- Konu Sahibi masumpapatya
-
çok güzel olmuş canım.güle güle kullan.cesaretin içinde tebrikler.peki şimdi eşinin tepkisi nasıl beğeniyo mu?yerimsenibeneşim şimdi deli gibi beğeniyo eski fotolarıma bakıyoruz o ne burunmuş öyle iyiki dinlememişsin beni diyor:mymeka:
hahahahahahaha.süper.kaydirigubbakcemile5
kızlar doktorumu ve fiyatını merak edenler için yazıyorum
doktorum ünlü bi doktor değil tanımazsınız ama benim için tr.deki en sevecen en cana yakın en babacan en bizden biri ... daha sayarım uzar da gider bu enler kaydirigubbakcemile3 adı İrfan erdem çok doğal olsun ömrüm boyunca kullanayım. bi kere böyle birşeye kalkıştım bi dahada yapamam dedim gerçektende doğal oldu.
fiyatına gelirsek, ben ona durumumu anlatınca üzüldü eşimin istemediğini ve hiç bir şekilde maddi destekte bulunmayacağını anlattım ve bir yıl boyunca kuruş kuruş biriktirerek 1.500 üm olduğunu söyleyince yine babacanlığını gösterdi ve kabul etti:Saruboceq: allah bin kere razı olsun ondan
önden neden resim çekmedin.bence asıl önden görünüm çok önemli.rica etsek ön kısımdanda görünüş fotosu koysan
kızlar doktorumu ve fiyatını merak edenler için yazıyorum
doktorum ünlü bi doktor değil tanımazsınız ama benim için tr.deki en sevecen en cana yakın en babacan en bizden biri ... daha sayarım uzar da gider bu enler kaydirigubbakcemile3 adı İrfan erdem çok doğal olsun ömrüm boyunca kullanayım. bi kere böyle birşeye kalkıştım bi dahada yapamam dedim gerçektende doğal oldu.
fiyatına gelirsek, ben ona durumumu anlatınca üzüldü eşimin istemediğini ve hiç bir şekilde maddi destekte bulunmayacağını anlattım ve bir yıl boyunca kuruş kuruş biriktirerek 1.500 üm olduğunu söyleyince yine babacanlığını gösterdi ve kabul etti:Saruboceq: allah bin kere razı olsun ondan
Selam kizlar ben yaklasik 10 ay once estetik oldum ve burnum hala sis 10 ay sizce normal bir sureden fazla degil mi cok mutsuzum ve bazen burnumun tarafi sisip bir tarafi iniyor. doktoruma sordugumda derimin kalin oldugunu zamanla gececigini soyledi, aynaya baktigimda eskisinden pek fark goremiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?