Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Pelin Rabia'dan daha iyi bence. Rabia kadroya girdiğinden beri kendini hiç gösteremedi ki, ben şaşkınlık içinde izliyordum Rabia'yı. Oysa çok istemiştim kadroya girmesini.
Aslında hiçbiri kötü değilO kadar kişi arasından seçildiler.Ama çok daha iyileri olunca onlar geri planda kalıyor

o saçlar sakallar, kollardaki kıllar
ya ben yiyemem
izlerken bile çoğu zaman içim kaldırmıyor.
bu çiğköfte ya çok yoğurmalı mıncıklamalı.

O ses pelinden mi çıkmış

Bu arada emre icin kizim anne ben ona kiyamiyorum hep aglamis gibi gozleri diyor Emre biz

Sergen bu profesyonellikten uzak halleri bir şefe yakışacak şekilde mi Allah aşkına? Şefler bunu uyarmalıyken Burcuya laf söylüyorlar. Kadına üzüldüm şimdi. Ama yalandan ağlamaya çalışıyor gibi geldi bilemedim şimdi

Burcu neden ağladı ? Kaçırdım orayı. Yasak elmayı izliyordum ne bölümdü yaaa

Sergenin yaptığı saçmalık zaten de. Burcu o azarı bence çoktan hak etti. Çünkü sürekli aynı şeyi yapıyor. O çenesi bir türlü kapanmıyor.

İlk haftalar hiç sevmezdim de galiba şimdi üzülüyorum yav
Ben hiç üzülmüyorum açıkçası, en baştan beri insanları yordu artık. Bak Eren ona en güzel cevabı , hep aynı cevabı verdi hiiç şaşmadı, yorum dahi yapmadı çünkü Burcuyu iyi tanımış. Burcu susmuyor

Yalnız sergen bana bugün papağan katili Murat'ı hatırlattı. O da son haftalarında böyle deli etmişti kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…