Yok estağfurullahElbettr öyle. Bahsedilen olay için konuşuyoruz şu an. Aslında konu sahibinin olayı farklı sabote etmiş olmayalım. Kusura bakma konu sahibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok estağfurullahElbettr öyle. Bahsedilen olay için konuşuyoruz şu an. Aslında konu sahibinin olayı farklı sabote etmiş olmayalım. Kusura bakma konu sahibi
Yok arkadaşım tek falan degil öyle olsa hadi bi yerde anlarim bizde yaslanacagiz derim. Ama onlar kalabalik 5 kisilik aile zaten. Benimde çocuklar esim. Her gun niye orda yiyecegim ve buna mecbur tutuluyorum kv tarafindan tasindim.kurtuldum evetkendiniz bir ailesiniz coluklu cocuklu. onlar kalabalik bir aile.. ben sandim ki siz iki kisisiniz kv de tek veya en fazla kp var.. herkes kendi basina bir aileymis. dipdibe olmanin alemi ne.. orada yiyoruz diye hic mi alisveris yapmayacaksiniz evinize? aman neyse gecmis olsun kurtulmussunuz.
Esime ben sana evet dedim kusura bakma boyle olcaksa bosanalim dedim net konustum. O sekilde tasindik ha esimde beni hakli buluyordu zaten her gun orda yemek yenmez oyle olmaz dedi bana. Ama haftada uc gun gitsek olur mu dedi :))) gorev gibi yaniGelini ayri eve oturtmayacakti o zaman. Belki canin kahvalti isteyecek, pratik seyler isteyecek. Mecbur musun baskasinin yemegini yemeye
Siz zaten kırmak istemediginiz için orda yemek yemeye devam ediyorsunuz bence net olun biz artık evde yiyelim diyin ne derse desin susmayın dünyanın sonu değil elbet alışacak siz gitmedikten snra yemeğe ne yapabilir ki kırılacak biseyde yok yemek masrafı olmasa o para kenardami duruyor sanki illa gidiyor diyin taktikleri bunaltıcı bnm kv de ilk evlendigimde orda kalalım istiyordu ciddi anlamda düğün borcu oduyorduk bı kere sizin eve gitmenize daha çok var dedi bende kayış koptu burayada fazla alıyorsunuz sonuçta iki tabak yemek fazla pissin diye anneme söylerim pazar parası alırım destekte bulunurlar evimizde yer içeriz dedim dondu kaldı snra evimize gittikKv ayni binadan resmen kendi ic dunyamda kactim ve tasindik. Cunku iki sene bikmadan usanmadan yemekleri her aksam beraber yemek istedi kv. Ve daha ne sorunlar ne sorunlar. Gecen gun konusu gecti neymis iste beraber yenilse bizim masrafimiz az olurmus yok komsusu ogluyla geliniyle bir yiyecekmis her aksam ogullari masraf yapmasjn diye :)) ilk tasindik yemegi orda yemeye başlamıştık yahu diyorumki bugunde cayi evde icecegiz anne dizim var diyorum bana niyeee burda tv yokmu diyo :))) böyle böyle biktirdi bu konuda. Zaten tek degil evinde colugu cocugu var aytica kayinpederim var hani yanliz biri degil. Konuyu acmamin sebebi inanin sizinle paylasasim geldi . Tamam iyi niyetlidir belki icinde ama bana jarsi hic oyle degildi orda. İste yemek zaten pisiyomusta bizde gidip.irda yiyecekmisiZ o bile yalan cunkuy hep yardima bekledi gitmesem ya babami ya torununu kapima yollardi yada msj atardi yardim etmem icin. Neyse gerçekten gunahada girmek istemiyorum hepimiz olecegiz birgün . Ama kimsenin kalbini kirmak istemedikce herkes zorluyor sabir deniyor resmen
Hayır eşi ve cocugu var bide kızı sürekli kendisinde zaten evli olmasna rgmenTEk.mi.kayinvalideniz
