Maskesiz sağlk çalışanı benden kan aldı 🤦🏻‍♀️

182 yi ara sikayet et canim

Ya yukarda dediler ya bi savunma verse bile kâr şu an.
Ben bi kadın doğum uzmanına bekar iken pko tedavisi için gittim adam iceri aynı anda dört hasta aldı sen bekle diyo arkada birinden parça alıyor ben de oradayım ayrıca uc kişi daha var sonra geliyor senin neyin var falan böyle iğrenç bi ortam sikayet ettim her yere yazdım gram bi şey olmadı o yüzden kaldı ki buna bi şey yapsınlar ama umarım yazarlar bıktım artık bu devlet kapısında olanların bana hiç bir şey olmaz tavrından ki olmuyor da ondan devlet kapılarında böyle sefillik çekiyor halk çünkü hakkini savunan ve yer yok hiç bir şey olmuyor

HES uygulaması ya da acikkapi.gov.tr. Yalnız pandemi sürecinde bir çalışan olduğum için şunu söyleyeyim, HES uygulamasından gelen ihbarlar nedense saatler sonra ya da ertesi gün sistemimize düşüyor. İhbar mahiyetinde şikayet edeceksen 112’yi ara mutlaka.

Acaba saglik sorunu oldugu icin takmamis olabilir mi? Bende saglik sektorunde calisiyorum ve maske takmiyorum saglik sebebinden dolayi. Bende cok zorlandim insanlar yuzunden cunku hem cok kotu bakislari vardi hemde cok laf yedim bazi insanlardan. Ama kimse acaba neden takmiyor diye dusunmuyor direkt onyargiyla kotu davraniyorlar. Ben cozumu yakama saglik sebebinden dolayi maske takamiyorum mesaji yazmakta buldum, artik ise yariyor. Endisenizi anliyorum tabiki ama belki bi sebebi vardir...

Şaka dimi? Inşallah şakadır

Bu vesileyle bir uyarı da benden gelsin, dün akşam haberlerinde izledim pandemi sebebiyle dezenfektan ve kolonya kullanımımız arttığından sahtekarlar türemeye başlamış, içine metil alkol konulan, ciddi sağlık sorunlarına yol açan sahte kolonyalar üretenler varmış, aman diyeyim lütfen kolonya ve dezenfektan alırken bilindik yerlerden bilinen markaları alın.

merve geçmiş olsun, maalesef bu virüs yüzünden hepimiz kendi önlemimizi almak zorundayız, birebir insan temaslı yerlere gideceksek maske siperlik eldiven robocop gibi hazırlanıp gitmek gerekecek, hastanelerde virüs yükü fazla diye Mart'tan beri kontrol amaçlı dahi gitmiyorum ama zorunlu olanlar çok dikkat etmeli

Hanımefendi inşallah kafanız güzeldir bunları yazarken. Maske takamıyorsanız çalışmayın. Ben asla burnumu kullanmıyorum bu aylarda kemik var artı alerji var. Maskenin içinde nefes alabilmek için verdiğim çabayı görseniz oturur ağlarsınız. Evim bakkalla bitişik maskesiz çıkmıyorum elimde dezenfetanımla ekmak alıp geliyorum. Sizin gibilere de hakkımı gram helal etmiyorum. Siz şimdi virüse filan da inanmıyorsunuzdur belki de...

Çok haklısın Mune.
Aman temiz olalım, dezenfekten kullanalım derken sağlığımdan oluyordum.
3-5 lira fazla olsun ama bilindik marka olsun.
Ben zaten deterjanı falan hiç ucuz almam, bilindik markaları alırım.
Parası fazla olsa da güvenilir markadır.

Sizin gibiler yüzünden bu virüs hala bitmedi.
Bir de sağlık çalışanayım diyorsun.
Bravo sana.
Örnek olman gerekirken, maske takmıyorum diyorsun!
Ayakta alkışlıyorum seni.
Sizin gibiler yüzünden biz maskeliyiz, dünya bu halde!

İnsanlar endişeleri yüzünden su gibi dezenfektan ve kolonya kullanıyor haklılar korkuyorlar, bu da bütçelerine artı maliyet demek, ister istemez uygun fiyatlılara yöneliyorlar ve maalesef fırsatçılar bu durumdan yararlanmak için insanların sağlığını hiçe sayarak öldürebilecek kadar tehlikeli ürünleri piyasaya sürüyor.

İnsan düşmanı vicdan yoksunu tipler para kazanmak için halkın korkularından bile yararlanıyor ya Allah onları bildiği gibi yapsın

Almak için neye elimizi atarsak bir hile hurda bunlar arasında bu kadar sağlıklıyız valla buna da şükür.

Ve ben kaliteli sandıklarımızın da bazılarının böyle olabileceğini düşünüyorum.

Evet ya inan etiketi bir kaldırdım altında " ayak ve ayakkabı için sprey " yazısını görünce beynimden vurulmuşa döndüm.
Bu kadar kötü kalpli olmamalı insanlar

Ve ben kaliteli sandıklarımızın da bazılarının böyle olabileceğini düşünüyorum.
İnce eleyip sık dokumak gerekiyor, misal ben pandemi süreci başlangıcında bidonlarla kolonya, kutu kutu dezenfektan aldım sonra mune ne yapıyorsun dedim, su ve sabun kafi.

Gıdalarda da elimden gelen dikkati gösteriyorum, gerisi kaliteli adı altında ürünleri imal edenlerin vicdanına kalmış.

Birde bol bol sirke .
Her şeye kullanıyorum ben harika bir ürün.

Allah korusun hepimizi. Hastalanmaktan çok bulaştırmaktan korkuyorum. Her sabah yumuşatıcı kokluyorum kendimce test yapıyorum.

inaniyorum tabiki oyle bisey kastetmemistim. yasadigim yerde maske takma zorunlulugu yok takmak isteyen takiyor calistigim yerde takmamam gerektigini soyledi bir cok doktorla gorustum ve hepsi bu kanida bileyerek isteyerek yaptigim birsey degil yani emin olabilirsiniz bu yuzdende calismama gibi bi sansim yok cunku sunabilecegim bi gerekce yok is yerim bi sorun olarak gormuyor. ve calistigim alanda zaten kimseyle yakin temas icinde degilim cam koruyuclarimiz var arada gorusmeleri bu sekilde yapiyoruz. is disinda zaten hic bi yere gitmiyorum

Cimer'e yaz diyeceğim ama orada da hiç bir şeyin sonuçlandığını görmedim.
Saglik calisaniyim, cimer e yazilan her sey bizzat yazi olarak bashekimlige ordan da ilgili kişiye geliyor aciklama bekleniyor ve oyle yada boyle sonuclaniyor.

Ama sunu da eklemem gerekir gelen sikayetlerin %80i aptal saptal cahillik abideleri.

Tabiki konu sahibi hakli, tek lafim yok sikayet edebilirsiniz cimer e, geregi yapilacaktir

Benim şikayetim de gayet ciddi ve sağlık üzerine bir konuydu ama öyle kaldı.
Ben yaşadığımı anlatıyorum gerisini bilemem :)

Yasadiginiz yer mars mi? Biz turkiyede yasiyoruz ve burada zorunlu lutfen boyle seyler yazip maske takmamayi normallestirmeyin. Yazdığınız hic bir sebep maske takmamanizi hakli cikarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…