- Konu Sahibi mervegul34
ya bu konuya yorum yazayım derken altta çıkan diger konuları gördüm de bazıları çok igrençler cidden bu kadar da igrenç olunmaz yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ciddi sandım şaşırdım bi'de :)
belki de ciddidir. Belki de sadece cinsellik konuları ilgisini çekiyordur , garip ama. Gerçekse diye cevap veriyorum; 8 yaşındaki çocuk masturbasyon yapar fakat bunu devam ettirip bilinçli bir hale getirmez. Senden habersiz ne izliyor, ne ortamlarda bulunuyor bu çocuk hiç araştırıyor musun arkadaşım? Belki de internette görmüştür. Belki de kendinden büyük bir arkadaşı izletmiştir falan. Bu kadarı fazla yani.
Yok şimdi gelecek.....admin üyeliğimi iptal et diyecek ben ondan korkuyorum...![]()
ya bu konuya yorum yazayım derken altta çıkan diger konuları gördüm de bazıları çok igrençler cidden bu kadar da igrenç olunmaz yahu
Yok şimdi gelecek.....admin üyeliğimi iptal et diyecek ben ondan korkuyorum...![]()
ailehekimim; bir doktor olarak 8 yas icin ne düsünüyorsunuz![]()
ailehekimim; bir doktor olarak 8 yas icin ne düsünüyorsunuz![]()
bende bir konu açmaya karar verdim hamile degilim çocugum yok çocuk düşünüyorum fakat olmuyor hamile kalsam çocugum karnımdayken pipisiyle oynar mı bilenler cevap versin bilgi istiyorum hadi oynar hangi posizyonda oynar:)![]()
bende bir konu açmaya karar verdim hamile degilim çocugum yok çocuk düşünüyorum fakat olmuyor hamile kalsam çocugum karnımdayken pipisiyle oynar mı bilenler cevap versin bilgi istiyorum hadi oynar hangi posizyonda oynar:)![]()
evlerinin önü calııııı
calının kırılmış dalııııı
kınamayın arkadaşlarrrrrrrrrr yaralı gönlüm sevdalıııı
vayyyy vayyyyyyyyyy vayyyy beniiii beniiiiiiiii:118:
mervegül az bah hele:111:
ya senin kafan zehir gibi ya sen ne iş yaparsın yaşın kaç necisin böyle maşallah arkadaşıma:)
evlerinin önü calııııı
calının kırılmış dalııııı
kınamayın arkadaşlarrrrrrrrrr yaralı gönlüm sevdalıııı
vayyyy vayyyyyyyyyy vayyyy beniiii beniiiiiiiii:118:
mervegül az bah hele:111:
mervegül ün komşusumusun yoksa sende
Kızım kopardın beni pc başında yaaaa. k.çımızıda yırtsak bakmicak bu mervegül küstü bize ablası.![]()
yok biz kardeşiz daha yeni ögrendim hahahahahaha:)![]()
mervegülsüz batsın bu forum o zaman
ya senin kafan zehir gibi ya sen ne iş yaparsın yaşın kaç necisin böyle maşallah arkadaşıma:)
konu dagılmasın![]()