Maskesiz sağlk çalışanı benden kan aldı 🤦🏻‍♀️

Sağlık sorununuz ne astım mı? Geçmiş olsun.

Tamam ama yazılı olarak şikayet ettiniz mı? Dilekçe vb. Değilse mutlaka maille yazın. Sözlü şikayetleri dikkate almazlar.
Cimere yazdım. 184ü aradığımda açan temsilci dilekçe yazdı bildirmek için. Mail atsam işe yaramaz diye düşündüm.

haklısın senin takman doğru ama ben serviste işe giderken veya ofiste otururken takmamalıyım bence. Ne bileyim. Bu şekilde bağışıklığımı daha çok düşürüyorum gibi geliyor. Bildiğin normal solunum alamıyorum 10 saat boyunca. Ara ara cama çıkıp maskeyi çıkarıyorum. Oh be yani. Allahın verdiği oksijeni bile aldırtmıyorlar insana diyorum :)
Ama takıyorum karşımdaki insana saygımdan takıyorum ben en çok.

Ama öyle olsa sadece kalabalık ortamlarda takın denir. Ve öyle olsa bu işin sonu asla gelmez. Sokağa adım atınca takmamız gerekiyorken sağlık çalışanının takmadığı durumlar varken.

Cok haklisin. Iki ucu keskin degnek bu maske olayi. Tum gun takmakla surekli karbindioksit geri aliniyr.ve bas agrisi vb. Ama diger turlusu ise daha agir . goturusu daha fazla. Gecen hafta 24 yasinda covid gebe vefat etti blndugum yerde.

Öyleleriyle hiç muhattap bile olmadan videosunu çekip show tv Whatsp ihbara gönder gitsin ben kaydettim numaralarını, geçen bi düğün gördüm herkes iç içe maskesiz çektim attım, sağlık ocağında da maskesiz kayıt yapanlar onları da çekcem hiç yüz göz bile olma at direk onlar uğraşsın

Bunu tembihledim kendime. Kesinlikle öyle yapacağım. İnşallah takmayan hiç olmaz tabi.

Benim gebelik takibi yapan doktor maske takmıyor bir kere gördüm çok önemsemedim ama 2. de de takmadigini gördüm ve devlet hastanesi gelen giden çok fazla hasta var ilgisinden memnunum bu kadar hafta varkende degistirmek istemiyorum ne yapsam bilemiyorum

Öncelikle ihbar et. Video çek ben pişmanım çok video çekmedim diye. Sonra da bir daha ona gitme. İhmal asla olabilecek mevzu değil. Ve hamilesin.

Öncelikle ihbar et. Video çek ben pişmanım çok video çekmedim diye. Sonra da bir daha ona gitme. İhmal asla olabilecek mevzu değil. Ve hamilesin.
Değiştirmeye daha sıcak bakıyorum bende tekrar o riski göze alıp gitmem video çekmek için ama üzüldüm neden ama kendine Birsey olur diye de mı korkmaz insan ki sen hekimsin

Değiştirmeye daha sıcak bakıyorum bende tekrar o riski göze alıp gitmem video çekmek için ama üzüldüm neden ama kendine Birsey olur diye de mı korkmaz insan ki sen hekimsin
Ya tabi ki gitme de ben kararsız görünce dedim öyle. Bunun hiç bir mantığa sığacak bir açıklaması yok ya. Unutmuştur bilmem nedir filan yok ya kabul edilebilir bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…