masal gibi bi aşkı kendi ellerimle kaybettim..yardım edın bana çok özledim onu..

Cok sevındım
Aşk kazandı demek oley:118::118:
Sende dersını almıssındır umarım bıdaha uzme cocugu adam gıbı adam bulmak samanlıkta ıgne aramak gıbı bısey ona gore

Son düzenleme:
bu forumda güzel şşeylerde oluyomuş yaa çok mutlu oldum canım umarım bi daha böyle yanlış anlaşılmalar yada sorunlar yaşamazsınız

bu forumda güzel şşeylerde oluyomuş yaa çok mutlu oldum canım umarım bi daha böyle yanlış anlaşılmalar yada sorunlar yaşamazsınız

umarım canım inşallah.. ama bundan sora böle bi durumla karşılaşınca hemen kırıp dökmek yerine önce bi sorucam neyin nesi die.. yok yok akıllandm ben

Cok sevındım
Aşk kazandı demek oley:118::118:
Sende dersını almıssındır umarım bıdaha uzme cocugu adam gıbı adam bulmak samanlıkta ıgne aramak gıbı bısey ona gore

şükürler olsun ki Aşk kazandı :):):) şimdiye kadar en fazla 1 gün küs kalmıstık.. bu 9 gün 9 yıl gibi geldi bana buda aklımı basıma toplamam için yeterli bi zamandıı

Canımsn yaa Valla cok sevindim.. İnan sendeki kıskançlıklar, soruşturmalar, sıkmalar bende de var. Ve artık pes edecek durumda benimkide. Ama bende söz verdim kendime kendimi toparlayacağım diye.. İnan bu tür sıkmalar bir işe yaramıyor. Daha cok karşımızdakini kacırıyoruz hepsi bu.. Bırak akışına. Eğer bişey varsa zaten emin ol elbet bir gün karşına cıkar ve olacaklar olur.. Bişeyden şüphelendiğinde de yargılamadan, kavga etmeden önce ona düzgünce sor.. Allah nazarlardan saklasın, mutlu olun hep

Son düzenleme:
Siz de anlamışsınız hatanızı zaten
İnşallah bu sıkıntıları yaşamazsınız birdaha

Siz de anlamışsınız hatanızı zaten
İnşallah bu sıkıntıları yaşamazsınız birdaha

aynı seylerı bende yaptım fakat tek fark o suanda aılesının yaşadıgı yerde yaşıyor ve aılesıyle calısıyor.Yaşadıkları yer mınnacık bı yer onu görmeye gittim söz olur dıye görüşemedi ve evdekı ınsaat ıslerınden dolayı görüşemedi.
Sonra marmarıse gıttım cıldırmış gıbıydım görüşmedi die cıldırdım sureklı arayıp durdum adamın dedıgı tek sey kafamı ve ıslerımı toparlıyım arayacagım.Beklemek ne kadar zor cok ıyı anlıyorum ama ne kadar güzelki sen görüşmüşsün ve barışmışsın acaba Allah bana da barışmayı nasip edermi?
Mesajlarıma cevap yazıyor vs ama aklım allak bullak onsuz bı anın gecmesı bıle ölüm gibi gelio.

5 senenin hatrına belki affeder sizi.
ama siz aynı hataları artık yapmayacağınız konusunda onu ikna etmelisiniz.
madem siz hatalısınız gururunuzu bi kenara bırakıp arayın.
yoksa ilerde pişman olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…