Masajda kadin sart mi?

Hanımlar,
bakın bu topikte uyarı almamanız için ciddi ciddi çaba sarf ediyorum ama siz hala tartışma körüklüyorsunuz, bir kere hepimiz kabul etmeliyiz ki bazı durumlar vardır doğru tek değildir, bu konuda onlardan biri, herkes kendi doğrusuna göre yorumluyor, başkasının doğrusu ters geliyor diye yanlış bulmak da hata, kime göre neye göre yanlış?
Bunun modernlik veya geri kafalılıkla da alakası yok, neden hemen birbirinizi yaftalıyorsunuz? Dayatmacı olmaya gerek yok, herkesin kendi bakış açısı, kendi yaşam biçimi deyip geçmek zor olmamalı.

Mune sanırım alıntı yapıp polemik yaratmak yasak değil artık. Öyleyse ben de cevap verebilirim.
Pardon hayatı eşimle yan yana yataklarda yatıp karşı cinslere masaj yaptırmayarak mı zehir ediyorum kendime? Hayatımı zehir ettiğimi nerden çıkardınız? 6 sene bitti 7 senelik evliyim daha bir kere bile kıskançlık kavgası yaşamadık. Kıskanç biri değilim, eşim hiç hiç değil. Her konuda böylesiniz derken? Beni nerden tanıyorsunuz?

Valla ben masajla gittiğimde ki hanımlar hiç öyle hayal edildiği gibi gelmedi bana. ya ileri yaş oluyor ya da çok minnoş böyle sağa sola bakmayan minik minik kadınlar denk geldi e sizin olduğunuz odaya eşiniz erkek masör aldıracak mi? Rica edersiniz ileri yaşta biri gelir. Ki hediye fikri bence çok hoşumus

Olabilir. Bütün mesajları okumadım. Ama herkes sizin gibi mantık çerçevesinde cevap vermiyor demekki ki benim gözüme de batan mesajlar oldu. Mesala ben bu söylediklerinize benzer bir şey demediğim halde durup dururken özgüvensiz hayatını mahveden her konuda kıskanç oldum. :)) halbuki benim mesajımdan böyle bi görüş çıkmazdı ama. İşte önyargılar...

Konu lastik gibi çekildikçe çekildi, özgüven eksikliği, kocaya güvensizlik, çalışanlara hakaret etme bla bla bla . Yok ortak paydada birleşmek mümkün olmayınca saygı duymak zor geliyor sanırım. Allah herkesin evine huzur nasip etsin, yaftalarla karekter şekillenmez zaten

erkek masörler var tabi ki. güzel bir hediye olacaktır ama önceden araştır hediye edeceğin yeri.

Çok abartılmış bu mevzu yok doktor, yok kuaför ornekleri, yok artık...

Hiç öyle ruh hastası gibi hallere girip herşeyi kıskanan ve kiskanilan biri değilim. Evliliğimde de hiç kisitlanmadim, giyim olarak gayet minili filan da giyinirim, doktorum, kuaförum de erkektir ama bir erkeğin masaj yapmasını istemezdi eşim. Azman bir kadın olarak görüyormuş demek beni etkilenirim diye. Hayret biseysiniz.

Kocanız çok kıskanıyorsunuz ya elliyor diye sabahtan beri bunu belirttim
Sonrası yeniden doğuş pambık gibi bir beden
İşte benim kocam masaj yaptırmıyor ben de onu diyorum. Sizin kocanızın masajından bize ne biz niye kuduralım alla alla. :))))

Mune sanırım alıntı yapıp polemik yaratmak yasak değil artık. Öyleyse ben de cevap verebilirim.
Hayır hala yasak ama henüz tüm raporlara bakılmadı, malum akşam saati ve hepimiz kadınız, bir çoğumuz evliyiz, akşam yemek saati, sofra kur, salata yap gibi işlerimiz var, tüm raporları kapatmaya vakit bulamayız, üyelerin anında banlanmaması size kuralların değiştiği fikrini uyandırmamalı.

Bizim gittigimiz yerde kadin veya erkek tercih edebiliyorsunuz.
Ayda 1 veya 2 gideriz mutlaka
Kaliteli, kurumsal bir yere giderseniz akliniza öyle seyler gelmesin. Kendileri de cok muzdarip böyle düsünülmesinden.

İlaveten bu konu gerçekten çok saptırıldı, biraz birbirinize ve birbirinizin görüşüne tahammülünüz olsun, konuyu üslup bozarak mahalle kavgasına çevirmeye gerek yok, dileyen masaja gider gönderir, dileyen gitmez de göndermez de, nedir bu yarış hali.

Ayrı ayrı masaj yaptırın . Onunki erkek olsun ne düşünüyorsunuz.
Sonra otel aktivitelerinde birlikte devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…