- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Gelmemiş bacım zaten. Yatmadan önce eli bir tarafında seninle yazışıp görüntülü konuştuğu yetmiş. Kısa günün kârıIyide tek derdi o olsaydı kendi yakinindan birini buldu niye 15 saat yol gelsin ki
Aynen tam isabet sevgili üye doğru söylediniz birde umutsuz anlasa artıkAdam sen arayınca meşgule atıyor, seni arayıp sormuyor. Şu an başka birini bulmuş ilişkinin ilerleyişine göre seni bekletiyor. Yeni ilişkisi yürümezse tekrar sana yazar.
Sence Umutsuz adamın niyeti sadece vakit geçirmek ise evli olup olmaması o adama koyar mı dert niyet belli öyle de bi konusudur ki anlamazsın bacım insan var aklı hinliğe çalışır bazı insan var amac sensindirYok evli degil ya abartma sende
Geceleri surekli görüntülü konusuyorduk o evindeyken evli olsa konusur muydu
Istesen sen ordan birini bulursun bende burdan bulurum ama biz baskalarini degil birbirimizi istiyoruz sene sonuna kadar soyismin degisebilir sen artik benimsin falan diyordu iste
Engelle demek kolaydi ya acaba ondan once bi kac gun hic yazmamistim gezip tozmustum ona mi bozuldu acaba bilmiyorum ki
Birseye kizmis sinirlenmis olabilir mi acaba benim bilmedigim
Gelmeye niyetlendi ama
Off niye surekli gelecem gelecem dedi hemde ben konusunu dahi acmamama rağmen
Evet ya cok safim ozellikle karsi cinsten kazik yemeden yapamiyorum benim yalniz kalmam lazimYumuşatarak sorcam siz biraz saf mısınız? Yoksa bizimle dalga mi geçiyorsunuz? Başka ihtimal yok da
Karısını ailesine göndermiş bir ay seninle vakit geçirmiştirYok evli degil ya abartma sende
Geceleri surekli görüntülü konusuyorduk o evindeyken evli olsa konusur muydu
Yok cocuk cok yakışıklı dedigim gibi insanin kocasi olsa bununngibi alyams taktirir bunda yokKarısını ailesine göndermiş bir ay seninle vakit geçirmiştir
Seninle konuşurken çıkartıyor olabileceğini bile düşünemiyorsun değil miYok cocuk cok yakışıklı dedigim gibi insanin kocasi olsa bununngibi alyams taktirir bunda yok
Artık erkekleri nasıl ikna edeceğini şaşırdı. Adamların hiç bir saçmalığını gözü görmüyor. Yeter ki erkek olsun...Ayrıca beni memnun edersen gelir 5 gün kalırım gibi bir şey yazmış. Bana bunu diyecek erkeği paralardım, hayatını sorgulatırdım. Elin barzosu muamele ikazı yapıyor ama yine de talep görüyor.
ciddi değilsiniz değil mi alyans dediğiniz şeyi gündüz cüzdanda gece parmakta gezdiren çok varYok cocuk cok yakışıklı dedigim gibi insanin kocasi olsa bununngibi alyams taktirir bunda yok
Şımartıyorsun cicimmEn sevdiğim uyelerdensın.
Bıkac kısı daha var sadece onların konularını nasıl takıp edebılrıım acaba ya gkljgklgfk
Bdvde sadece onların konularnı goreyım.
Cok ıstıyorum bunu lhblşghlşgh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?