bence geri dönecektir ama seninde burnunun sürtülmesi lazım. yalnız söyliyim evlendikten sonra bunların hepsini ödetiyorlar.bundan 5 yıl önce masal gibi basladı hersey okul tıyatrosunda basrol oynadık bırbırını seven ıkı genç.. asık olduk.. sağlam adımlarla ılerledık.. ilgisni sevgisini hiç eksik etmedi.. dürüsttü , saygılıydı , mutlu edebılmek ıcın elınden gelenı yapardı , çocuğu gıbı severdı benı yemez yedirirdi , giymez giydirirdi.. elindeki tüm imkanları sonuna kadar kullanmaktan hıc cekınmezdı , tertemızdı.. gerçekten var mı böylesi diceksiniz ama o annemden babamdan sora üzerimde ödenmeyecek hakkının bulunduğu tek insandı.. ve ben hep kırdm onu , çok incittim , yaraladım.. herseyını daha fazlasını istedim sevginin ilginin.. o verdıkçe ıstedım.. saçma sapan kıskançlıklarımın , paranoyaklığmn sonu gelmedı hıç.. her defasında affettı benı.. bı kez olsun ayrılıktan söz etmedii.. evleneğim kadın dedi ailesiyle tanıstırdı.. ve ben yaptığım son hatayla kaybettım onu.. soğudu sanırım artık.. affetmekten yoruldu.. evlenıncede böyle olucaksn hiç değişmiceksin dedi.. düşünün ben haklı olmama rağmen affetmıyorsan bunca yıl sonra herseyı sılmeye hazırsan defol gıt dedım.. gideli çok olmadı.. ama şuan hayatımdakı en buyuk pısmalığı yasıyorum.. çok özledım.. ama gururma yenık düşüyorum.. elım telefona gıdyor tam arıycam.. olmuyo.. napıcam ben inanılmaz acı çekiyorum.. onu nasıl geri kazanıcam.. beni affedebilceği bi yol gösterin nolur
bence geri dönecektir ama seninde burnunun sürtülmesi lazım. yalnız söyliyim evlendikten sonra bunların hepsini ödetiyorlar.
ilişkini dahafazla yıprama derim. insanı gerçek manada seven kişi kolay bunmuyor.
onu çok iyi tanıyorum ne telefonumu açacaktır nede msjlarıma cvp verecektir.. habersiz gitsem çalıştığı yere , belki beni dinlemek zorunda kalır , yada beni görünce yumusar , yada hiç konusmadan sımsıkı sarılsam mıoff napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?