- 27 Ekim 2008
- 5.975
- 2.427
- 723
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
sonuçta o da baktı gördü beğendi hoşuna gitti ya da tecrübe etti ki bana böyle bi istekle gelebiliyor... önce bunu cevaplasınlarOnlarinki basit hani ele avuca gelme meseleside.. bizde durum farkli.. daha iyisini bilmezsen idare edip gidersin yanii :)))) hahaha neyse banlanmadan susiimmn:)))
Canım senin avuç ölçü birimini sevdimOnlarinki basit hani ele avuca gelme meseleside.. bizde durum farkli.. daha iyisini bilmezsen idare edip gidersin yanii :)))) hahaha neyse banlanmadan susiimmn:)))
Cnm valla instaya filan gir ortalik memeli kadinla dolu.. ben bile bakiyosam herifler ooooooosonuçta o da baktı gördü beğendi hoşuna gitti ya da tecrübe etti ki bana böyle bi istekle gelebiliyor... önce bunu cevaplasınlar
Bozulmakta haklısınız bence her kadın aynı şekilde bozulurdu. Ama eşinizin istediği bana çok komik geldiMerhaba kızlar.. Eşim evlendigimizden beri goguslerimi kücük buluyor. (75 beden) Beni kirmadan slikon taktirmaktan falan bahsediyor başta gulup geçiyordum ama geçen gün ciddi ciddi aşkim slikon taktirsana dedi.
Buda benim zoruma gitti hani aşk her haliyle sevmekti falan diye saçma dusuncelere kapildim.
Ve içten içe acaba gogusu buyuk kadinlara hayranlik falan mi duyuyor diye dusundum.
Bu istegi bana masum gelmedi ve çok bozuldum sizce masum bir istekmi ?
Ben yaptrcm ilerde valla ama herif icin degil.. silikona ihtiyacim yok ama diklestirme istiyorum..kaldiki onda bile 6 hafta yatcan yani.. kucuk cocuklarla olacak is degil simdilik : (Canım senin avuç ölçü birimini sevdimBeni avuçla sevene,kaç avucluk adamsin ona göre sevecem seni diyesim var
belki biz de tesadüfen gördük biryerlerde meselaCnm valla instaya filan gir ortalik memeli kadinla dolu.. ben bile bakiyosam herifler ooooooo
Merhaba kızlar.. Eşim evlendigimizden beri goguslerimi kücük buluyor. (75 beden) Beni kirmadan slikon taktirmaktan falan bahsediyor başta gulup geçiyordum ama geçen gün ciddi ciddi aşkim slikon taktirsana dedi.
Buda benim zoruma gitti hani aşk her haliyle sevmekti falan diye saçma dusuncelere kapildim.
Ve içten içe acaba gogusu buyuk kadinlara hayranlik falan mi duyuyor diye dusundum.
Bu istegi bana masum gelmedi ve çok bozuldum sizce masum bir istekmi ?
Benimde korktugumm bunlardi acikcasi... bilgileriniz için çok tesekkur ederim.. 4 yillik evliyim ve cocugum yok olursa da onu en iyi sartlarda buyutmek isterim.
Eşime bunlari soyleyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?