Bu dönemde çok gerilmissiniz belli umarım eşiniz yanınızdadir sürekli,sizi rahatlatıp bu süreci hayırlısıyla atlatmanizq yardımcı olurİroniden anlamadım değil size cevap yazmak konuyu uzatacak bi siz akıllısınız değil mi?
Evet öyle gibi gözükse de Allah korusun bir düşük,erken doğum tehdidi,gdm,ht yada farklı bir gebelikten doğabilecek sağlık sorunu düşünüldüğünde insan korkuyor,bunlarla uğraşmak yorucu olduğu kadar bir de bulaş riski korkutur yanivalla ben de tam tersini düşündüm. Karantina her yer kapalı. İş yerimde saçma sapan şeyler oluyor. Vardiyalı çalıştırılmaya başladım zorunlu olarak. Gece işe gitmek beni mahvetti. Ve bu krizi fırsata çevirmek için Korunmayı bıraktım. Yumurtlamamda sıkıntı vardı olmazsa tedaviye başlayacaktım. Hemen oldu neyse ki. Şimdi muhtemelen de pandemi sebebiyle ücretsiz izne gönderilicem böylece gebeliğimi evde geçirebilmiş olucam.
pandeminin de biteceği gerçekten pandemi varsa tabi. Bana göre çocuk yapmak için en mantıklı dönem.
Zaten burada yazılan iki yorumla insanları değerlendirmek çok normal ya. Yaşadıklarını yaşamadan eleştirmek çok kolay. Ama buna karşılık verince hasta olan biz. Ben neden olmadığına isyan etmiyorum ben yapılan yorumdaki empatisizliğe cevap verdim. Psikolojik destek almaktan da zaten çekinip sıkılmam. Ama böyle bişeye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum.Bu empati mi yoksa Allahın imtihanına başkası üzerinden isyan etmek mi? Bun herkesin başına gelebilir kimsenin garantisi yok.ben en doğurganım demiyorum ama Benim teyzem yıllardır çocuksuz onun halini görseniz utanırdınız.gidin önce bi psikiyatriye.
Bu dönemde çok gerilmissiniz belli umarım eşiniz yanınızdadir sürekli,sizi rahatlatıp bu süreci hayırlısıyla atlatmanizq yardımcı olur
Hanımefendi olayı ilk başkatan iki yorumla sıcak yatakta çocuk yapıldığını söyleyen siz değil misiz? İki yorumla siz bunu yazdıysanız ohoo. Allah gönlünüze göre versin.Zaten burada yazılan iki yorumla insanları değerlendirmek çok normal ya. Yaşadıklarını yaşamadan eleştirmek çok kolay. Ama buna karşılık verince hasta olan biz. Ben neden olmadığına isyan etmiyorum ben yapılan yorumdaki empatisizliğe cevap verdim. Psikolojik destek almaktan da zaten çekinip sıkılmam. Ama böyle bişeye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum.
Bence siz empati ve sempatiyi birbirine karıştırmışsınız,sizinle aynı durumda olan birine sempati yapıp diğer mücadele eden insanları özellikle de sağlık çalışanlarına sempati değil empati bile yapamıyorsunuz şayet yapsaydınız böyle yorumlar yapmazdınız.Zaten burada yazılan iki yorumla insanları değerlendirmek çok normal ya. Yaşadıklarını yaşamadan eleştirmek çok kolay. Ama buna karşılık verince hasta olan biz. Ben neden olmadığına isyan etmiyorum ben yapılan yorumdaki empatisizliğe cevap verdim. Psikolojik destek almaktan da zaten çekinip sıkılmam. Ama böyle bişeye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum.
Sanki sağlıklı bir insan dakikasında hamile kalıyor. Onun bile bir dengesi var yaratan isterse veriyor.
İyi de hanım efendi ben kendimi koruyorum siperlik mske dezenfektan kullanıyorum sosyal mesafeme dikkat ediyorum devlet bu bölümleri randavuya açtıysa suçlusu ben niyim ben covid olmamak onları sıkıntıya sokmamak için elimden geleni zaten yapıyorum.Bence siz empati ve sempatiyi birbirine karıştırmışsınız,sizinle aynı durumda olan birine sempati yapıp diğer mücadele eden insanları özellikle de sağlık çalışanlarına sempati değil empati bile yapamıyorsunuz şayet yapsaydınız böyle yorumlar yapmazdınız.
Yıllarca teyzeme de aynısı dendi ne kadar isterseniz olmaz kendinizi başka şeylere yönlendirin diye. Onunla beraber bende çok üzüldüm mesela. Ama birin de doğurganlığına laf çarpmak.. be biliyim çok çirkin.yani tabi ki öyle bir de kısmet bu işler. Benim de pek mümkün gözükmüyordu ama Zaten olmazmış diyip korunmayı bırakıp 3-5 ay böyle deneyelim derken oluvermiş kısmet işte.
bunu takıntı haline getirmek sürekli bununla yaşamak bunun üzerinden kin kusmak çok tehlikeli. Bir hayatımız olmalı çocuk ve evlilik dışında. Kendi hobilerimiz olmalı. Tabi ki üreme iç güdüsü diye bir şey var istiyor insan bazı kadın daha çok istiyor. Bir sıkıntı varsa tedavi olunur yine allaha bırakırsın. Çok insan da var hiç sıkıntı yokken olmuyor sebepsiz. Doktorların dediği tek şey kafaya takmayın bunu.
Olayı ilk ben mi başlatmışım hm tamam. Allah herkesin gönlüne göre versinHanımefendi olayı ilk başkatan iki yorumla sıcak yatakta çocuk yapıldığını söyleyen siz değil misiz? İki yorumla siz bunu yazdıysanız ohoo. Allah gönlünüze göre versin.
