Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dişlerimi felaket derecede sıkıyorum. Masseter botoks diş sıkmayı önlüyormuş.Ancak araştırdığımda çok olumsuz yorum okudum. Diş sıkmaya bu şekilde çözüm bulan var mı?
Kalici bir cözüm degil, devamli düzenli bir sekilde yaptirmak gerekiyor. Onun yerine doktorunuza danisarak Magnezyum Sitrate formu alin kaslarinizi gevsetir.
4 -6 ay aralıklarla 3 seans yaptırdım gayet memnunum 2. Seanstan sonra diş sıkmalarım azalmıstı3 seans ıle daha uzun surelı olacagı ve çene hattının da belırgınlesecegi için 3 seansa tamamladım
Ben hamilelikten önce yaptırıyordum. Ama kalıcı bir şey değil. Yine de benim gittiğim yerde doktorun yaptığı botoks 6-8 ay sürüyor. İlk yaptırdığımda 3-4 ay sürüyordu.
Dişlerimi felaket derecede sıkıyorum. Masseter botoks diş sıkmayı önlüyormuş.Ancak araştırdığımda çok olumsuz yorum okudum. Diş sıkmaya bu şekilde çözüm bulan var mı?
Merhaba,diş sıkma probleminiz varsa ya geceleri dişlerinize aparat takıp yatmalısınız ,ya da çiğneme kasınıza botoks yaptırmalısınız.Çünkü aksi takdirde şimdilik geçici olan ağrılarınız zamanla artar ve dişlerin sıkılmasına bağlı çene ekleminde dejeneratif değişiklikler gelişir.Bu eklem problemi de günümüzde tedavi dilemiyor olduğundan,kalıcı ağrılarınız meydana gelir..Masseter botoksunun hiçbir sakıncası yoktur.Hastalarıma ve kızıma uyguluyorum,çok iyi sonuçlar alıyorum.Zaten bazen de bir ya da birkaç uygulama ile alışkanlığınız kayboluyor ve tamamen kurtuluyorsunuz,bazen de 6-8 ay ara ile tekrarlamak gerekiyor.www. dan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.