Nurella gibi ne bakıyorsun gardaş
profilin kapalıydı yaramazlık yapamadımNurella gibi ne bakıyorsun gardaş
Bu ne biçim cevap der gibi bakmışsın
profilimden çıkar mısın? neyse fazla laf kalabalığı etmiyek.Bu ne biçim cevap der gibi bakmışsın
Sorun değil canısı. Rahat olun.
Sağlık sorununuz ne astım mı? Geçmiş olsun.Acaba saglik sorunu oldugu icin takmamis olabilir mi? Bende saglik sektorunde calisiyorum ve maske takmiyorum saglik sebebinden dolayi. Bende cok zorlandim insanlar yuzunden cunku hem cok kotu bakislari vardi hemde cok laf yedim bazi insanlardan. Ama kimse acaba neden takmiyor diye dusunmuyor direkt onyargiyla kotu davraniyorlar. Ben cozumu yakama saglik sebebinden dolayi maske takamiyorum mesaji yazmakta buldum, artik ise yariyor. Endisenizi anliyorum tabiki ama belki bi sebebi vardir...
Tamam ama yazılı olarak şikayet ettiniz mı? Dilekçe vb. Değilse mutlaka maille yazın. Sözlü şikayetleri dikkate almazlar.Hasta hakları ve iletişim diye 2 mail adresi var. Bugün görüştüğüm kişiler okuyacak mailleri.
Cimere yazdım. 184ü aradığımda açan temsilci dilekçe yazdı bildirmek için. Mail atsam işe yaramaz diye düşündüm.Tamam ama yazılı olarak şikayet ettiniz mı? Dilekçe vb. Değilse mutlaka maille yazın. Sözlü şikayetleri dikkate almazlar.
Hayır ama bu tarife uyan karikatürize çok çalışan gördümTanıyo musunuz?
Ah bi an heyecanlandım. Bana isim verin nolur diye yalvaracaktım.Hayır ama bu tarife uyan karikatürize çok çalışan gördüm
Sana soyle ornek vereyim. Saglik personeliyim ve serviste yatan bir teyze (coxugu hic olmamis) o an insafli halime denk gelip sevabina yikayayim dedim. Yasli amca da ucundan yardim etti. O gece ikisi de ateslendi. Ve biz pcr aldik. Ikisi de covid pozitif. Ben o iki kat maskeyi takmamis olsaydim suan coktan pozitiftim bende. 40 dk 1 metrekare yerde kaldim 2 covidli ile. Demem odur ki maske onemli
Ama öyle olsa sadece kalabalık ortamlarda takın denir. Ve öyle olsa bu işin sonu asla gelmez. Sokağa adım atınca takmamız gerekiyorken sağlık çalışanının takmadığı durumlar varken.haklısın senin takman doğru ama ben serviste işe giderken veya ofiste otururken takmamalıyım bence. Ne bileyim. Bu şekilde bağışıklığımı daha çok düşürüyorum gibi geliyor. Bildiğin normal solunum alamıyorum 10 saat boyunca. Ara ara cama çıkıp maskeyi çıkarıyorum. Oh be yani. Allahın verdiği oksijeni bile aldırtmıyorlar insana diyorum :)
Ama takıyorum karşımdaki insana saygımdan takıyorum ben en çok.
Cok haklisin. Iki ucu keskin degnek bu maske olayi. Tum gun takmakla surekli karbindioksit geri aliniyr.ve bas agrisi vb. Ama diger turlusu ise daha agir . goturusu daha fazla. Gecen hafta 24 yasinda covid gebe vefat etti blndugum yerde.haklısın senin takman doğru ama ben serviste işe giderken veya ofiste otururken takmamalıyım bence. Ne bileyim. Bu şekilde bağışıklığımı daha çok düşürüyorum gibi geliyor. Bildiğin normal solunum alamıyorum 10 saat boyunca. Ara ara cama çıkıp maskeyi çıkarıyorum. Oh be yani. Allahın verdiği oksijeni bile aldırtmıyorlar insana diyorum :)
Ama takıyorum karşımdaki insana saygımdan takıyorum ben en çok.
Bunu tembihledim kendime. Kesinlikle öyle yapacağım. İnşallah takmayan hiç olmaz tabi.Öyleleriyle hiç muhattap bile olmadan videosunu çekip show tv Whatsp ihbara gönder gitsin ben kaydettim numaralarını, geçen bi düğün gördüm herkes iç içe maskesiz çektim attım, sağlık ocağında da maskesiz kayıt yapanlar onları da çekcem hiç yüz göz bile olma at direk onlar uğraşsın
Öncelikle ihbar et. Video çek ben pişmanım çok video çekmedim diye. Sonra da bir daha ona gitme. İhmal asla olabilecek mevzu değil. Ve hamilesin.Benim gebelik takibi yapan doktor maske takmıyor bir kere gördüm çok önemsemedim ama 2. de de takmadigini gördüm ve devlet hastanesi gelen giden çok fazla hasta var ilgisinden memnunum bu kadar hafta varkende degistirmek istemiyorum ne yapsam bilemiyorum
Değiştirmeye daha sıcak bakıyorum bende tekrar o riski göze alıp gitmem video çekmek için ama üzüldüm neden ama kendine Birsey olur diye de mı korkmaz insan ki sen hekimsinÖncelikle ihbar et. Video çek ben pişmanım çok video çekmedim diye. Sonra da bir daha ona gitme. İhmal asla olabilecek mevzu değil. Ve hamilesin.
Ya tabi ki gitme de ben kararsız görünce dedim öyle. Bunun hiç bir mantığa sığacak bir açıklaması yok ya. Unutmuştur bilmem nedir filan yok ya kabul edilebilir bir şey değil.Değiştirmeye daha sıcak bakıyorum bende tekrar o riski göze alıp gitmem video çekmek için ama üzüldüm neden ama kendine Birsey olur diye de mı korkmaz insan ki sen hekimsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?