masal gibi bi aşkı kendi ellerimle kaybettim..yardım edın bana çok özledim onu..

ellifff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
118
0
116
İstanbul
bundan 5 yıl önce masal gibi basladı hersey okul tıyatrosunda basrol oynadık bırbırını seven ıkı genç.. asık olduk.. sağlam adımlarla ılerledık.. ilgisni sevgisini hiç eksik etmedi.. dürüsttü , saygılıydı , mutlu edebılmek ıcın elınden gelenı yapardı , çocuğu gıbı severdı benı yemez yedirirdi , giymez giydirirdi.. elindeki tüm imkanları sonuna kadar kullanmaktan hıc cekınmezdı , tertemızdı.. gerçekten var mı böylesi diceksiniz ama o annemden babamdan sora üzerimde ödenmeyecek hakkının bulunduğu tek insandı.. ve ben hep kırdm onu , çok incittim , yaraladım.. herseyını daha fazlasını istedim sevginin ilginin.. o verdıkçe ıstedım.. saçma sapan kıskançlıklarımın , paranoyaklığmn sonu gelmedı hıç.. her defasında affettı benı.. bı kez olsun ayrılıktan söz etmedii.. evleneğim kadın dedi ailesiyle tanıstırdı.. ve ben yaptığım son hatayla kaybettım onu.. soğudu sanırım artık.. affetmekten yoruldu.. evlenıncede böyle olucaksn hiç değişmiceksin dedi.. düşünün ben haklı olmama rağmen affetmıyorsan bunca yıl sonra herseyı sılmeye hazırsan defol gıt dedım.. gideli çok olmadı.. ama şuan hayatımdakı en buyuk pısmalığı yasıyorum.. çok özledım.. ama gururma yenık düşüyorum.. elım telefona gıdyor tam arıycam.. olmuyo.. napıcam ben inanılmaz acı çekiyorum.. onu nasıl geri kazanıcam.. beni affedebilceği bi yol gösterin nolur

ne olduğunu anlamadım ki yol göstereyim bacımm sana konuyu az aç ne oldu

Son düzenleme:
ne hata yaptığını yada senin naptını söylersen belki bişey diyebiliriz ama somut bişey anlatmamışsın. senden soğumuşsa hiçbişey eskisi gibi ollmaz alışmak lazım bazı şeylere zamanla unutursun canım emin ol.

ona değiştini onu kırmıcanı herseyi telafi etceni söle son bi şans iste ve dedi o zaman da olmassa tamam ayrıl ama bi şans de çok üzüldüm inş işe yarar

bak şimdiden pişmanlık yaşamaya başlamıssın bu pişmanlık zaman geçtikçe canını daha çok yakacak.vakit kaybetmeden ara ve gerçekten onu sevdiğini ve onun için değişebileceğine inandır onu.

bence geri dönecektir ama seninde burnunun sürtülmesi lazım. yalnız söyliyim evlendikten sonra bunların hepsini ödetiyorlar.
ilişkini dahafazla yıprama derim. insanı gerçek manada seven kişi kolay bunmuyor.

hotmailine gelen bi msj gördüm ilk başta anlamadım herkese gelen sahte msjlardan olduğunu.. bılgısayarın basında dondum kaldım kalbımın nasıl hızlı attığnı ellerımın nasıl tıtredğnı anlatamam.. beni aldatıyor sandım.. kızın teki buna 50 tane msj göndermiş nolur tanısalım bana bi cvp yaz die falan filan.. sonra msj attım ben buna ağza alınmıcak laflar kufurler ettım.. sabah uyandım bıdaha baktım o msja meğer cvp yazabılmek ıcın paralı üye olmak gerekıyormus , meğer benımkı ona bıtane bıle cvp atmamıs , meğer abuk subuk sıtelerden herkese gelen msjlardanmıs.. bu sondu dedı bana bundan sora yüzüne bakmıcam.. bana güvensizliğin haddini aştı ettiğin hakaretler haddini aştı dedi.. çocuk gıbı herseyımı kurcalayıp bi açığımı yakalamaya çalışmandan bıktım dedı ve gıttı

bence geri dönecektir ama seninde burnunun sürtülmesi lazım. yalnız söyliyim evlendikten sonra bunların hepsini ödetiyorlar.
ilişkini dahafazla yıprama derim. insanı gerçek manada seven kişi kolay bunmuyor.

keinlike insanı gerçekten seven kişi kolay bulunmuyor.senin sevdiğin değil seni seveni seçeceksin diye boşuna dememişler.kıymetleri sonradan anlaşılıyorr.inşallh kavuşursunz

kendinin değiştiğine inanıyorsan,gerçekten değiştiysen ve onu kaybetmemek için fedakarlık yapacaksan ara onu... ama aradıktan sonra herşeyin başladığınız gibi olmasını bekliyorsan yanılırsın.... düzelicektir ama zamanla... beklemeye sabretmeye niyetin yoksa onsuz olmaya alışmaya çalış.

5 yıl oldu.. ben onsuz naparım hiç bilmiyorum gözlerimi onunla açtım.. yokluğunu düşünmek buna inanmak bile istemiyorum.. telefonda bazı şeyler halledılmıyor.. çalıştığı yere gıtmek ıstıyorum son bi şans ver demek ıstıyorum ama onca küfürde hakaretten , yaptığım onca sorumsuz davranıstan sonra yüzüm yok karsısına cıkmaya

Şimdi telefonu eline al ve onu ne kadar sevdiğini ve ne kadar pişman olduğunu anlatan uzun bir mesaj at cevap atmayacaktır bi 10 dk sonra ara muhakkak açar görüşmeye ikna et ve 1 saat sonra görüşelim de sonra barışmış olacağınıza eminim. Birbirini seven insanlar birbirlerinden vazgeçemezler. Gurur diyorsun ama şuan gururun sırası değil

Son düzenleme:
onu çok iyi tanıyorum ne telefonumu açacaktır nede msjlarıma cvp verecektir.. habersiz gitsem çalıştığı yere , belki beni dinlemek zorunda kalır , yada beni görünce yumusar , yada hiç konusmadan sımsıkı sarılsam mı off napıcam ben

bi aramayı dene şimdi açar belki açarsa görüşelim de kabul etmezse iş yerine gidersin...

Allahım ölmek istiyorum.. telefonu kapalı napıcam ben simdi.. unuttu mu hemen beni sildimi şeyi bi anda 9 gün oldu dayanamıyorum artık.. bıde aynı ünideyiz aynı sehırde onsuz napıcam ben Allahım yardm et bana nolur..

Sezarın hakkı Sezara. Adam haklı. Kim olsa çekmez böyle birini. Peki neden kan kustursun adama. Ne istedin ondan. Neydi bu şımarıklığın nedeni. Şımarıklık diyorum çünkü yaptıklarını o kefeye koydum.

Umarım düzelir herşey.

çalıştığı yere git, seni dinleyene kadar, kendini affettirene kadar bırakma yakasını.

insan elindekinin kıymetini kaybetmeden bilemiyo işte mutluluğun tadını çıkarmak varken düzeltmeye çalış şimdi. bende en iyisi çık karşısına teli belki açmaz msj belki cvp vermez ama seni gördümü arkasını dönüp gidemez. kadınsı güçlerini kullan ve tavla onu

seviyorsan bırakma peşini. eğer seni gerçekten sevmişse o da affeder. aşk neleri affetmiyor ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…