Maşallah Dediğim 3 Gün Yaşıyor

hiç yanyana gelmediğin inmi-cinmi-hırlı mı-hırsız mı bilmediğin bir adamla telde yakınlaşma mevzularını yaptıysan gelsede seni kullanıp ardına bakmadan kaçacaktı zaten başına bela olma diye yani kullanılacaktın şükür et ki yakınlaşacak başka birini bulmuş

Bari başka bahane bulsa ya
Kötüydüm ben yazamadım ailevi problemlerim var sen benim ne yaşadığımı bilmiyorsun psikolojim iyi değil yalnız kalıp kendimi dinledim bla bla
Neyse Umutsuz yer mi bunları

yakınlaşmak ne yahu adamın derdi cinsellik sadece

Sürekli konuşmak sevgi kıstası değil malesef. Adamın çok az özelliğini yazmışsınız ancak ben bu laflarından adama güvenilmeyeceğini anlamdım mesela. Az kaldı her şeyi berbat etme diye duygularını bastırması hiç hoş değil. Diğer lafı benle güzel ilgilenirsen 5 gün kalırım… ne demek güzel ilgilenirsen, siz tamamen rahat kendinizken, az ilgilendiğinizde bile sizle kalmak isteyecek, vaktini son dakikasına kadar kullanacak erkekler ilginizi çekmeli bence. Yani adamın size güzel gelen iki lafını yazmışsınız, aslında tam tersi iki cümle bunlar. Belki de erkekleri çok iyi tanıyamıyorsunuzdur. Sizle her dk konuşması, kıskanması, gelecek planı yapması değil, sizin duygularınızı önemsemesi, karşılıksız ilgi vermesi, tutarlı olması, icraat göstermesi gibi konular sevgi gösterir bence daha çok. Zaten artık bir akrabasının ölümü veya büyük depresyon gibi bahaneler dışında bu adamla görüşmeyin ve sizi hak eden sevecen kişilerle olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…