Maskesiz sağlk çalışanı benden kan aldı 🤦🏻‍♀️

İroniden anlamadım değil size cevap yazmak konuyu uzatacak bi siz akıllısınız değil mi?
Bu dönemde çok gerilmissiniz belli umarım eşiniz yanınızdadir sürekli,sizi rahatlatıp bu süreci hayırlısıyla atlatmanizq yardımcı olur

Evet öyle gibi gözükse de Allah korusun bir düşük,erken doğum tehdidi,gdm,ht yada farklı bir gebelikten doğabilecek sağlık sorunu düşünüldüğünde insan korkuyor,bunlarla uğraşmak yorucu olduğu kadar bir de bulaş riski korkutur yani

Zaten burada yazılan iki yorumla insanları değerlendirmek çok normal ya. Yaşadıklarını yaşamadan eleştirmek çok kolay. Ama buna karşılık verince hasta olan biz. Ben neden olmadığına isyan etmiyorum ben yapılan yorumdaki empatisizliğe cevap verdim. Psikolojik destek almaktan da zaten çekinip sıkılmam. Ama böyle bişeye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum.

Bu dönemde çok gerilmissiniz belli umarım eşiniz yanınızdadir sürekli,sizi rahatlatıp bu süreci hayırlısıyla atlatmanizq yardımcı olur

Teşekkür ederim. Ben yorumu görünce gerçekten iyice gerildim yani kim diyebilir ki tüp bebek aşılama için hastaneye giden insan keyfi gidiyor. bunu söyleyen normal ben hastaymışım. Bi insan durduk yere neden canını cebine koyupda hastane hastane dolaşsın ki. Gerçekten burayı anlamak zor.

Hanımefendi olayı ilk başkatan iki yorumla sıcak yatakta çocuk yapıldığını söyleyen siz değil misiz? İki yorumla siz bunu yazdıysanız ohoo. Allah gönlünüze göre versin.

Bence siz empati ve sempatiyi birbirine karıştırmışsınız,sizinle aynı durumda olan birine sempati yapıp diğer mücadele eden insanları özellikle de sağlık çalışanlarına sempati değil empati bile yapamıyorsunuz şayet yapsaydınız böyle yorumlar yapmazdınız.

Sanki sağlıklı bir insan dakikasında hamile kalıyor. Onun bile bir dengesi var yaratan isterse veriyor.

yani tabi ki öyle bir de kısmet bu işler. Benim de pek mümkün gözükmüyordu ama Zaten olmazmış diyip korunmayı bırakıp 3-5 ay böyle deneyelim derken oluvermiş kısmet işte.
bunu takıntı haline getirmek sürekli bununla yaşamak bunun üzerinden kin kusmak çok tehlikeli. Bir hayatımız olmalı çocuk ve evlilik dışında. Kendi hobilerimiz olmalı. Tabi ki üreme iç güdüsü diye bir şey var istiyor insan bazı kadın daha çok istiyor. Bir sıkıntı varsa tedavi olunur yine allaha bırakırsın. Çok insan da var hiç sıkıntı yokken olmuyor sebepsiz. Doktorların dediği tek şey kafaya takmayın bunu.

İyi de hanım efendi ben kendimi koruyorum siperlik mske dezenfektan kullanıyorum sosyal mesafeme dikkat ediyorum devlet bu bölümleri randavuya açtıysa suçlusu ben niyim ben covid olmamak onları sıkıntıya sokmamak için elimden geleni zaten yapıyorum.

Yıllarca teyzeme de aynısı dendi ne kadar isterseniz olmaz kendinizi başka şeylere yönlendirin diye. Onunla beraber bende çok üzüldüm mesela. Ama birin de doğurganlığına laf çarpmak.. be biliyim çok çirkin.

Kurallara uymayan bır hasta demıyorum kurallara uymayan sağlık çalışını koruyacam dıye bu pandemide nıye çocuk işlerine giriştin laflarına dönmüş pess. Empati sempati lafları havada uçuşuyor. Bunun neresi sempatı onu da pek anlamadım konuylada pek bu konunun bağlantısı yok dımı. Hasta tedavı gören ınsan nereye gidecek? O kadar saçma yorumlar var kı şaşkınlıkla okudum. Barı doğum yapıcak kadınlarada dıyın aman doğum yapmayın ne gerek var pandemideyiz falan ne acelesi var. Yav tedavıyı kafanıza göre kesıyorsunuz herhalde herkes haddını bılıp başka şeylere burnunu sokmasa keşke

Yapılan yorumları güzel çarpıtmışsınız ben merveyi yaptığı yorumlardan tanıyorum,yorumumda da hem kendisi hem de karşı taraf için riskli olabileceğini ve bunun bana göre keyfi olduğunu düşündüğümü söyledim.o da açıkladı zamanın daraldigini tedaviye baslamazsa daha sonrası için daha zor olabileceğini söyledi ve benim için konu kapandı ama idrak edemeyen tüm yorumları kendince okuyan ve çıkarım yapan insanlar konuyu uzattı

Ayrıca tekrar kendi üzerime alarak cevap vermek istiyorum sağlık çalışanının koruyacak herhangi bir yorum yapmadım,sadece merveyi değil günde yüzlerce belki binlerce insanın canını tehlikeye atıyor tabi ki şikayet edilmeli ve umarım cezasız da kalmamalı

Ben bır tek sızı değil herkesın yorumlarını okudum hatta arada yorumlarını beğendığım ınsanlar bıle farklı yerlere çekmiş. Bu yuzden sadece sıze ozel yazmadım. Ama çocuk tedavısı görmek keyfı bır durum değil yanı pandemı olsun olmasın hatta pandemı surecınde bu tedavıyı goruyorsa demek kı sıkıntılı durumu var demektir düz mantık

Sana soyle ornek vereyim. Saglik personeliyim ve serviste yatan bir teyze (coxugu hic olmamis) o an insafli halime denk gelip sevabina yikayayim dedim. Yasli amca da ucundan yardim etti. O gece ikisi de ateslendi. Ve biz pcr aldik. Ikisi de covid pozitif. Ben o iki kat maskeyi takmamis olsaydim suan coktan pozitiftim bende. 40 dk 1 metrekare yerde kaldim 2 covidli ile. Demem odur ki maske onemli

Allah sizden razı olsun ve sizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…