masal gibi bi aşkı kendi ellerimle kaybettim..yardım edın bana çok özledim onu..

affedecektir tatlım.. kimbilir o da seni ne kadar özlüyordur şimdi. sen yüreğini ferah tut. birkaç gün daha bekle o sana dönmezse iş yerine git gerekirse bağırsın çağırsın bırak rahatlasın sen sakın üste çıkmaya çalışma tamamen alttan al. sonunda o da yumuşayacaktır. o da bir boşlukta şu an. kendini test ediyor, başaramayacak sensizliği rahat ol. ama eğer olur da geri dönerse sakın aynı hataları tekrar yapma, sevgisinden emin olduğun adamı sorgulama.

az önce tekrar aradım baya bi çaldı açtı sonunda sesım tıtrıyodu zor toparladım kendımı.. yarın sabah 5 dk yanına uğrayabılırmıyım dedm .. uğrarsın tabı buyur gel dedı.. şaşırdım hatta şok oldum böyle bi tepki kesinlikle beklemiyordm.. ne kadar yüce gönüllü bi insan ki hala 'gel' diyebiliyor bana.. yarın gıdıcem bu geceyi nasıl ederım bılmıyorum sanki ilk buluşmamız o kadar heyecanlıyım yanii.. umarım ben ona sımsıkı sarıldığımda aynı sıcaklığı ondada hissederim..

bi ilişkide insan niye birbirine küfür eder ya çokk ayıp hemde çok öyle yeni çağ kızlarını görüyorum sevgilileriyle küfür dolu msjlaar atıyolar birbirlerine buı kadar da olmaz yani biraz saygı lütfen unutulmaması gereken bişi var saygı olmayan yerde aşk sevgi kalamaz

ben asla ağzı bozuk habire küfreden bi kız olmadım canım.. o aldatılma duygusu var ya inan canımı çok acıttı Allah kımseye yasatmasın düşmanıma bile , o çaresizlik.. bı an için ölsün bile istedim , benimleyken baskasıyla olduysa herseyi hakedior dedım.. ve ilk defa en cok sevdığm ınsana ........ adi ne gelıosa ağzıma saydım döktüm..aldatılmadığmı geç farkettım.. zaten ettğm hakaretler yuzunden sanırım , böyle bişiyi benden beklemediği için sanırım simdi bu kadar soğuk bu kadar uzak bana..

çok sevindim inş kavusursun yeniden sen tüm pişmanlını dök açılcaktır tüm kapılar yarın yaz ya meraktan ölürüm ben

Canım bence unutmaya bak geri dönse bile intikam almak için dönücektir hiçbirzaman eskisi gibi olmaz

giyindim hazırlandım saat 10 da cıkıcam.. msj attım 10 gıbı gelırım dıe tamam yazmıs.. napıcam ne dicem hiç bilmiyorum yaa karambole gıdıorum öle .s.s.s

merakla beklıoz canım hallet ve gel pişman oldunu anlat kafanda tasarladın mı bişiler

tüm samimmiyetinle anlat içindekileri ve bundan sonra ona güvenecğini söyle umarım güzel haberlerle gelirsin

Canım bence unutmaya bak geri dönse bile intikam almak için dönücektir hiçbirzaman eskisi gibi olmaz

5 yıllık ilişki ben ondan öncesini hatırlamıyorum ki.. unut demesı ınan cok kolay ama olmuyor işte.. hem o düşünemez ki öle intikam falan.. bu insan benım hayatımdaki tek şansım umarım bende onun ıcın hala öyleyımdır..

merakla beklıoz canım hallet ve gel pişman oldunu anlat kafanda tasarladın mı bişiler

direkt içeri girip sımsıkı sarılıcam önce.. sonra nolursa olsun senı kaybetmek ıstemıyorum dıcem.. nolursa olsun sonsuza dek hayat arkadasın olmak istiyorum dicem.. zaten olumlu bi yanıt alamazsam hiçbişi demeden çıkıp gelırım.. gururumun dha fazlasını kaldırabıleceğını sanmıyorum

bu kadar seviyosun bi sürü iyi özellikleri var diyosun neden üzdün onu arkadaşım ya bi anlık sinirle kırıp dökmeye bayılırız zaten merak etme sevdiğin seni affeder iyi haberlerini verirsin sende

sonuc ne oldu acaba hakkında hayırlıs olsun arkadasım ya ama ınsallh gonlune gore olmustur

ya kızlar az önce geldım eve hemen yazayım dedım.. mükemmel ötesi bi gündü.. baştan anlatıyım herseyı.. önce çok korktm acaba benımle konusmak ister mi yada soğuk mu konusucak dıe ellerim titriodu.. kapıyı çaldım içeri girdim karşımda o.. benı gördü gülümsedi önce sonra dha ben bişi yapmadan sımsıkı sarıldı kokumu içine çekti.. baya bi sarılı kaldık öyle.. hiçbişi konusamadım sölüceğim hrsey uçup gitti aklımdan.. oturduk sora elimi sımsıkı tuttu.. seni çok özledim dedim ama sen özlememiş olcaksın ki arayıp sormadın 9 gün oldu.. aklın basına gelsın de bidha böle şeler yapma dedi..kıymetını cok iyi anladım dedı.. ben dha çok anladım ben dha cok özledım seni dedi.. yaa böyle rüya gibi .. sanki ilk buluşmamız yeniden aşık oldum ona yaa kalbım ılk gunkınden dha hızlı attı onu görunce..birlikte müzik dinledik bana çok güzel sölzer söyledi çiçeği burnunda aşıklar gibi en son sey dedım işte bi kadın için en zor şey aldatılmaktır nolursa olsun bana bu acıyı yasatma dedım.. önce bi sinrli baktı sora ' sen o guzel kalbını ferah tut ben sana asla böle bişi ysatmadım yasatmam da' .. :):):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…