Masajda kadin sart mi?

Ben böyle bişeyi aklımdan bile geçiremezdim rahatsız olacaksanız başka bir hediye düşünün bence, rahatsız olunmayacak gibi de değil yani

Siz saniyormusunuz evli erkekler aldatmiyor baskasina bakmiyor. Ins bu temiz dusuncenizle gozleriniz baska seyler gormez.
evlı adam aldatmaz dıyen olmus mu ?
kocam cok ıradesızdır hemen zevke gelır karaktersız yonu vardır dedıgım bır adamla evlı degılım
boyle dusundugum bır adamla evlı degılım bunu dıyerek evlı kalmak kendıme saygısızlık olurdu cunku
ah canım benım...

Kıskançsaniz hiç bu işe kalkışmayın, sonuçta o kızlar mesleğini yapıyor, para kazanıyor ama masaj yaptığı kişiler erkek olursa,erkek olduğu ve hormonlarının istemsizce çalışmasi gerçeğini değiştirmeyecek,erekte olabilir ,gayet etkilenir,yanında eşi de olsa,istemesede... Sonuçta her gün masaj yaptıran adam değilse
Onun için kaplıca tercih edebilirsiniz,günü birlik apart kiralaya bilirsiniz.kişiye özel daire güzel oluyor biz öyle yapıyoruz...

Son düzenleme:

Buradaki mevzu adamın saçları mıncık mıncık edilirken veya erkek kadın doğumcunun en mahrem yeri görünce hallenmesi ve buna ilişkin kaygı, korku veya güvensizlik değil kesinlikle. Kıskançlık apayrı bir olgu ve bende de dozu yüksek olduğu için bir başka kadının eşime masaj yapmasını istemezdim.

Kıskançlık illet bir şey.

ya delırıcem
hanımlar
erkek erekte olur dıyorsunuz o erkegın zayıflıgını genel olarak normallestırıyorsunuz
kadın dogum doktoru erkekse tahrık olan bır kadın gormedım ben ?
ya da masör erkekse tahrık olan kadın da gormedım
ne alaka ya saka gıbısınız

sapık olan adam dabacanaya da ordege de hallenir bunun karsı cınsle ne alakası var kalem alırken kazayla elı degerse de tahrık olur ozaman ?

Istemezse etkilemez istiyorsa etkilenir ama gereksiz bir hediye bana kalirsa baska birsey daha uygun ve size ozel olabilir

Ay ben kocamı hamama gönderdim dedim masajda hediye koşa koşa gitti.. Kemal diye Erzurumlu bir abi yapmış eve pelte gibi geldi
Diyor ben hiç rahatlamadım aksine her yerim ağrıyor
Nedense aklıma bu anım geldi

Bana pek iyi bir fikir gibi gelmedi başka bir hediye bak bence

yorumlari sok icinde okudum gercekten. nekadar abartilmis. neden olmasin gayet mumkun.

gecen sene bizde couple-masaji yaptirdik turkiyede. esime erkek, bana kadin yapti. sahsen cok pisman oldum ikimize de kadin gelsin demedigim cunku erkek beni gormesin diye havlunun altinda kendimi sakincam sakliicam diye helak oldum. esimde masajdan sonra cok rahatsiz oldugunu soyledi, kapaliydi uzerin ama acik bi yerini yakalasaydim seni cok fena yapardim dedi (hee hee yapardi hahah). halbuki bi kere bu couple masajini da almanyada yaptirdik, esime gay bir delikanli banada bir kadin yapti, hic bukadar gerilmedim. neden bilmiyorum haha..

couple-masaji olayini cok sevdigim soylenemez o yuzden tekrar yaptirmam herhalde...yaptirirsamda ikimizede kadin yapsin isterim (esim isterse tabikide). masaj esnasinda da akillarina abuk subuk seyler geliyosa erkeklerin oohoooh. gevsemek ile cinsel anlamda uyarilmak ayni seyler degil. masaj bir rahatlama seklidir, vucuttaki kulunclari dugmeleri actirmak icin ciddi bir olaydir.

Ozaman bir erkegin veya yasli bir kadinin dokunmasindan da erekte olmasi lazim bu mantikla gidersek dimi ama olmuyor demek ki orada kadindan cinsel olarak etkileniyor ki erekte oluyor yani istemsiz birsey degil bu olay

Karaktersiz yonu var mi yazmisim sen ilk once okudugunu anla ama bunun icinde kafanin icinde beyin olmali tabi

İçine bu düşünce girdiyse bile yaptırma derim. Mesela ben benim gözümün önünde kocama dokunmalarını kaldıramam Saat falan al sen ya boşver masajı

bır erkegın karımı ıllaaa kadın doktor muayene edecek demesı gıbı zıhnıyetler gördüm ben az once
Erkek dürtülerine güven olmaz Karekterle doğru orantılı olmadığını düşünüyorum. Hele ki bu işlerin mutlu sonla bitenleri piyasada boy gösterirken ve çeşitli ikramları mevcutken, eşle birlikte yapılabilecek aktivite mi kalmadı. Hadi bu da benim fesatlığım olsun ama yaptırmam arkadaşım. Adı güvensizlik olsun varsın, kendi kendimi sınatmazdım böyle bir durumla hele ki böyle şeylere ilgisi yoksa. Yani gerek yok anasının karnından msjla doğmadı ya da msjsızlıktan öleni görmedim, ya da cahil kalanı. Eksikliği hayatımızda iz bırakacak bir durum değil. Yaptıranlara da geniş demem. Tercih meselesi Herkesin hayatına kimse karışamaz

tabıkı oyle herkesın kendı kararı
erkeklerın bazılarının zayıflıgını normallestırmek bana absurt geldı sadece
bırde dedıgınız gıbı bakıs acısı sahsen ben bır masajla kendınden gecen adamsa esım bunu gormeyı bılmeyı tercıh ederım evlılıgımı sınamaksa sınarım nıye omur boyu kası gozu aklı beynı baskasına kayan adama kadınlık yapayım omrumu heba edeyım kı dıye dusunurum
aldatılmaktan cekınmem aldatan dırek kapı onune hıııccc ugrasamam benım hayatım benım kalbım fazlasıyla degerlı haketmeyene nıye adayayım dıye dusunurum

sırf aldatılmaktan korktugu ıcın , esının zevke gelecegını bıle bıle masaja gondermeyıp ama evlı kalmak her an aldatacak korkusuyla yasamak... ne bıleyım saglıklı bır evlılık gıbı gelmez bana .
bende masaja gıdıyorum esımle masaja gıttıgımız cok oluyor ozellıkle bır kadın var gercekten guzel masaj yapıyor tesaduf bana denk geldı ne agrım kaldı ne bırsey esıme ozellıkle dedım kı masajdan sonra, bırdahakı gelısımıze sana da yapsın .

esımın aldatmak ıcın fırsat beklemesını nıye bekleyeyım kı bosarım gıtsın kıme erekte oluyorsa olsun nıye adamın basını bekleyeyım dadısı gıbı dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…