masumpapatya Burun Estetiği Ameliyatı

ya gerçektektende böyle doktorlar var mı ya.doktorun hem başarılı hemde çok insaflı,vicdanlıymış.alkisalkisalkis

yaaa gerçekten cok küsel olmuşş ve hıslerini sıkıntılarını bı paragraftaa hissettiriosun.. tebrikk ederimmm cesaret verdın banada.. ve dr.unda sahıden cok başarılıymışş ee artık o da unlu bı dr. olduu bu forumda bnceeee=) irfan erdeme amelıyat olanlar buraya die bı topic acılırr=) cokk geçmiş olsun ve bnde bu fotolrın hepsıde 3 ay sorakılermi onu mrk ettiim..?????

önden neden resim çekmedin.bence asıl önden görünüm çok önemli.rica etsek ön kısımdanda görünüş fotosu koysan

Ben de uzun zamandır düşünüyorum burun estetiği yaptırmayı..hem sağlık açısından gerekli hem estetik olarak..ama başarısız bir ameliyat geçirmekten korkuyorum.Benim de nişanlım taraftar değil, baskı yapmıo ama ifaden değişir başka biri gb olursan dio:) haklı da biraz ben de ondan korkuyorum zaten..ama yinede araştırıyorum..bu kış bakarsınız olurum..sizlerlede paylaşırım..

Selam kizlar ben yaklasik 10 ay once estetik oldum ve burnum hala sis 10 ay sizce normal bir sureden fazla degil mi cok mutsuzum ve bazen burnumun tarafi sisip bir tarafi iniyor. doktoruma sordugumda derimin kalin oldugunu zamanla gececigini soyledi, aynaya baktigimda eskisinden pek fark goremiyorum...

önce o kadar sıkıntıya değer diye mi düşündüm... sonra da insanoğlu ne gaibiz diye..
ne ufak şeylere üzülüp ne ufak ve önemsiz şeylerden de mutlu olabiliyoruz.
burnum için 7 yaşındayken ben de üzülüyordum ama şimdi silah dayasalar gidip kendime o eziyeti yapmam herhalde..
senin için de hayırlısı olsun

ben de irfan erdem e yaptırdım..pazartesi alçılar alınacak..Allah utandırmasın diyorum..

Ben de çok beğendim burnunuzu, hakikaten Cansu Dere' nin burnu gibi olmuş, çok başarılı....

Hala Odemleriniz geçmedimi . Benim 18 gün oldu cok korkuyorum gecmicek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…