Maskesiz sağlk çalışanı benden kan aldı 🤦🏻‍♀️

Allah korusun hepimizi. Hastalanmaktan çok bulaştırmaktan korkuyorum. Her sabah yumuşatıcı kokluyorum kendimce test yapıyorum.
Zaten birçoğumuzun endişesi bu, pandemi başlangıcından beri ben ölmekten korkmuyorum yazdım korona topiklerine, derdim bana bulaşması değil bulaşırsa kızıma ve eşime de bulaştıracağım veya bilmeden temas ettiğim yaşlı birine, belki kronik hastalığı olan bir insana bulaşacak benden, onun vicdan yükünü taşıyamam, bazı insanlar bu boyutunu nasıl göz ardı ediyor, toplaşıyor düğün dernek geziyor, maskesiz dolanıyor anlamıyorum o yüzden

Sizin gibi düşünen ve davrananlar yüzünden bu virüs zor biter. Hep bahane bunlar ve lütfen insanların hassas olduğu konularda böyle açıklamalar yapmayın. Sadece tepki toplarsınız.

Hastalığınız ne?

Hanım efendi siperlik takın maske takamıyorsanız.

Bugün eşim muayene oldu doktor muayene edecekken takmış maskeyi ...odada maskesiz oturuyordu eşimin sıkıntisini dinlerken ...kan alım yerlerinde hiç bir görevli de eldiven yoktu...

Getirilen idrar tuplerini koyup bir de o elle kimlik istiyorlar

Ya virüsten değil ama bakteriden öldürecekler bizi.

Bende hastaligınızı çok merak ettim ne acaba ?
Bi de niye çalışmak zorundasiniz ?
Istifa edin mesela çok hastaysanız

Ya virüsten değil ama bakteriden öldürecekler bizi.
Gerçekten bi kenarda durup bakınca insan eksikleri görüyor ...daha berbati da var çöp poşeti ne topladılar labaratuvara gidecek olan kan ve idrarlari pat pat attı temizlikçi çöp posetine ...

Eşim ya idrar patlarsa dedi poşetle bişey de attılar çünkü içine ...eşim öyle deyince kendinden bayağı uzakta tuttu poşeti ..

Onları geçtim de inşallah labaratuvar çalışanlarına bişey olmaz

Tesadüfen yaşıyoruz.

Doğru olanı yapmışsınız, şikayet etme uygulaması da vardı ordanda bildirin. Kimi kime şikayet edeceksin ki diyesim geliyo, bunu sağlık çalışanı yapıyor sokaktaki vatandaşa para cezası veriliyor.

Yazdım bir şeyler. İnşallah halledilir.
Bir keresinde bir kamu dairesinde istediğim evrak için bulunamadı dediler. Bir güzel yazdım oradaki X Hanım bana bu konuda bilgi veremedi, bulamadığını söyledi şeklinde. Cimer yetkili kurum ve birime ulaştırdı yazımı ve oradan bana istediğiniz evrak ektedir diye bir cevap geldi altında da X Hanımın ismi vardı, o yazmış cevabı. İlla ki dikkate alınır, o an yapılması gerekeni de yapmışsınız hasta hakları birimine giderek zaten.

Bunlari o kdina soyliycektiniz burda simdi konu acmaniz kan aldirmaniz falan cok gereksiz. Zaten kani vermissiniz degilmi. Vermeycektiniz yani birde uyari

Gittik de umursanmadık hasta haklarında. Bakalım bana ne şekilde dönüş olacak olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…