- 25 Aralık 2022
- 264
- -17
- 28
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
-
Hepimizin vardır öyle yaa ay bizim lisede vardı bir ingilizce öğretmeni bayılır ölürdük adamaArkadaşlar dershanede bir tane matematik öğretmenim var adama resmen asigim yani o anlamda değil ama çok seviyorum ve bu onun farkında bile değil onun zaten favori öğrencileri var onlarla her yere gider gelir benim yüzüme bile bakmaz sırayla öğrencilere neler yaptıklarını soruyordu cigim cicim dedi önceki kıza bana gelince adımla hitap etti diğer kızlara güzelim vs diyo baya kıskanıyorum neden böyleyim bilmiyorim hocanın dersinde gülme krizine giriyorum kafamdan senaryo yazdım ne yapsam dikkatini çekerim diye ama hepsi nafile bir kağıda imza atmıştı onu hala saklıyorum gerçekten benim bir sorunum mu var neden böyleyim gözümde çok büyütüyorum ve full o kişiyi düşünüyorum başkasını bulana kadar öğrenirse rezil olurum onun hayatında yerim bile yok zar zor konuşan biriyim ztn lutfen beni yargılamayın ailemle çok problemim var o yüzden benden yaşça büyüklerden ilgi bekliyorum
Haklısın valla ilerde gulucem ama şu an takıntı yaptım bayaHepimizin vardır öyle yaa ay bizim lisede vardı bir ingilizce öğretmeni bayılır ölürdük adamaoda bize prensesim çiçeğim derdi bizde salaklar gibi umutlanirdik hepimiz canını sıkma okul bitince sadece komik bir anı olarak kalacak bu dediğim İngilizce öğretmeni bana seviyorum diye browni çikolata almıştı herkese ne havalar atmıştım ah gençlik ah
Etüdü var mı bilmiyorum ama ben çok tembelim çalışmaya başlayarak girerim gözüne benceÇok çalış o zaman kız gözüne gir ... iyice çalış, sorularını çıkar sonra soru sormaya git etüdü var mı
Bizde oyleydik ya aglardik falan o gelmediği gün adam hem yakışıklı hem zeki hemde İngilizce konuşuyor bizde gençlik aklıyla ağzımızın suyu akardı ama noldu geçti şuan sadece gülüyorum aklıma gelinceHaklısın valla ilerde gulucem ama şu an takıntı yaptım baya
Etüdü var mı bilmiyorum ama ben çok tembelim çalışmaya başlayarak girerim gözüne bence
Öncelikle ailevi problemlerin için üzüldüm ama daha yaşın küçük diye tahmin ediyorum,bu kadar yolun başındayken ilk üzüntüde aile problemlerine sığınmamaya,yaşadıklarından güç almaya çalış. Yoksa bu durum ilerde her zorlukta her alanda zorluk çıkartabilir sana.Arkadaşlar dershanede bir tane matematik öğretmenim var adama resmen asigim yani o anlamda değil ama çok seviyorum ve bu onun farkında bile değil onun zaten favori öğrencileri var onlarla her yere gider gelir benim yüzüme bile bakmaz sırayla öğrencilere neler yaptıklarını soruyordu cigim cicim dedi önceki kıza bana gelince adımla hitap etti diğer kızlara güzelim vs diyo baya kıskanıyorum neden böyleyim bilmiyorim hocanın dersinde gülme krizine giriyorum kafamdan senaryo yazdım ne yapsam dikkatini çekerim diye ama hepsi nafile bir kağıda imza atmıştı onu hala saklıyorum gerçekten benim bir sorunum mu var neden böyleyim gözümde çok büyütüyorum ve full o kişiyi düşünüyorum başkasını bulana kadar öğrenirse rezil olurum onun hayatında yerim bile yok zar zor konuşan biriyim ztn lutfen beni yargılamayın ailemle çok problemim var o yüzden benden yaşça büyüklerden ilgi bekliyorum
Ay umarim gecer ya ama bunun üni versiyonunu kaldiramamSana Rafet El Roman'dan "adımla seslendi nasıl ağrıma gitti, nasıl üzgünüm" isimli eseri armağan ediyorumGeçer tatlım bunlar bir üniversiteye at kendini daha neler çıkar karşına.
Bak fizikçi demeyeydin iyiydiFizik hocasına takıntılıydı.
Valla ben o kadar küçük değilim o yüzden haraketlerini çok dikkat etmeye çalışıyorum kendimi ele vermemeye calisiyorum anlarsa gözünden iyice düşerim 11 e gidiyorumBen ilk okulda öğretmenime aşk mektubu yazmıştımyıllar sonra gördüğümde çook utanmıştım
Çoğu çocuğun belli bir döneminde bence öğretmene karşı bir duygu yoğunluğu yaşadığı bir süreç oluyor.
Allah seni ben de kpss dersanesi sandımValla ben o kadar küçük değilim o yüzden haraketlerini çok dikkat etmeye çalışıyorum kendimi ele vermemeye calisiyorum anlarsa gözünden iyice düşerim 11 e gidiyorum
Eğlenceli birine benziyorsun üniversitede çok eğlenirsin boşver şimdi bunlarıAy umarim gecer ya ama bunun üni versiyonunu kaldiramam
Ahh.. Şimdi ki neslin okuma aşkı, eğitime duydukları ilgi gözlerimi yaşartıyor gerçekten.Arkadaşlar dershanede bir tane matematik öğretmenim var adama resmen asigim yani o anlamda değil ama çok seviyorum ve bu onun farkında bile değil onun zaten favori öğrencileri var onlarla her yere gider gelir benim yüzüme bile bakmaz sırayla öğrencilere neler yaptıklarını soruyordu cigim cicim dedi önceki kıza bana gelince adımla hitap etti diğer kızlara güzelim vs diyo baya kıskanıyorum neden böyleyim bilmiyorim hocanın dersinde gülme krizine giriyorum kafamdan senaryo yazdım ne yapsam dikkatini çekerim diye ama hepsi nafile bir kağıda imza atmıştı onu hala saklıyorum gerçekten benim bir sorunum mu var neden böyleyim gözümde çok büyütüyorum ve full o kişiyi düşünüyorum başkasını bulana kadar öğrenirse rezil olurum onun hayatında yerim bile yok zar zor konuşan biriyim ztn lutfen beni yargılamayın ailemle çok problemim var o yüzden benden yaşça büyüklerden ilgi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?