Matematik öğretmenim??

kedilerbenimkankam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2022
264
-17
28
Arkadaşlar dershanede bir tane matematik öğretmenim var adama resmen asigim yani o anlamda değil ama çok seviyorum ve bu onun farkında bile değil onun zaten favori öğrencileri var onlarla her yere gider gelir benim yüzüme bile bakmaz sırayla öğrencilere neler yaptıklarını soruyordu cigim cicim dedi önceki kıza bana gelince adımla hitap etti diğer kızlara güzelim vs diyo baya kıskanıyorum neden böyleyim bilmiyorim hocanın dersinde gülme krizine giriyorum kafamdan senaryo yazdım ne yapsam dikkatini çekerim diye ama hepsi nafile bir kağıda imza atmıştı onu hala saklıyorum gerçekten benim bir sorunum mu var neden böyleyim gözümde çok büyütüyorum ve full o kişiyi düşünüyorum başkasını bulana kadar öğrenirse rezil olurum onun hayatında yerim bile yok zar zor konuşan biriyim ztn lutfen beni yargılamayın ailemle çok problemim var o yüzden benden yaşça büyüklerden ilgi bekliyorum

Hepimizin vardır öyle yaa ay bizim lisede vardı bir ingilizce öğretmeni bayılır ölürdük adama oda bize prensesim çiçeğim derdi bizde salaklar gibi umutlanirdik hepimiz canını sıkma okul bitince sadece komik bir anı olarak kalacak bu dediğim İngilizce öğretmeni bana seviyorum diye browni çikolata almıştı herkese ne havalar atmıştım ah gençlik ah

Haklısın valla ilerde gulucem ama şu an takıntı yaptım baya

Haklısın valla ilerde gulucem ama şu an takıntı yaptım baya
Bizde oyleydik ya aglardik falan o gelmediği gün adam hem yakışıklı hem zeki hemde İngilizce konuşuyor bizde gençlik aklıyla ağzımızın suyu akardı ama noldu geçti şuan sadece gülüyorum aklıma gelince

Etüdü var mı bilmiyorum ama ben çok tembelim çalışmaya başlayarak girerim gözüne bence

Çalış o zaman kız, hiçbir öğretmen tembel öğrenci sevmez. Dümdüz tembelim yazdığın için de çok güldüm, seni sevmeyen kim varsa utansın

Öncelikle ailevi problemlerin için üzüldüm ama daha yaşın küçük diye tahmin ediyorum,bu kadar yolun başındayken ilk üzüntüde aile problemlerine sığınmamaya,yaşadıklarından güç almaya çalış. Yoksa bu durum ilerde her zorlukta her alanda zorluk çıkartabilir sana.

Öğrenciler öğretmenlerine ilgi besleyebiliyor. Çoğunlukla önergenlik döneminde rastladığımız bir durum bu ve çoğunun temelinde hayranlık,rol model alma çabası ve ebeveynlerinde eksik gördükleri noktaları bu ilgi ile tamamlamaya çalıştıklarını biliyoruz.

Uzak dur,düşünme demeyeceğim şu an pek mümkün değil gibi.Sadece bunun ilerde hatırlayıp gülüp geçeceğin bir şey olduğunu söyleyebilirim.Ama derslerini etkilemesine izin verme.

Lisede bir kız vardı. Fizik hocasına takıntılıydı. Adam da 60 vardır Bu kız üniye geçince orada da yine bir hoca bulmuş. Bu sefer ayarlamış da kendine. Hoca da salak. Neyse işte. Demem o ki ergenlikte böyle saçmalıklar oluyor, boşver geçer zamanla. Hatırlayınca dalga geçicen ileride kendinle. Ama lütfen erkenden aydınlan olur mu

Ben ilk okulda öğretmenime aşk mektubu yazmıştım yıllar sonra gördüğümde çook utanmıştım
Çoğu çocuğun belli bir döneminde bence öğretmene karşı bir duygu yoğunluğu yaşadığı bir süreç oluyor.

Sana Rafet El Roman'dan "adımla seslendi nasıl ağrıma gitti, nasıl üzgünüm" isimli eseri armağan ediyorum Geçer tatlım bunlar bir üniversiteye at kendini daha neler çıkar karşına.
Ay umarim gecer ya ama bunun üni versiyonunu kaldiramam

Valla ben o kadar küçük değilim o yüzden haraketlerini çok dikkat etmeye çalışıyorum kendimi ele vermemeye calisiyorum anlarsa gözünden iyice düşerim 11 e gidiyorum

Valla ben o kadar küçük değilim o yüzden haraketlerini çok dikkat etmeye çalışıyorum kendimi ele vermemeye calisiyorum anlarsa gözünden iyice düşerim 11 e gidiyorum
Allah seni ben de kpss dersanesi sandım gençlikte olur böyle şeyler üzme kendini

Benimde lise zamanimda çok yakın arkadaşım bir matematikçiye aşık olmuş gibiydi resmen ama adam evli ve çocuğu vardı ama o duygunun aşk olmadığına emindi yani farklı bir sevgi bağ var gibi anlatıyordu bir aşk gibi değildi bende farkediyordum , sanırım böyle çok kişi var ama derslerine odaklaninca geçer bu tarz şeyler zaten mezun olunca falan üniversite heyecanı derken unutur gidersin ama bunlara kafa takıp derslerini de aksatma zaten çok çalışkan degilmissin sınıfta falan kalma genelde ya en çok başarılı öğrenciler hatırlanır ya da en tembel yaramaz tipler sen bunlardan 1. Si ol

Ahh.. Şimdi ki neslin okuma aşkı, eğitime duydukları ilgi gözlerimi yaşartıyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…