Maskesiz sağlk çalışanı benden kan aldı 🤦🏻‍♀️

Konuyla alakası yok ama cok sasırdım sen buralımıydın Merve bi de o hastane ye gitmeni önermem orası ve seka devlet kovid doluymuş ve bunlara rağmen nasıl bukadar rahat davranıyorlar anlamadım. Şikayet çi ol bence de

Hes'den ihbar ettim. Cimere de yazacağım. 184'ü de arayacağım. Yani gerçekten aklıma gelen tüm bedduaları da ettim bu arada. Ben Yalova'da yaşıyorum. Genetik test yaptırmam istendi en yakın orasıydı. Kayıt çarşamba yapıldı cuma 11'e kadar ana binada kan verin, bize tüpleri getirin dendi. Her yerden bi saçmalık akıyor.

Az önce de bankada işim vardı. Pandemi destek kredisi çektim. İnternet bankacılığı kullanabilmek için e-ticaret sözleşmesiydi sanırım doldurmam gerekti. Şube boştu. Gişedeki tamamen işlem yapası gelmediğinden beni bireysele yönlendirdi. Bireyseldeki çalışan gişe yoğun muydu diye sordu. Ben de hayır keyfiye gönderdiler dedim. Kadın sinirlendi. Belli etmek istemedi. Dedim şikayet edeyim mi bugün günümdeyim. O da çok sevinirim bi ufak müdüre çıtlatırsanız dedi. Dedim köpürtürüm bile. Onu da şikayet ettim müdüre.

Gelsin sıradaki.

Yapacak bir şey yok. Şikayet etsen ne olacak nasıl bir yaptırım uygulayacaklar ki? Sen orda maskesiz kan vermem deseydin seninle inatlaşıp işini yokuşa da sürebilirdi. Bu maskesizlerden gına geldi artık

Cimer'e yaz diyeceğim ama orada da hiç bir şeyin sonuçlandığını görmedim.
ben de böyle düşünüyordum hep ama geçenlerde bizim binada aslında çok büyük bir olay olmadığı belediye ile çözülebilecek olduğu halde birinin cimere yazdığını öğrendim, gelen görevli de benim kapımı çaldı şaşırdım açıkçası.

merve sağlık bakanlığına ben de daha önce şikayette bulundum ve sonuç aldım.

Belki Corona geçirmiştir artık virüs yaymam diye düşünüyordur Bende solunum hastalıklarına gitmiştim eğitim araştırma Hastanesi'ne. Maske takmayan çok görevli görüp baya sasirmistim.

Benim eşime önceki çalıştığı yerden bir adet dezenfekten vermişler.
Böyle spreydi.
Oda bana verdi.
Elime sıkıyorum falan.
Bir hafta sonra uyandım ellerim şişmiş, yüzüğüm parmağıma olmuyor falan.
Sonra aşırı derece de soyulmaya başladı falan.
Deterjana alerjim yok ama anlamadım.
Aklıma dezenfekten geldi.
Bana verdikleri o şişenin üstüne başka bir etiket yapıştırmışlar.
Etiketi kaldırıyorsun altında yazan şey şu " ayak ve ayakkabı kokularını gidermek için sprey "
Üstüne dezenfekten etiketi yapıştırıp piyasaya sürülmüş ve satılıyormuş.
Fotoğraflarını çektim, açıklayıcı şekilde Cimer'e yazdım.
Sadece arayıp olayı sorup kapattılar bu kadar.
O ürün hala piyasada satılıyor.

Cimere şikayet edin,mutlaka sonuç alırsınız.

Bir anlık dalgınlıkla unutmuş olabilir. Bir sağlık çalışanının bilerek takmamazlık edeceğini düşünmüyorum. Arkasından koşturmak yerine o an uyarsaydınız keşke. Hem sizden risksiz bir şekilde kan almış olurdu hem bu kadar uğraşmazdınız. Şimdi şikayet etseniz de nasıl kanıtlayacaksınız ki? Adını bile bilmiyorsunuz.

Mümkün mü bunu bu dönemde unutmak? Nerde ne zaman unutmuştur tahmininizce ona göre rahatlayayım.

Cimere de yazdım. Hem Sağlık Bakanlığı'nı seçtim hem de Kocaeli Valiliği'ni. 2 kez gönderdim.
184 biz şikayet hattı değiliz dedi ama bir dilekçe yazdık beraber bildireceğini söyledi bana çalışan. Hatta o ara telefon kesildi 184 beni geri aradı.

Ayrıca uyarmamak şok haliyle aptallığıma geldi. Ama uyarıyla uygulamaya geçilmesi gereken bir şey değil. O kadının o maskeyi artık yüzünde unutur hale gelmesi lazım eve gittiğinde bile.

Canım benzer bir şey dun başıma geldi hemen 184 saglik bakanligini aradım ihbar ve sikayet için ama maalesef yeni genelge ile bir süre corona dolayisi ile hemşire ve doktor şikayeti alınması durdurulmuş coronadan dolayı. Dedim virüs var diye böyle insanlık dışı durumlara göz mü yumalim? İlerde sikayet durumu tekrar başlarsa bildirirsiniz dedi yani ondan bu kadar rahatlar

Neyse ki benim aradığım kişi yazdı bi şeyler bilgisayarda takır tukur. Ben ileteceğine inanmak istiyorum. Hatta telefon kesildi geri aradı. İsminizle mi bunu bildirmek istersiniz isimsiz mi dedi. Ben de ismim bilinsin dedim.

Açık konuşayım sanmam seni telkin etmek için alıyorum kaydı demiş olabilir su sıra hemşire ler yüzümüze tükürseler de hakkımız yokmuş ses etmeye. Corona var diye ohal ilan edilmiş halka denmese de bi nevi askeri düzen gibi düşün kadin carladi bana Ben de susmadım ama maalesef sonra sikayet edemedim kimseye

Ama geri araması? Açık şikayet mi diye sorması? İnanmak istiyorum. Bilmiyorum. Keşke show habere filan düşseydik kavga etseydim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…