- 4 Temmuz 2022
- 426
- 625
- 18
- 30
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
İliklerime kadar hissettim dediğin sevgi aslında standart bir ilişki olabilir sen çok anlam yüklemiş olabilirsinNe alaka
Benle guzel ilgilenirsen 5 gun falan kalirim demisti
Ne yap biliyor musun, adam bulduğuna doyana kadar bekle, doyunca gelir.Sence ne yapmalıyım
Bu nasıl konu başlığı sanki balkon konuşması yapicanEy ahali
Benim bu kara bahtim kör talihim neden böyledir sorarim size
Geçen gun bundan bir onceki konumda herşey guzel gidiyor buraya gelecek ilk gorusme gerceklesecek onu nerelere götüreyim diye konu açmıştım gelin gorun ki o gunden sonra ses seda cikmadi adamdan durduk yere
Hersey iyi hos ilerliyordu 15 temmuzdan beri konusuyorduk hemde nerdeyse her gun sesli görüntülü mesajda aramizda bi bag vardi yani
Ve de beni onemsedigini arzuladigini hoslandigini vs iliklerime kadar hissettiriyordu
20 gun once gelecegini soylemisti ondan sonrada ara ara gelecem diyerekten neler yapacagimiz hakkinda konusuyorduk yakinlasiriz falan diye hatta tartismaya kalkissam şurada gelmeme az kaldi herseyi berbat etme diyordu
Konusmamizin en sonlarinda da hatta ne zaman geleyim diye sordu
Benle guzel ilgilenirsen 5 gun falan kalirim demisti hatta hic bir problem yoktu yani
Normal bir sekilde devam ederken gecen hafta pazar günü aradim mesgule atti ne geri aradi nede simdiye kadar konustuk aradan 10 gub gecti
Ama attigim storylere hemen anında bakiyor telefon numarami da silmemis
Ya benim anlamadigim neden böyle birsey yapti
Beni hic umursamiyordu desem neden 1 aydir surekli konuştuk gece gündüz
Fikirlerinizi bekliyorum canımlar
Bunalima girdim resmen ya
Kullanıcı adın gibi bu da umutsuz bir vaka işte adam başkasını bulmuş zaten anlattığın kadarıyla anladığım adamın tek derdi sex yapma umudu çünkü benimle güzel ilgilenirsen şu kadar kalırım gelince şunu yaparız yakınlaşırız muhabbetleri bunu gösteriyor salla gitsin beklentin olmasınEy ahali
Benim bu kara bahtim kör talihim neden böyledir sorarim size
Geçen gun bundan bir onceki konumda herşey guzel gidiyor buraya gelecek ilk gorusme gerceklesecek onu nerelere götüreyim diye konu açmıştım gelin gorun ki o gunden sonra ses seda cikmadi adamdan durduk yere
Hersey iyi hos ilerliyordu 15 temmuzdan beri konusuyorduk hemde nerdeyse her gun sesli görüntülü mesajda aramizda bi bag vardi yani
Ve de beni onemsedigini arzuladigini hoslandigini vs iliklerime kadar hissettiriyordu
20 gun once gelecegini soylemisti ondan sonrada ara ara gelecem diyerekten neler yapacagimiz hakkinda konusuyorduk yakinlasiriz falan diye hatta tartismaya kalkissam şurada gelmeme az kaldi herseyi berbat etme diyordu
Konusmamizin en sonlarinda da hatta ne zaman geleyim diye sordu
Benle guzel ilgilenirsen 5 gun falan kalirim demisti hatta hic bir problem yoktu yani
Normal bir sekilde devam ederken gecen hafta pazar günü aradim mesgule atti ne geri aradi nede simdiye kadar konustuk aradan 10 gub gecti
Ama attigim storylere hemen anında bakiyor telefon numarami da silmemis
Ya benim anlamadigim neden böyle birsey yapti
Beni hic umursamiyordu desem neden 1 aydir surekli konuştuk gece gündüz
Fikirlerinizi bekliyorum canımlar
Bunalima girdim resmen ya
Iyide tek derdi o olsaydı kendi yakinindan birini buldu niye 15 saat yol gelsin kiKullanıcı adın gibi bu da umutsuz bir vaka işte adam başkasını bulmuş zaten anlattığın kadarıyla anladığım adamın tek derdi sex yapma umudu çünkü benimle güzel ilgilenirsen şu kadar kalırım gelince şunu yaparız yakınlaşırız muhabbetleri bunu gösteriyor salla gitsin beklentin olmasın
Gercekler cicimBu nasıl konu başlığı sanki balkon konuşması yapican
Anlamadim kiz anlaşılır yazNe yap biliyor musun, adam bulduğuna doyana kadar bekle, doyunca gelir.
Adam şu an hem gösterip hem elleteni bulmuş, senin için kaçıracak hali yok. Bekle sen, işi bitince gelir o.Anlamadim kiz anlaşılır yaz
Sen bu arada katipsondanbir misin
Ben sana dedim gelmez o adam umutlan ma dedimGercekler cicim
Ozelden yazsana beni daha iyo anlayabilmen icin cocukla yazismalarimi atayimBen sana dedim gelmez o adam umutlan ma dedim
Bak gelmemiş
Bazen diyorum ki umutsuz böyle bir adam varmı ortada diye soruyorum sorguluyorum
Kiz gelince onu da yapacaktik zaten daha sorun neydi bilmiyorum kiAdam şu an hem gösterip hem elleteni bulmuş, senin içim kaçıracak hali yok. Bekle sen, işi bitince gelir o.
Allah aşkına eşşek kadar herifleri ergen gibi sürtünme ile kandırabileceğini mi sanıyorsun hala sen?Kiz gelince onu da yapacaktik zaten daha sorun neydi bilmiyorum ki
Umutsuz düğündeyim kızOzelden yazsana beni daha iyo anlayabilmen icin cocukla yazismalarimi atayim
Sen kafa buluyrsn dmi şu mesajına kadr gerçek zannetmstm konuyuAcaba gelecegi gun yaklasinca yazip haber mo verecek
Gelmedi kiIyide tek derdi o olsaydı kendi yakinindan birini buldu niye 15 saat yol gelsin ki
Gelmeye niyetlendi amaGelmedi ki
Hamdolsun kendimizce dertlerimiz var ama iyiyim şimdiNoldu kiz senin derdin ne bakim
Belki evli yada sevgilisi var yada çevresinde yüz veren yoktur adamın derdi yanına gelmek değil telefon da da senden istedigini bulmuş olabilir yanına gelicem vs yalandır sanal takılmayı da seviyor olabilirIyide tek derdi o olsaydı kendi yakinindan birini buldu niye 15 saat yol gelsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?