Ayrı odalarda kese köpük yaptırdık gerçekten balili kız yaptı sonra aynı odada masaj. Fırsat olsa bir daha yaptırırım harika bir deneyimdi. Kadın sadece işini yaptı kimse de orgazm falan olmadı. Sevgilinize güvenmiyorsanız, her durumda her kadına hallenecekse gitmeyin. Kadınlar sonuçta sevişmiyorlar işlerini yapıyorlar
Size adam masaj yapsaydı eğer
Eşinizde ben sevgime aşkima güveniyorum adam karıma masaj yapabilir dermiydi
hemde gözlerinin önünde çok merak ediyorum
Bu kadar rahatlık hiç etik degil
Asıl bunun altında sevgisizlik vardır
İşte bu daha da şaşırtıcı. "Görümce - Elti Savaşları İsimli Çirkin Video" isimli bir başlık açıp tartışırken, bir anda konuya giremez oldum. Ve bana "üyeliğiniz iptal edildi" şeklinde bir mesaj geldi. Forumdaki yazışmalarda da @Kazen isimli kişi "karı" kelimesini kullandığım için banlandığımı yazmıştı. Hatta birkaç üye de itiraz etmişti. Çok ilginç, bu banlama işlemi değilse bana başka bir işlem mi uygulandı? Özelden size yazıyorum şimdi.
Sevdiğiniz adama
Hayat arkadaşınıza
Eşim dediğiniz insana bakışınız ne kadar çirkin
Erkekler bu kadar basit varlıklar değil ya
Bir tutturmuşsunuz Türk erkeği zayıftır, hallenir bilmem ne ne kadar çirkin düşünceler
Bu kadar zayıfsa, bu kadar gevşekse neden evlendiniz o zaman bu kadar basit bir varlıkla
Etmeyin ama ya yapmayın
Size adam masaj yapsaydı eğer
Eşinizde ben sevgime aşkima güveniyorum adam karıma masaj yapabilir dermiydi
hemde gözlerinin önünde çok merak ediyorum
Bu kadar rahatlık hiç etik degil
Asıl bunun altında sevgisizlik vardır
1 begenmedim yok artıkSöylemeden edemeyeceğim. Sevgili ıslaksu,
Benim ve alıntıladığım diğer mesaja kızgınım ifadesi bırakmışsın. Halbuki beğenmedim diye de bir şey var. Bence bu bile başkalarının fikirlerine tahammülsüzlüğünü gösteriyor. Çünkü beğenmemekle kalmamış bir de bize kızmış sinirlenmişsin
1 begenmedim yok artık
2 neden bu kadar zorunuza gitti hee deyip geçin
Beğenmedim seçeneği var1 begenmedim yok artık
2 neden bu kadar zorunuza gitti hee deyip geçin
Begenmedim ifadesi yok artıkBeğendiniz demedim beğenmediniz dedim. Doğrudan bana sinirlendiğiniz için he deyip geçemedim.
Söylemeden edemeyeceğim. Sevgili ıslaksu,
Benim ve alıntıladığım diğer mesaja kızgınım ifadesi bırakmışsın. Halbuki beğenmedim diye de bir şey var. Bence bu bile başkalarının fikirlerine tahammülsüzlüğünü gösteriyor. Çünkü beğenmemekle kalmamış bir de bize kızmış sinirlenmişsin
Bende çıkmıyor malesefBeğenmedim seçeneği var
Evet varmış simdi gordümnaylonprenses seni yanlışlıkla alıntıladım üst mesajımda kusura bakma
Eşimle defalarca masaja gittik aklımdan hiç böle şeyler geçmedi.Hatta bir seferinde 5 seans erkek yaptı bana.Sağlıkla ilgili bir konu gibi bakın bence olayaKizlar aslinda dert degil bu ama sizden fikir almak istiyorum. Eşime dogum günü hediyesi olarak spa merkezine goturup masaj haman falan hediye etmek istiyorum. Tabiki birlikte olcaz surekli ayni odada masaj yaptircaz. Ama masaji balili kizlar yapiyor ya ben kiskanirim sanirim oyle kizlar kocama dokuncak fln bide turk erkegi hoduna gider zevke fln gelir diye korkuyorum. Hic gitmedk daha once boyle biyere sizce bu hediye iyi fikir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?