- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
- 63
Böyle çocuklarının büyüdüğünü ve yeni bir aile kurduğunu kabul edemeyen insanlara o kadar sinirleniyorum ki. Beraber yersek ruh sağlığımı korumak için edeceğim psikolog masrafı ettiğimiz tasarruftan daha fazla ediyor, diyeceksin aslında.Kv ayni binadan resmen kendi ic dunyamda kactim ve tasindik. Cunku iki sene bikmadan usanmadan yemekleri her aksam beraber yemek istedi kv. Ve daha ne sorunlar ne sorunlar. Gecen gun konusu gecti neymis iste beraber yenilse bizim masrafimiz az olurmus yok komsusu ogluyla geliniyle bir yiyecekmis her aksam ogullari masraf yapmasjn diye :)) ilk tasindik yemegi orda yemeye başlamıştık yahu diyorumki bugunde cayi evde icecegiz anne dizim var diyorum bana niyeee burda tv yokmu diyo :))) böyle böyle biktirdi bu konuda. Zaten tek degil evinde colugu cocugu var aytica kayinpederim var hani yanliz biri degil. Konuyu acmamin sebebi inanin sizinle paylasasim geldi . Tamam iyi niyetlidir belki icinde ama bana jarsi hic oyle degildi orda. İste yemek zaten pisiyomusta bizde gidip.irda yiyecekmisiZ o bile yalan cunkuy hep yardima bekledi gitmesem ya babami ya torununu kapima yollardi yada msj atardi yardim etmem icin. Neyse gerçekten gunahada girmek istemiyorum hepimiz olecegiz birgün . Ama kimsenin kalbini kirmak istemedikce herkes zorluyor sabir deniyor resmen