Zaten birçoğumuzun endişesi bu, pandemi başlangıcından beri ben ölmekten korkmuyorum yazdım korona topiklerine, derdim bana bulaşması değil bulaşırsa kızıma ve eşime de bulaştıracağım veya bilmeden temas ettiğim yaşlı birine, belki kronik hastalığı olan bir insana bulaşacak benden, onun vicdan yükünü taşıyamam, bazı insanlar bu boyutunu nasıl göz ardı ediyor, toplaşıyor düğün dernek geziyor, maskesiz dolanıyor anlamıyorum o yüzdenAllah korusun hepimizi. Hastalanmaktan çok bulaştırmaktan korkuyorum. Her sabah yumuşatıcı kokluyorum kendimce test yapıyorum.
Şahsen cimer hiç bi sorunu çözmüyor ben 1 ay oldu şikayetimi belirteli adamlar görüyo belkide uğraşmak istemiyor kimi kime şikayet etsek sanki biz suçlu oluyoruz anlamış değilimCimer'e yaz diyeceğim ama orada da hiç bir şeyin sonuçlandığını görmedim.
Şahsen cimer hiç bi sorunu çözmüyor ben 1 ay oldu şikayetimi belirteli adamlar görüyo belkide uğraşmak istemiyor kimi kime şikayet etsek sanki biz suçlu oluyoruz anlamış değilim
Sizin gibi düşünen ve davrananlar yüzünden bu virüs zor biter. Hep bahane bunlar ve lütfen insanların hassas olduğu konularda böyle açıklamalar yapmayın. Sadece tepki toplarsınız.inaniyorum tabiki oyle bisey kastetmemistim. yasadigim yerde maske takma zorunlulugu yok takmak isteyen takiyor calistigim yerde takmamam gerektigini soyledi bir cok doktorla gorustum ve hepsi bu kanida bileyerek isteyerek yaptigim birsey degil yani emin olabilirsiniz bu yuzdende calismama gibi bi sansim yok cunku sunabilecegim bi gerekce yok is yerim bi sorun olarak gormuyor. ve calistigim alanda zaten kimseyle yakin temas icinde degilim cam koruyuclarimiz var arada gorusmeleri bu sekilde yapiyoruz. is disinda zaten hic bi yere gitmiyorum
Hastalığınız ne?inaniyorum tabiki oyle bisey kastetmemistim. yasadigim yerde maske takma zorunlulugu yok takmak isteyen takiyor calistigim yerde takmamam gerektigini soyledi bir cok doktorla gorustum ve hepsi bu kanida bileyerek isteyerek yaptigim birsey degil yani emin olabilirsiniz bu yuzdende calismama gibi bi sansim yok cunku sunabilecegim bi gerekce yok is yerim bi sorun olarak gormuyor. ve calistigim alanda zaten kimseyle yakin temas icinde degilim cam koruyuclarimiz var arada gorusmeleri bu sekilde yapiyoruz. is disinda zaten hic bi yere gitmiyorum
Hanım efendi siperlik takın maske takamıyorsanız.Acaba saglik sorunu oldugu icin takmamis olabilir mi? Bende saglik sektorunde calisiyorum ve maske takmiyorum saglik sebebinden dolayi. Bende cok zorlandim insanlar yuzunden cunku hem cok kotu bakislari vardi hemde cok laf yedim bazi insanlardan. Ama kimse acaba neden takmiyor diye dusunmuyor direkt onyargiyla kotu davraniyorlar. Ben cozumu yakama saglik sebebinden dolayi maske takamiyorum mesaji yazmakta buldum, artik ise yariyor. Endisenizi anliyorum tabiki ama belki bi sebebi vardir...
Gafası acıyosa? Doktor uf olursun dediyse.Hanım efendi siperlik takın maske takamıyorsanız.
Ya virüsten değil ama bakteriden öldürecekler bizi.Bugün eşim muayene oldu doktor muayene edecekken takmış maskeyi odada maskesiz oturuyordu eşimin sıkıntisini dinlerken kan alım yerlerinde hiç birinde eldiven yoktu
Getirilen idrar tuplerini koyup bir de o elle kimlik istiyorlar
Bende hastaligınızı çok merak ettim ne acaba ?Acaba saglik sorunu oldugu icin takmamis olabilir mi? Bende saglik sektorunde calisiyorum ve maske takmiyorum saglik sebebinden dolayi. Bende cok zorlandim insanlar yuzunden cunku hem cok kotu bakislari vardi hemde cok laf yedim bazi insanlardan. Ama kimse acaba neden takmiyor diye dusunmuyor direkt onyargiyla kotu davraniyorlar. Ben cozumu yakama saglik sebebinden dolayi maske takamiyorum mesaji yazmakta buldum, artik ise yariyor. Endisenizi anliyorum tabiki ama belki bi sebebi vardir...
Gerçekten bi kenarda durup bakınca insan eksikleri görüyor ...daha berbati da var çöp poşeti ne topladılar labaratuvara gidecek olan kan ve idrarlari pat pat attı temizlikçi çöp posetine ...Ya virüsten değil ama bakteriden öldürecekler bizi.
Tesadüfen yaşıyoruz.Gerçekten bi kenarda durup bakınca insan eksikleri görüyor ...daha berbati da var çöp poşeti ne topladılar labaratuvara gidecek olan kan ve idrarlari pat pat attı temizlikçi çöp posetine ...
Eşim ya idrar patlarsa dedi poşetle bişey de attılar çünkü içine ...eşim öyle deyince kendinden bayağı uzakta tuttu poşeti ..
Onları geçtim de inşallah labaratuvar çalışanlarına bişey olmaz
Tansiyon ölçerken bile eldiven takardim ben insanlarin bu rahatligi beni deli ediyorYa virüsten değil ama bakteriden öldürecekler bizi.
Yazdım bir şeyler. İnşallah halledilir.Ben bugüne kadar her şeyi CIMER ile çözüme kavuşturabildim. Bence burada anlattığınız tüm detayları dilekçe diliyle anlatın. Kabul edilemez bir sorumsuzluk.
Bir keresinde bir kamu dairesinde istediğim evrak için bulunamadı dediler. Bir güzel yazdım oradaki X Hanım bana bu konuda bilgi veremedi, bulamadığını söyledi şeklinde. Cimer yetkili kurum ve birime ulaştırdı yazımı ve oradan bana istediğiniz evrak ektedir diye bir cevap geldi altında da X Hanımın ismi vardı, o yazmış cevabı.Yazdım bir şeyler. İnşallah halledilir.
Gittik de umursanmadık hasta haklarında. Bakalım bana ne şekilde dönüş olacak olursa.Bir keresinde bir kamu dairesinde istediğim evrak için bulunamadı dediler. Bir güzel yazdım oradaki X Hanım bana bu konuda bilgi veremedi, bulamadığını söyledi şeklinde. Cimer yetkili kurum ve birime ulaştırdı yazımı ve oradan bana istediğiniz evrak ektedir diye bir cevap geldi altında da X Hanımın ismi vardı, o yazmış cevabı.İlla ki dikkate alınır, o an yapılması gerekeni de yapmışsınız hasta hakları birimine giderek zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?