- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.963
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Hayırdır deseydinCocuk dun mesaj attiiiii
Sen de buna sevindin mi? Gercekten bu kadar mi umutsuz vakasınCocuk dun mesaj attiiiii
aaa ne yazmışCocuk dun mesaj attiiiii
Yumusamadim zatenaaa ne yazmış
hemen yumuşama ama umutsuz
Farketmez kiO sıra biri hayatına girdi takıldı , o kızla olmadı geri yazdı
Nasil farketmez şekerimFarketmez ki
Ya arada bana da oluyo yalniz kalma istegi onda da aynisi olmus olamaz mi kiO sıra biri hayatına girdi takıldı , o kızla olmadı geri yazdı
Adamın sana yazmadığı zamanlarda kiminle olduğu. Sana geldi ya sonunda, yeter o.Nasil farketmez şekerim
YermişYa arada bana da oluyo yalniz kalma istegi onda da aynisi olmus olamaz mi ki
Ahahahahah MASUMYermiş
yakınlaşmak ne yahu adamın derdi cinsellik sadeceEy ahali
Benim bu kara bahtim kör talihim neden böyledir sorarim size
Geçen gun bundan bir onceki konumda herşey guzel gidiyor buraya gelecek ilk gorusme gerceklesecek onu nerelere götüreyim diye konu açmıştım gelin gorun ki o gunden sonra ses seda cikmadi adamdan durduk yere
Hersey iyi hos ilerliyordu 15 temmuzdan beri konusuyorduk hemde nerdeyse her gun sesli görüntülü mesajda aramizda bi bag vardi yani
Ve de beni onemsedigini arzuladigini hoslandigini vs iliklerime kadar hissettiriyordu
20 gun once gelecegini soylemisti ondan sonrada ara ara gelecem diyerekten neler yapacagimiz hakkinda konusuyorduk yakinlasiriz falan diye hatta tartismaya kalkissam şurada gelmeme az kaldi herseyi berbat etme diyordu
Konusmamizin en sonlarinda da hatta ne zaman geleyim diye sordu
Benle guzel ilgilenirsen 5 gun falan kalirim demisti hatta hic bir problem yoktu yani
Normal bir sekilde devam ederken gecen hafta pazar günü aradim mesgule atti ne geri aradi nede simdiye kadar konustuk aradan 10 gub gecti
Ama attigim storylere hemen anında bakiyor telefon numarami da silmemis
Ya benim anlamadigim neden böyle birsey yapti
Beni hic umursamiyordu desem neden 1 aydir surekli konuştuk gece gündüz
Fikirlerinizi bekliyorum canımlar
Bunalima girdim resmen ya
O sırada yine başka birisiyle tanışmazsa gelir. Fifti fifti diyorum umutsuz.Izne cikmasina yakin yazdigina gore sizce gelecek mi
Bende oyle düşünüyorum %50 ihtimal yanuO sırada yine başka birisiyle tanışmazsa gelir. Fifti fifti diyorum umutsuz.
Hayatında biri varsa bir anda çıkamazsın yetişkin insanlarız. Kötüyse açıklama yapmak zorundaYa arada bana da oluyo yalniz kalma istegi onda da aynisi olmus olamaz mi ki
Yine aramiz bozukHayatında biri varsa bir anda çıkamazsın yetişkin insanlarız. Kötüyse açıklama yapmak zorunda
Sürekli konuşmak sevgi kıstası değil malesef. Adamın çok az özelliğini yazmışsınız ancak ben bu laflarından adama güvenilmeyeceğini anlamdım mesela. Az kaldı her şeyi berbat etme diye duygularını bastırması hiç hoş değil. Diğer lafı benle güzel ilgilenirsen 5 gün kalırım… ne demek güzel ilgilenirsen, siz tamamen rahat kendinizken, az ilgilendiğinizde bile sizle kalmak isteyecek, vaktini son dakikasına kadar kullanacak erkekler ilginizi çekmeli bence. Yani adamın size güzel gelen iki lafını yazmışsınız, aslında tam tersi iki cümle bunlar. Belki de erkekleri çok iyi tanıyamıyorsunuzdur. Sizle her dk konuşması, kıskanması, gelecek planı yapması değil, sizin duygularınızı önemsemesi, karşılıksız ilgi vermesi, tutarlı olması, icraat göstermesi gibi konular sevgi gösterir bence daha çok. Zaten artık bir akrabasının ölümü veya büyük depresyon gibi bahaneler dışında bu adamla görüşmeyin ve sizi hak eden sevecen kişilerle olun inşallahEy ahali
Benim bu kara bahtim kör talihim neden böyledir sorarim size
Geçen gun bundan bir onceki konumda herşey guzel gidiyor buraya gelecek ilk gorusme gerceklesecek onu nerelere götüreyim diye konu açmıştım gelin gorun ki o gunden sonra ses seda cikmadi adamdan durduk yere
Hersey iyi hos ilerliyordu 15 temmuzdan beri konusuyorduk hemde nerdeyse her gun sesli görüntülü mesajda aramizda bi bag vardi yani
Ve de beni onemsedigini arzuladigini hoslandigini vs iliklerime kadar hissettiriyordu
20 gun once gelecegini soylemisti ondan sonrada ara ara gelecem diyerekten neler yapacagimiz hakkinda konusuyorduk yakinlasiriz falan diye hatta tartismaya kalkissam şurada gelmeme az kaldi herseyi berbat etme diyordu
Konusmamizin en sonlarinda da hatta ne zaman geleyim diye sordu
Benle guzel ilgilenirsen 5 gun falan kalirim demisti hatta hic bir problem yoktu yani
Normal bir sekilde devam ederken gecen hafta pazar günü aradim mesgule atti ne geri aradi nede simdiye kadar konustuk aradan 10 gub gecti
Ama attigim storylere hemen anında bakiyor telefon numarami da silmemis
Ya benim anlamadigim neden böyle birsey yapti
Beni hic umursamiyordu desem neden 1 aydir surekli konuştuk gece gündüz
Fikirlerinizi bekliyorum canımlar
Bunalima girdim resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?