- Konu Sahibi Fightfreedomm
O konuştuğumuz kısmı bulursam bir köpekle ilgili konuydu orada veteriner olduğunuzu soylemistiniz diye hatırlıyorum yanlış hatırladım sanırım.
Gündemi çok yakından takip ederim ve bence uyemiz bu zorunlu illerin birinde yaşıyor. Uyelere benim hastam olursunuz belki demesinden küçük bir yerde yaşamadığını düşünüyorum. Bende bu illerin birinde yaşıyorum ve öyle takmiyorsa kendi tercihi demiyor ihbar ediyorum. Keşke benim gibi çok daha fazla insan olsa da takmayanlarin hepsi ceza yese. Takmasi gereken zorunlu meslek gruplari var ve yaptirim olmasa da takmak zorunda kısmıni anlamadım? Aksi halinde bir sey zorunluysa yaptirimi vardır.
Bende haftada 2 defa sabah erken saatte toplu tasima kullanmak zorundayim. Yolculuk 2 dk suruyor. Ama yuruyemeyecegim bir yol. Ihbar ettigim 3. Araba oldu. Polis direk pesine dusuyor. Cok duzgun maske takanlarada tesekkur edip iniyorum. Uzunca bir sure maske zorunluluktur, toplumsal sorumluluktur, vicdani olan herkes takar uyarir ve takip eder. Benim aklim almiyor, maske tercih degil Bakan söyluyor, cumhurbaskani söyluyor doktorlar söyluyor. Hala tercih zannediliyor.