masalımız

tatlım ne kadar güzel bir dille anlatmışsın masallah
Allah bozmasın
bi ömür mutlu olun inşallah

ALLAH hiç ayırmasın uzundu ama çok sıcak bir hikayeydi film tadında, mutluluklar :)

kızlar iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler opuyorumnanaktan biz de hep deriz o günkü karşılaşmamız türk fimleri gibiydi kaydirigubbakcemile3

ay tam bi masla olmuş umarım bi ömür boyu mutlu olursunuz bida hiç ayrılmazsınız.Allahım sevenleri bir ömür boyu ayırmasın inşallah:nazar:

ay tam bi masla olmuş umarım bi ömür boyu mutlu olursunuz bida hiç ayrılmazsınız.Allahım sevenleri bir ömür boyu ayırmasın inşallah:nazar:

iyi dileklerin için sağol tatlım sevenleri ayırmak çok günah :kızgın: başkasının yalanı yüzünden ayrı kalmanın acısını biz çok çektik a.s Allah'ım inşallah bir ömür beraber oluruz bitaneciğimle :Saruboceq:

Allahıım sizi hic ayırmasıınn:Saruboceq::nazar:
O zamanki duyguların nasıl saf ve temiz oldugunu biliyorumm..yerimseniben

:nazar::nazar:
güzelim mutlulugunuz daim olsun insallah ve kimseciler ayiramasin sizi emi..
öylesine saf ve masumca ki bu a$k hayran kaldim dogrusu masallah.. rabbim herkese nasip eder insallaha.s

ay canımm benim allah mutluluğunuzu bozmasın bi daha hasret çektirmesin sana güzelim aşkk bişiye benzemez bacımm opuyorumnanaktan

Allahıım sizi hic ayırmasıınn:Saruboceq::nazar:
O zamanki duyguların nasıl saf ve temiz oldugunu biliyorumm..yerimseniben

hep mutlu olun emiiopuyorumnanaktan

:nazar::nazar:
güzelim mutlulugunuz daim olsun insallah ve kimseciler ayiramasin sizi emi..
öylesine saf ve masumca ki bu a$k hayran kaldim dogrusu masallah.. rabbim herkese nasip eder insallaha.s

ay canımm benim allah mutluluğunuzu bozmasın bi daha hasret çektirmesin sana güzelim aşkk bişiye benzemez bacımm opuyorumnanaktan

iyi dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan :nazar:

mutluluklar canım:)
arkadaş seçerken çok dikkatli olmak gerekiyor keşke olmasaydı ama önümüzde bir örnek yaşadıkların:(
başkalarına göre bu yanlış olabilir ama ben ilk günden itibaren erkek arkadaşımı normal arkadaşlarımdan önde tutmuşumdur iyikide öyle yapmışım diyorum. :)

Back
X