Yapılan yorumları güzel çarpıtmışsınız ben merveyi yaptığı yorumlardan tanıyorum,yorumumda da hem kendisi hem de karşı taraf için riskli olabileceğini ve bunun bana göre keyfi olduğunu düşündüğümü söyledim.o da açıkladı zamanın daraldigini tedaviye baslamazsa daha sonrası için daha zor olabileceğini söyledi ve benim için konu kapandı ama idrak edemeyen tüm yorumları kendince okuyan ve çıkarım yapan insanlar konuyu uzattıKurallara uymayan bır hasta demıyorum kurallara uymayan sağlık çalışını koruyacam dıye bu pandemide nıye çocuk işlerine giriştin laflarına dönmüş pess. Empati sempati lafları havada uçuşuyor. Bunun neresi sempatı onu da pek anlamadım konuylada pek bu konunun bağlantısı yok dımı. Hasta tedavı gören ınsan nereye gidecek? O kadar saçma yorumlar var kı şaşkınlıkla okudum. Barı doğum yapıcak kadınlarada dıyın aman doğum yapmayın ne gerek var pandemideyiz falan ne acelesi var. Yav tedavıyı kafanıza göre kesıyorsunuz herhaldeherkes haddını bılıp başka şeylere burnunu sokmasa keşke
Ayrıca tekrar kendi üzerime alarak cevap vermek istiyorum sağlık çalışanının koruyacak herhangi bir yorum yapmadım,sadece merveyi değil günde yüzlerce belki binlerce insanın canını tehlikeye atıyor tabi ki şikayet edilmeli ve umarım cezasız da kalmamalıKurallara uymayan bır hasta demıyorum kurallara uymayan sağlık çalışını koruyacam dıye bu pandemide nıye çocuk işlerine giriştin laflarına dönmüş pess. Empati sempati lafları havada uçuşuyor. Bunun neresi sempatı onu da pek anlamadım konuylada pek bu konunun bağlantısı yok dımı. Hasta tedavı gören ınsan nereye gidecek? O kadar saçma yorumlar var kı şaşkınlıkla okudum. Barı doğum yapıcak kadınlarada dıyın aman doğum yapmayın ne gerek var pandemideyiz falan ne acelesi var. Yav tedavıyı kafanıza göre kesıyorsunuz herhaldeherkes haddını bılıp başka şeylere burnunu sokmasa keşke
Ben bır tek sızı değil herkesın yorumlarını okudum hatta arada yorumlarını beğendığım ınsanlar bıle farklı yerlere çekmiş. Bu yuzden sadece sıze ozel yazmadım. Ama çocuk tedavısı görmek keyfı bır durum değil yanı pandemı olsun olmasın hatta pandemı surecınde bu tedavıyı goruyorsa demek kı sıkıntılı durumu var demektir düz mantıkYapılan yorumları güzel çarpıtmışsınız ben merveyi yaptığı yorumlardan tanıyorum,yorumumda da hem kendisi hem de karşı taraf için riskli olabileceğini ve bunun bana göre keyfi olduğunu düşündüğümü söyledim.o da açıkladı zamanın daraldigini tedaviye baslamazsa daha sonrası için daha zor olabileceğini söyledi ve benim için konu kapandı ama idrak edemeyen tüm yorumları kendince okuyan ve çıkarım yapan insanlar konuyu uzattı
Lütfen kimse banlanmasın. İlk BDV konum. Çiçeklerle kapatalım.
Lütfen kimse banlanmasın. İlk BDV konum. Çiçeklerle kapatalım.
Sana soyle ornek vereyim. Saglik personeliyim ve serviste yatan bir teyze (coxugu hic olmamis) o an insafli halime denk gelip sevabina yikayayim dedim. Yasli amca da ucundan yardim etti. O gece ikisi de ateslendi. Ve biz pcr aldik. Ikisi de covid pozitif. Ben o iki kat maskeyi takmamis olsaydim suan coktan pozitiftim bende. 40 dk 1 metrekare yerde kaldim 2 covidli ile. Demem odur ki maske onemliHerkes kendinden mesulse takma zorunluluğu neden var ki? Ben açıkçası takmak istemiyorum, midem bulanıyor gebeyim de. Havasızlıktan bunalıyorum. İşte serviste bütün gün çıkarmıyorum. Koruduğuna da inanmıyorum ama çıkarmıyorum şu an. Çünkü yasak bu kadar basit.
Sana soyle ornek vereyim. Saglik personeliyim ve serviste yatan bir teyze (coxugu hic olmamis) o an insafli halime denk gelip sevabina yikayayim dedim. Yasli amca da ucundan yardim etti. O gece ikisi de ateslendi. Ve biz pcr aldik. Ikisi de covid pozitif. Ben o iki kat maskeyi takmamis olsaydim suan coktan pozitiftim bende. 40 dk 1 metrekare yerde kaldim 2 covidli ile. Demem odur ki maske onemli
Allah sizden razı olsun ve sizi korusun.Sana soyle ornek vereyim. Saglik personeliyim ve serviste yatan bir teyze (coxugu hic olmamis) o an insafli halime denk gelip sevabina yikayayim dedim. Yasli amca da ucundan yardim etti. O gece ikisi de ateslendi. Ve biz pcr aldik. Ikisi de covid pozitif. Ben o iki kat maskeyi takmamis olsaydim suan coktan pozitiftim bende. 40 dk 1 metrekare yerde kaldim 2 covidli ile. Demem odur ki maske onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?