Ben sizin tam o eve ilk taşıdığınız zamandan biliyorum konunuzu biliyosanız yapacaksınız gitmek istemiyosaniz gitmeyin tabi sizin kararinizKonumu iyi oku ben gitmek istemiyorum o ısrar ediyor diyorum. Ben niye iki kisiye yemek hazırlama varken gidip hergun orda 10 kisiye yemek hazirlayayim hergun. Haftada bir iki gittiğim de tabiki de yardim ediyorum bana hizmet mi etsin koca kadin hem
Yok artik yahu ayniyiz iste. Bana da teklif etti kv bunu daha genis ev var dublex altta biz duralim ustte siz durun dedi ben şok oldum.... Ama esim hayir dedi zaten. Teklif etmesi acayibime gitmişti onlarinda kayinpeder kayinvalide cocuklari yani kaynim vs.. dusun yani bu sekilde olcazHayır eşi ve cocugu var bide kızı sürekli kendisinde zaten evli olmasna rgmen
Ha ha super fikirmis boyle desem birdaha cagirmazdi belkiii :)Yemekleri ben yapmıcaksam bulaşıkları ben yıkamıcaksam her gün beraber yiyebiliriz çok memnun olurum![]()
Çağırdığın için çok teşekkürler annecim böyle çok iyi oluyor bizim için de gerçekten hem maddi anlamda karlıyız hem de hiç yorulmuyorum. Gelinini de ne çok düşünüyorsun sağol valla ellerine sağlık bitanesin sen diyip yemekten sonra da vınnn evine kaçHa ha super fikirmis boyle desem birdaha cagirmazdi belkiii :)
Bence çok seviyor sizi. Sevmese bu kadar yanında olmanızı istemez. Ayrıca siz de kayınvalidenizi seviyorsunuz gibi. Çünkü yazarken bile cümlelerinizi çok özenli seçmişsiniz. Bence güzel güzel konuşup, derdinizi anlatırsanız anlayışla karşılar siziAhhh keske sizinkiler gibi olsa. Okadar israrci birisi ki kv hem yemekleri beraber yiyelim nasilsa burda pisiyor diyor ama mutlaka yardima bekler kucuk cocuklarim var ben orda onlami ugrascam zaten kalabalık sayilirlar kendileri de. Yok tasindik kurtuldum. Ama akillari haala beraber yeme icmede malesef. Mesela ordayken gitmemeye calisirdim surat asardi haftada iki gun gitsem diger gunlerde beklerdi gitmemi bir gun gitmsem ertesi gunu nerlerdesiniz siz dun niye gelmediniz diyodu :). Simdi diyemez tasindik cunku sukur
Şaka mi bu :))) saol yinede yorumun icinBence çok seviyor sizi. Sevmese bu kadar yanında olmanızı istemez. Ayrıca siz de kayınvalidenizi seviyorsunuz gibi. Çünkü yazarken bile cümlelerinizi çok özenli seçmişsiniz. Bence güzel güzel konuşup, derdinizi anlatırsanız anlayışla karşılar sizi![]()
Gerçekten ben öyle hissettim. İnsan sevmediği, hoşlanmadığı birini evinde neden istesin?Şaka mi bu :))) saol yinede yorumun icin
Aynen bizimkide dublex ve üst katta siz oturun diyo resmen düşüncesizlikYok artik yahu ayniyiz iste. Bana da teklif etti kv bunu daha genis ev var dublex altta biz duralim ustte siz durun dedi ben şok oldum.... Ama esim hayir dedi zaten. Teklif etmesi acayibime gitmişti onlarinda kayinpeder kayinvalide cocuklari yani kaynim vs.. dusun yani bu sekilde olcaz
:))) Pes vallaAynen bizimkide dublex ve üst katta siz oturun diyo resmen düşüncesizlik
Allah daimi eylesin inşallahEvet çok iyi anlaşıyoruz alışılmışın, dışında ama annem, abimin eşi ve ben sürekli bir sohbet, muhabbet içindeyiz![]()
Gerçekten ben öyle hissettim. İnsan sevmediği, hoşlanmadığı birini evinde neden istesin?