- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi osenolsanbari
-
evlı adam aldatmaz dıyen olmus mu ?Siz saniyormusunuz evli erkekler aldatmiyor baskasina bakmiyor. Ins bu temiz dusuncenizle gozleriniz baska seyler gormez.
E bizim saçlarımızı erkek kuaför mıncık mıncık ediyor. Erkek kadın doğumcu en mahremimizi görüyor. O da masaj yaptırıyor hem de yanında... Yalnız olduğu durumda ben gidemediysem kıskanırım mesela ama gidemedim diye:) Zaten nitelikli her masaj salonunda masör masöz tercihi olur. Kadınlar da bayılmıyor erkeklere masaj yapmaya, erkek giriyor. Varsa çevrenizde tatil yaptığınız yerde gidin valla. Bekleme salonu bile huzur :) Bitki çayı falan getiriyorlar mis gibi koku loş ortam:) Eşinizle bornozunuzla başbaşasınız çok huzurlu bence.
Ozaman bir erkegin veya yasli bir kadinin dokunmasindan da erekte olmasi lazim bu mantikla gidersek dimi ama olmuyor demek ki orada kadindan cinsel olarak etkileniyor ki erekte oluyor yani istemsiz birsey degil bu olayya delırıcem
hanımlar
erkek erekte olur dıyorsunuz o erkegın zayıflıgını genel olarak normallestırıyorsunuz
kadın dogum doktoru erkekse tahrık olan bır kadın gormedım ben ?
ne alaka ya saka gıbısınız
sapık olan adam dabacanaya da ordege de hallenir bunun karsı cınsle ne alakası var kalem alırken kazayla elı degerse de tahrık olur ozaman ?
Bilemiyorum ben asla ama aslaaaaa yapmam öyle bisi ginede siz bilirsinizBi arkadasimla eslerimiz ayni dogum tarihli oda otelde yer ayirtmis hemde masaja gidiceklermis bende oylelkle fikir edindim aslinda ama kararsizm tabi
Sevdiği şeyin membasına götürürseniz, oralardan toplarsınız kendisini. BilemedimMasaji cok seviyor evde ben ozel yaglarla fln yapiyorum ama hosuna gider diye dusundm birlkte gidelim masaja diyordu
Karaktersiz yonu var mi yazmisim sen ilk once okudugunu anla ama bunun icinde kafanin icinde beyin olmali tabievlı adam aldatmaz dıyen olmus mu ?
kocam cok ıradesızdır hemen zevke gelır karaktersız yonu vardır dedıgım bır adamla evlı degılım
boyle dusundugum bır adamla evlı degılım bunu dıyerek evlı kalmak kendıme saygısızlık olurdu cunku
ah canım benım...
Erkek dürtülerine güven olmazbır erkegın karımı ıllaaa kadın doktor muayene edecek demesı gıbı zıhnıyetler gördüm ben az once
tabıkı oyle herkesın kendı kararıErkek dürtülerine güven olmazKarekterle doğru orantılı olmadığını düşünüyorum. Hele ki bu işlerin mutlu sonla bitenleri piyasada boy gösterirken ve çeşitli ikramları mevcutken, eşle birlikte yapılabilecek aktivite mi kalmadı. Hadi bu da benim fesatlığım olsun ama yaptırmam arkadaşım. Adı güvensizlik olsun varsın, kendi kendimi sınatmazdım böyle bir durumla hele ki böyle şeylere ilgisi yoksa. Yani gerek yok anasının karnından msjla doğmadı ya da msjsızlıktan öleni görmedim, ya da cahil kalanı. Eksikliği hayatımızda iz bırakacak bir durum değil. Yaptıranlara da geniş demem. Tercih meselesi Herkesin hayatına kimse karışamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?