- 18 Aralık 2009
- 6.532
- 7.958
- 773
- Konu Sahibi ruhsuzbirbeybii
Başkasının fotoğrafıyla üyelik açmış bi de hapse tıkılsa da aklı başına gelse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu ben yapacaktım ya
ChatGPT'ye mi sordun?Soğuk bir duş alın veya biraz egzersiz iyi gelir. Ve orgazm olamadığınız, hoşunuza gitmeyen sevişmelerden uzak durun.
Ve hayır, ağrı sadece erkeklerde olmaz. Kadınlarda da ağrı olabiliyor. Duymamış olabilirsiniz ama aslında oldukça yaygın bir durumdur. Blue Vulva veya Blue Clit olarak biliniyor. Yüksek bir cinsel baskı hissettiniz ama bir türlü orgazm olamadınız, o zaman ortaya çıkan bir durum.
Erkeklerde de aynı şekil işliyor bu olay, kadınlarda da. Ciddi bir hastalık değil, tedavisi basit. Soğuk duş, biraz spor halleder. Ve dediğim gibi haz anlamadığınız sevişmelere devam etmeyiniz.![]()
Chat kullanmıyorum. Yaşadığım bir şey olduğu için araştırıp öğrenmiştim. Kadınlarında ağrı çektiğini bilmek için chat'e sormaya da gerek yok fikrimce.ChatGPT'ye mi sordun?![]()
Saygı duydum, Blue Vulvayı genelde tıbbi terim olarak kullanırlar.Soğuk bir duş alın veya biraz egzersiz iyi gelir. Ve orgazm olamadığınız, hoşunuza gitmeyen sevişmelerden uzak durun.
Ve hayır, ağrı sadece erkeklerde olmaz. Kadınlarda da ağrı olabiliyor. Duymamış olabilirsiniz ama aslında oldukça yaygın bir durumdur. Blue Vulva veya Blue Clit olarak biliniyor. Yüksek bir cinsel baskı hissettiniz ama bir türlü orgazm olamadınız, o zaman ortaya çıkan bir durum.
Erkeklerde de aynı şekil işliyor bu olay, kadınlarda da. Ciddi bir hastalık değil, tedavisi basit. Soğuk duş, biraz spor halleder. Ve dediğim gibi haz anlamadığınız sevişmelere devam etmeyiniz.![]()