Maşallah Dediğim 3 Gün Yaşıyor

Yok evli degil ya abartma sende
Geceleri surekli görüntülü konusuyorduk o evindeyken evli olsa konusur muydu
Sence Umutsuz adamın niyeti sadece vakit geçirmek ise evli olup olmaması o adama koyar mı dert niyet belli öyle de bi konusudur ki anlamazsın bacım insan var aklı hinliğe çalışır bazı insan var amac sensindir

Sorun maşallah dediğinin 3 gün yaşayıp yaşamaması degil sorun senin bakış açın hemen bişeyler beklentiye girmen tanımadan etmeden bi adım atmaya niyetlenmen sürekli beklenti içinde olman her merhaba diyen hemen umut beslenen kendini kendine yetmiyor hissetmen dengesizlik duygun olabilir mi asıl mesele biraz düşünsen konularına bi dönüp baksan en önemli olan soruları kendine yönlendirmemen düşüncesiz hareket endişlerin bence

Istesen sen ordan birini bulursun bende burdan bulurum ama biz baskalarini degil birbirimizi istiyoruz sene sonuna kadar soyismin degisebilir sen artik benimsin falan diyordu iste

Engelle demek kolaydi ya acaba ondan once bi kac gun hic yazmamistim gezip tozmustum ona mi bozuldu acaba bilmiyorum ki

Birseye kizmis sinirlenmis olabilir mi acaba benim bilmedigim

Gelmeye niyetlendi ama
Off niye surekli gelecem gelecem dedi hemde ben konusunu dahi acmamama rağmen

Yumuşatarak sorcam siz biraz saf mısınız? Yoksa bizimle dalga mi geçiyorsunuz? Başka ihtimal yok da

Bence siz hediye olarak bir telefon alıp, ilk uçağa atlayıp koşun gidin. Telefonun mu bozuldu hep meşgul oluyor merak ettim geldim deyin. O da belki sarılır size aşkım falan diye.

Canım kızmayın ama gerçek yaşınız kaç? Benim 15 yaşındaki kıza anlatıp niye böyle yapıyor diye sorsanız, şaka yapıyorsunuz zanneder. %1000 biriyle görüşüyor bu kişi. Belki sizden önce belki de yeni buldu. Bence adam bile şaşırdı sizin saflık derecenize. Ayrıca beni memnun edersen gelir 5 gün kalırım gibi bir şey yazmış. Bana bunu diyecek erkeği paralardım, hayatını sorgulatırdım. Elin barzosu muamele ikazı yapıyor ama yine de talep görüyor.

Ayrıca beni memnun edersen gelir 5 gün kalırım gibi bir şey yazmış. Bana bunu diyecek erkeği paralardım, hayatını sorgulatırdım. Elin barzosu muamele ikazı yapıyor ama yine de talep görüyor.
Artık erkekleri nasıl ikna edeceğini şaşırdı. Adamların hiç bir saçmalığını gözü görmüyor. Yeter ki erkek olsun...

Adam sizden cinsellik beklemiş resmen boşverin aramaması daha iyi olmuş sizde numarasını silin hatta engeleyin eden telefonunuzda duruyor ki numarası böyle adamlardan hayır gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…