Maskesiz sağlk çalışanı benden kan aldı 🤦🏻‍♀️

Sana haksızsın demiyorum ben. Ama benim durumumda tedaviyi durdurmak doğru değil diye düşündüğümden devam ediyorum. Pko zorlaştırabilir ama elbette hamile kalabilirsin. Korunuyor musunuz risk almamak için?
Korunuyorum

184 sabimi arayıp şikayet edebilirsiniz ama keşke personelin adını soyadını öğrenseydiniz böyle sarı çizmeli mehmet ağa işi olmuş biraz.
Personelin adını bilmese de bu iş havada kalmaz diye düşünüyorum çünkü düzenli olarak ilaçların sayılıp son kullanma tarihleri kontrol edilmelidir

Çocuk tedavisi görüyorum salı günü de aşılamam var 20 gündür de sürekli gittim geldim. 3.5 sene zaman kaybı yaşamışız. Ocakta doğu anadoluya taşınaağım böyle bir imkanı olmayan bir ile. Bunun keyfi bir durumu olduğunu düşünmüyorum. Konu sahibi de aynı şekildeymiş. Kimse canını cebine koyup da gitmez. Evde sıcak yatağında çocuk yapan kadınlar bizleri anlayamaz. Böyle boş yapar.

Allah yardımcınız olsun.

Bu yorum beni benden aldı harikasınız, inşallah güzel sonuçlar alırsınız,ben evde sıcak yatağında çocuk yapan, boş gezenin boş kalfası, toplumsal fayda sağlamayan bir kadın olarak çok utandım!

Sıcak yatağında çocuk yapmak mı? Bu nasıl bir uslup bana uslubu bozuk diyenler sizi görse bi keşke.
Anne değilim. Bu yazdığınızı su sürecteki bozuk psikolojinize veriyorum.
Saygı görmek istiyorsanız saygı gösterin.

Kesinlikle, bu nasıl kafave üslup...verende vermeye de Allah. Allah sana nerede nasip edecegini bilemezsin ki? Rabbim herkese gonlundekini tez zamanda versin

Saygı göstermeyene neyin saygısını göstermemi bekliyorsunuz ki? Sanki keyfimizden virüs yoğunluğu olan bi tere gidiyormuşuz gibi konuşan bi insana ne anlatılabilir? Neyse uzatmaya gerek yok ben söyleyeceğimi söyledim herkes önce kendi üslubunu düzeltsin.

valla ben de tam tersini düşündüm. Karantina her yer kapalı. İş yerimde saçma sapan şeyler oluyor. Vardiyalı çalıştırılmaya başladım zorunlu olarak. Gece işe gitmek beni mahvetti. Ve bu krizi fırsata çevirmek için Korunmayı bıraktım. Yumurtlamamda sıkıntı vardı olmazsa tedaviye başlayacaktım. Hemen oldu neyse ki. Şimdi muhtemelen de pandemi sebebiyle ücretsiz izne gönderilicem böylece gebeliğimi evde geçirebilmiş olucam.
pandeminin de biteceği gerçekten pandemi varsa tabi. Bana göre çocuk yapmak için en mantıklı dönem.

zor bir süreçten geçiyorsunuz üzüldüm sizin adınıza. Gebelik, doğum çok zor bir süreç. Tedavi sürecinin stresi apayrıdır. Ama inşallah çocuğunuzu kucağınıza aldığınızda anlarsınız kimsenin laylaylom geçirmediğini.

Dışardaki insanları artık maske takın diye uyarmaktan bile korkuyoruz çünkü bu konuda şiddet haberleri de aldı başını gitti ama lütfen herkes markette kasiyer maske takmadiysa maskesini takmasini isteyin takmiyorsa alışveriş yapmayın,topli taşımaya binerken şoförde maske yoksa takmasini isteyin takmiyorsa binmeyin ve plakayı şikayet edin, güvenlikçi, sağlıkçı, bankacı herhangi hizmet aldığınız birisi bunu takmiyorsa uyarın ve devam ederse hemen sikayet edin hes uygulamasıyla.
Dışardaki binlerce insanı uyaramasak da hizmet aldığımız insanları bu şekilde uyarıp şikayet edelim ki tekrarlanmasın

Kesinlikle olmalı önce empati yoksunlarından başlanabilir mesela.
Bu empati mi yoksa Allahın imtihanına başkası üzerinden isyan etmek mi? Bun herkesin başına gelebilir kimsenin garantisi yok.ben en doğurganım demiyorum ama Benim teyzem yıllardır çocuksuz onun halini görseniz utanırdınız.gidin önce bi psikiyatriye.

Sanki sağlıklı bir insan dakikasında hamile kalıyor. Onun bile bir dengesi var yaratan isterse veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…